Read the Official Description

Добродошли на Walden University

Утицај свој свет са дипломом из Валдена. Почните данас! Валден диплома и програми сертификата су дизајнирани за професионалне раднике. Пошаљите образац са десне стране да бисте сазнали како можете направити промјену и унаприједити своју каријеру. Већ више од 40 година, Walden University , акредитована институција, помогао је стручним радницима да постигну своје образовне циљеве. Валден програми и програми сертификата су дизајнирани да помогну студентима да истраже актуелне тржишне трендове, стекну релевантне вјештине које се могу одмах примијенити у стварном свијету, и створити позитивне друштвене промјене у њиховим животима и заједницама. Ученике подучавају чланови факултета који су и ученици и практичари, који доносе академску перспективу и практично искуство у онлине учионици.

Зашто изабрати Валден?

 • Опције: Валден тренутно нуди више од 80 програма, више од 370 специјализација и концентрација, и више од 50 програма сертификата, тако да можете пронаћи програм или подручје студија који су вам потребни.
 • Пеер нетворк: У заједници Валден, која је састављена од више од 127.600 студената и алумни, имате мрежу вршњака који вам могу помоћи на путовању.
 • Много перспектива: Валденово разнолико студентско тело долази из свих 50 држава САД и више од 150 земаља.
 • Експертски факултет: Валденових више од 3.000 чланова факултета су стручњаци у својим областима који доносе реално искуство на својим курсевима.
 • Задовољство студената: 91% Валденових дипломаца који су одговорили на Валденову анкету из 2013. године показали су да су веома задовољни или задовољни својим алмаром. *

* Извор: ввв.ВалденУ.еду/ДАТА, 2012-2013

Пријаве

Захтеви за упис Walden University варирају по нивоу програма и степена. Валденови савјетници за упис доступни су вам како би вам помогли у сваком кораку процеса онлине пријаве, од одлучивања који је програм исправан за пријаву за финансијску помоћ. Саветници за упис могу такође објаснити Валденов пренос кредитне политике за прошло искуство у образовању.

Школарина и финансијска помоћ

Плаћање за ваше образовање може бити изазов, али Валден вам помаже да идентификујете многе могућности финансирања које су Вам на располагању, укључујући стипендије, грантове и савезне и приватне кредите. Такође можете проверити код свог послодавца да ли могу да вам понуди школарину за своје курсеве. Саветник за упис на Валден може вам помоћи да одредите које су вам могућности финансирања доступне. Осим тога, можете уштедјети време и новац преношењем претходно добијених кредита. Већина постдипломских програма Валден вам омогућава да пренесете до 50% својих потребних кредита.

Подршка вашем успјеху

Валденов циљ је да вам помогне да досегнете своје. Од вашег првог истраживања кроз сваки корак ваших студија, можете имати користи од широког спектра услуга подршке ученицима дизајнираним да вам помогну да успете у свом образовном путовању. Валден нуди следеће услуге студентима: Лични савјетници: Примите особну пажњу савјетника при упису, финансијској помоћи, академици и другим службама подршке како бисте максимално искористили свој онлине програм. Техничка помоћ: Будите безбрижни, знајући да имате 24/7 приступ техничкој подршци Валден-у. Корисничка подршка за ученике на мрежи: доступна било где са приступом Интернету, Валденова онлајн библиотека поседује више од 64.000 часописа са целим текстом, више од 100 база података и више од 3 милиона дисертација. Разноврсне услуге су посебно прилагођене онлајн студентима на докторским студијама, укључујући именик експерата факултета и помоћ са истраживањем дисертације и оралним одбрамбама. Центар за писање: Ојачајте своје вештине писања уз подршку Валден Вритинг Центра, који нуди ресурсе и онлине туторство професионалним уредницима и менторима са пуним радним временом. Академска резиденција: Мрежа са факултетима, особљем и вршњацима у особама у личности, дизајнирана да вам пружи додатна истраживања и писање подршке за студије вашег мастер или докторског студија. Услуге за каријеру: Валденов Цареер Сервицес Центер нуди саветовање један на један и онлине портфолио ресурса који вам помажу у критичним задацима, као што су писање резимеа, тражење посла и стратегије интервјуа.

