Pročitajte zvanični opis

О нама

 • Central Bedfordshire College основан је 1961. године у Дунстабле-у.
 • Дана 14. јануара 2010. године, колеџ је преименован у Central Bedfordshire College - одражавајући посвећеност Колеџа Централном Бедфордсхиру у целини и амбицију да буде призната као премијера шеснаест институција у тој области.
 • Central Bedfordshire College је недавно уложио у Кингсваи пројекат који је створио нове објекте за јавне и студентске садржаје у свом Дунстабле кампусу.
 • Кроз централну регију, Central Bedfordshire College се посматра као "пријатељски колеџ" у коме се признаје зрелије средине.
 • Колеџ чини одличне одредбе за ученике са потешкоћама у учењу и ово одражава културу колеџа који треба пронаћи рјешења
 • Central Bedfordshire College има јако партнерство са Универзитетом Бедфордсхире и Универзитетом Нортхамптон.
 • Курикулум се у великој мјери заснива на потребама региона, ученика у региону и регионалних послодаваца
 • Овде смо да ученици постигну свој максимални потенцијал уз снажну подршку, интегритет и љубав према учењу

Визија, мисија, вриједности и норме

Визија

' Central Bedfordshire College трансформише и обогаћује животе кроз учење и предузећа у запошљавање'.

Мисија

"Ми ћемо пружити одлично учење и прогресију за наше заједнице у Бедфордсхиру и шире. Бићемо иновативни, предузетни и инклузивни у ономе што радимо и како то радимо. Ми ћемо ценити и подржати наше ученике, наше колеге и наша партнерства. "

Вредности и норме

На Central Bedfordshire College очекујемо од особља и студената да се понашају у складу с следећим вриједностима и нормама:
 • За третирање других са РЕСПЕЦТ и ЦОУРТЕСИ
 • Да будемо ЧОВЕК у свим нашим односима једни са другима и нашим партнерима
 • Радити заједно као ТЕАМ и ДАЉШИТЕ НАШО ЗНАЊЕ
 • Да буде јасан и транспарентан
 • Да будете укључени и учествујте у раду колеџа
 • Да послушате и комуницирате
 • Да се ​​трудимо за ЕКСЦЕЛЛЕНЦЕ у свему што радимо
 • Да имамо себе и уживамо

Једнакост, разноликост и инклузија

На Central Bedfordshire College смо поносни на наш рад у циљу унапређења једнаких могућности, успостављања добрих односа између људи и уклањања било каквог облика дискриминације, узнемиравања и виктимизације. Колегијум озбиљно схвата и дужан је да поштује обавезе једнакости у јавном сектору, који од јавних органа захтевају да:

 • Елиминирати незакониту дискриминацију, узнемиравање, виктимизацију и било које друго понашање забрањено Законом о равноправности 2010
 • Напредна једнакост могућности између људи који деле заштићену особину и људи који га не деле
 • Подстичемо добре односе између људи који деле заштићену карактеристику и људи који га не деле

На Central Bedfordshire College , ми обезбеђујемо да испуњавамо наше обавезе у погледу обавезе једнакости у јавном сектору праћењем и активирањем нашег годишњег Акционог плана ЕДИ-а, који се може преузети овдје.

Ако бисте желели да знате више о обавези једнакости у јавном сектору, кликните овде

Ово су неке од ствари које је Офст рекао о колеџу у марту 2016. године. Офстед Инспецтион Репорт:

"Једнакост могућности је добро промовисана у целом колеџу. Менаџери су елиминисали недостатке у остваривању између различитих група ученика кроз пажљив надзор и одговарајуће интервенције".

"Односи између студената и особља су веома позитивни у већини разреда, у другим местима за учење и на друштвеним подручјима колеџа. Ученици уживају у школи и осјећају дио снажне заједнице".

"Ученици показују поштовање према својим наставницима и једни другима и побољшавају ниво њихове самопоуздања. Добијају добро независно размишљање и вештине учења и доприносе групним дискусијама".

"Студенти и особље конзистентно поштују разнолике позадине и ставове са поштовањем. Недавна иницијатива за подстицање филозофске расправе око спорних питања доприноси њиховом разумијевању и толеранцији једни о другима и сигурној и хармонији у читавом колеџу. добро промовира британске вредности. "

Central Bedfordshire College је поносан носилац статуса лидера у разноликости и инвеститора у разноликости, који је додијелио Национални центар за разноликост.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Central Bedfordshire College

Наша 3. ниво диплома за лидерство и менаџмент је идеална за оне који желе да развију вештине неопходне да воде и управљају тимом. Можете тражити напредак у менаџменту у н ... [+]

Опис курса

Да ли тражите прилику да развијете своје менаџерске вештине?

Наша 3. ниво диплома за лидерство и менаџмент је идеална за оне који желе да развију вештине неопходне да воде и управљају тимом. Можете тражити напредак у менаџменту у низу сектора или у потрази за преласком на улоге лидера у будућности.

Након успјешног завршетка, ученицима се додељује национално призната квалификација за лидерство и менаџмент на нивоу 3. који је акредитован од стране ИЛМ-а.... [-]

Уједињено Краљевство Luton
August 2019
9 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Leighton Buzzard Campus
The Incuba
Dunstable (Higher Education)
Dunstable (main campus)
Dunstable (Luton Road)
Houghton Regis
Dallow Learning Community Centre