Онлине учење

Валденова флексибилност и подршка подстичу ваше образовање. Искористићете свеобухватно онлине искуство у учењу које укључује:

 • Пригодни датуми почетка током целе године.
 • Оријентација која вас припрема за успех у онлине окружењу.
 • Способност да завршите курсеве када и где вам је згодно.
 • Приступ курсевима и материјалима на паметном телефону или таблету.
 • Мултимедијални ресурси дизајнирани за повећање учења ученика: видео снимци, студије случаја, симулације, чланке, часописи и теме дискусије.
 • Глобална онлајн заједница факултета, студената и алумни.

Валден курсеви се фокусирају на практичне вештине и стратегије које можете одмах применити на радном месту. Бићете охрабрени да користите оно што научите да размотрите иновативна решења за проблеме из стварног света, а многи програми нуде могућност да примените оно што сте научили кроз искуство практичара. Курсеви узимају у обзир текућа истраживања и студије случаја како би се побољшало критичко мишљење. Наш онлине формат подстиче сарадњу и дискусију како бисте могли да сазнате од других професионалаца у вашој области.

Факултет

Чланови Валден факултета су фокусирани на ваш успех. Наш стручни факултет укључује научнике, истраживаче и истакнуте лидере који су изабрани за академске и индустријске акредитиве, као и за своје наставне способности. Они дјелују као ментори и саветници и подстичу подстицајно и инклузивно окружење за учење. Ево бројева: 86% Валденових чланова факултета имају најмање једну докторску диплому, а колективно су добили више од 900 награда за своја професионална достигнућа и изванредан допринос њиховим областима. Факултет Валден такође укључује 26 Фулбригхт Сцхоларс или специјалиста. Они имају широк спектар искуствених и културних средина и одликују се интеграцијом своје стручности у учионицу.

Алумни Цоммунити

Walden University има више од 79.800 алумни у 135 земаља широм света. Наши алумни подржавају активна алумни асоцијација, која одржава дипломце повезане са студентима, факултетом и колегама из већих Валден заједница. Алумни учествују у регионалним активностима и остају ангажовани кроз програм амбасадора Алумни, миВалденАлумни-наш алумни портал - и издање потписа универзитета, магазин Валден, који наглашава постигнућа наших алумни два пута годишње.

Акредитација

Walden University је акредитован од стране Комисије за високо образовање и члана Удружења северне централне државе, ввв.нцахлц.орг. Валден је поносан што је стекао специјализоване акредитације од следећих организација:

 • Национални савет за акредитацију образовања наставника (НЦАТЕ)
 • Савјет за акредитацију за пословне школе и програме (АЦБСП)
 • Комисија за колегијално образовање о медицини (ЦЦНЕ)
 • Савјет за акредитацију савјетовања и сродних образовних програма (ЦАЦРЕП)
 • Институт за управљање пројектима (ПМИ) ® Глобални центар за акредитацију (ГАЦ) за програме образовања
 • Одбор за акредитацију за инжењеринг и технологију, Инц. (АБЕТ)

Акредитација потврђује да је универзитет и њени програми високог квалитета и да понуде релевантан садржај. Акредитација Walden University значи:

 • Програми и курсеви су високог квалитета.
 • Студенти који се квалификују имају приступ федералној помоћи студентима.
 • Кредити који се зарађују лакше се преносе од кредита остварених у неакредитираним институцијама.

Приликом процјене акредитива, послодавци и универзитети често траже кандидате који су дипломирали акредитовани универзитет. Пронађите информације о трошковима, врстама занимања, стопама завршетка и средњем дугу зајма за ове програме на хттп://ввв.валдену.еду/програмдата.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

DBA

Walden University

Са доктором јавне управе (ДПА) из Валден-а, можете водити друштвене промјене и радити на рјешавању проблема управљања. Овај каријерно оријентисан докторски програм усмере ... [+]

Са доктором јавне управе (ДПА) из Валден-а, можете водити друштвене промјене и радити на рјешавању проблема управљања. Овај каријерно оријентисан докторски програм усмерен на практичаре помаже вам да се припремите за кључне улоге у владиним, јавним и непрофитним организацијама. У овом професионалном докторском програму примијените ваше истраживање како бисте створили опипљива рјешења и постали ефикасан менаџер. Кроз учење са стварним релевантношћу и практичним боравком, сарађиват ћете са факултетом, професионалним клијентима и колегама ученицима у решавању питања која утичу на људе данас.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Да ли сте спремни да утичете и унапредите будућност пословне праксе? Програм Walden University АЦБСП-ов акредитовани доктор пословне администрације (ДБА) проучава неке од ... [+]

Да ли сте спремни да утичете и унапредите будућност пословне праксе? Програм Walden University АЦБСП-ов акредитовани доктор пословне администрације (ДБА) проучава неке од изазова и перспектива који тренутно постоје у динамичном свету пословања, као што су глобализација, етика и односи са заинтересованим странама. Истражите нове стратегије у пословном руковођењу и напредним доношењем одлука док сте стекли дубинско разумијевање теорије и примењених истраживања у оквиру пословне сфере.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

MBA

Walden University

Припремите се да унапреди своју каријеру и направити већи утицај у данашњем глобалном радне снаге. Зарадити Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) са специјализацијом у ... [+]

Припремите се да унапреди своју каријеру и направити већи утицај у данашњем глобалном радне снаге. Зарадити Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) са специјализацијом у управљању пројектима кроз Темпо Леарнинг ™, могућност образовања Валден Университи је на бази способности. У овом само-темпом онлајн програм, можете:

Независно уче критичне лидерске вештине које можете одмах применити. Истражите пословне трендове и теме од значаја за данашње послодавцима и индустрије. Подесите цену постављањем свој ритам-брже учите, мање плаћате. ... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Освојите експертизу из стварног света који вам је потребан да бисте испунили свој професионални потенцијал - и напредовати у конкурентној радној снази - уз програм АЦБСП- ... [+]

Освојите експертизу из стварног света који вам је потребан да бисте испунили свој професионални потенцијал - и напредовати у конкурентној радној снази - уз програм АЦБСП-аццредитед Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) академске организације Walden University . Са оваквим 100% онлине дипломским програмом, можете стећи пословне и лидерске вештине како бисте решили јединствене пословне изазове ваше организације. Изабери из различитих специјализација унутар овог разноврсног и динамичног поља, укључујући корпоративне финансије, предузетништво, међународно пословање, вођство и управљање пројектима. Оно што учите у учионици можете одмах применити у свом послу сљедећег дана. Наша МБА је доступна и путем Темпо Леарнинг® од стране Валден-а, који вам омогућава прилагођавање вашег степена и искористите своје претходно професионално искуство како бисте убрзали свој напредак.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

MSc

Walden University

У Валденовом онлине програму МС из развојне психологије примијените теорију, истраживања и праксе из области развојне психологије у стварне сврхе. ... [+]

У Валденовом онлине програму МС из развојне психологије примијените теорију, истраживања и праксе из области развојне психологије у стварне сврхе. Истраживање предмета који се фокусира на актуелне теме као што су утицај дигиталне технологије на људски развој и критична питања са којима се суочавају популације, као што је ЛГБТК заједница и избеглице, ојачали ћете своје разумевање интеракције између когнитивних, физичких, емоционалних, социјалних, здравствених , и културне аспекте развоја како би помогли другима да превазиђу критичне изазове. Такође можете изабрати од шест специјализација да прилагодите своје студије вашим циљевима у каријери.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Научите да креирате ефективне курсеве и програме за учење на различитим срединама, укључујући и високо образовање; образовање заједнице у заједници; корпоративни и непроф ... [+]

Научите да креирате ефективне курсеве и програме за учење на различитим срединама, укључујући и високо образовање; образовање заједнице у заједници; корпоративни и непрофитни развој радне снаге; и здравствено, војно и владино образовање. Користите Валденове најновије технологије учења док истражујете теорију учења, процесе наставе у образовању и ефикасне стратегије за ангажовање ученика 21. века.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Десигнед фор тхосе вхо висх то пурсуе а виде ранге оф цареерс ин хигхер едуцатион институтионс, фром фацулти анд стафф поситионс то кеи административе јобс, Валден'с МС и ... [+]

Десигнед фор тхосе вхо висх то пурсуе а виде ранге оф цареерс ин хигхер едуцатион институтионс, фром фацулти анд стафф поситионс то кеи административе јобс, Валден'с МС ин Хигхер Едуцатион програм фоцусес он промотинг ботх организатионал анд студент суццесс. Створити разумијевање бизниса, управљања и организационих култура у високом образовању. Истражите најбоље праксе за креирање средине учења усмјерених на ученике. Изабери из читавог спектра специјализација дизајнираних да задовоље ваше индивидуалне потребе и интересе.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Сазнајте стратегије како постати ефикаснији лидер који може генерирати повјерење, оснажити друге и позитивно утјецати на будућност ваше организације. ... [+]

Сазнајте стратегије како постати ефикаснији лидер који може генерирати повјерење, оснажити друге и позитивно утјецати на будућност ваше организације. Walden University МС ин Леадерсхип програм нуди свеобухватан приступ лидерству који вас припрема да испуни све изазове у динамичном свету пословања и да негујете своју личну филозофију лидерства. Путем лекција из стварног света, можете ојачати своје способности доношења одлука као етички лидер у глобалном окружењу.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Припремите се да уђете у брзо растуће поље индустријске и организационе (ИО) психологије као ИО практичар, консултант, корпоративни тренер или менаџер људских ресурса у В ... [+]

Припремите се да уђете у брзо растуће поље индустријске и организационе (ИО) психологије као ИО практичар, консултант, корпоративни тренер или менаџер људских ресурса у Валденовој МС из програма индустријске и организационе психологије. Фокусирајући се на практичну примену на радном месту, истражићете теме као што су групна динамика, лидерство, управљање перформансама и обука запослених, док сте стекли вјештине потребне за изградњу продуктивнијих и ефикаснијих организација.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Од основних програмских и умрежавање курсева усавршавања у високо-потражње ИТ специјализација, Валден је МС у области информационих технологија програма је дизајниран да ... [+]

Од основних програмских и умрежавање курсева усавршавања у високо-потражње ИТ специјализација, Валден је МС у области информационих технологија програма је дизајниран да вам помогне да уђу и напредак у брзо растућем ИТ области. Лидер у онлине образовању, Валден нуди перспективне и искусних ИТ професионалаца прилику да уче у стате-оф-тхе-арт виртуелном окружењу феатуринг виртуелне лабораторије и Валден ексклузивну МобилеЛеарн® технологију.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Отворите врата за нове узбудљиве нове каријере онлине комуникацијом са Walden University . ... [+]

Отворите врата за нове узбудљиве нове каријере онлине комуникацијом са Walden University . Истражите најновије комуникационе праксе и теорије; савладајте уметност убедљивих порука; и научити да развијају, извршавају и мере ефективне комуникационе планове користећи традиционалне и дигиталне медије. Овај програм такође укључује и уграђени професионални сертификат, за који сте квалификовани прије него сте добили диплому.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Остани на челу овог поља који се развијају док проучавате најновије теорије и истражујете све софистицирана питања кривичне правде. Добити широку изложеност области криви ... [+]

Остани на челу овог поља који се развијају док проучавате најновије теорије и истражујете све софистицирана питања кривичне правде. Остварите широку изложеност области кривичног правосуђа, укључујући начин на који полиција, судови и корекције функционишу и интерагују са локалним, државним и федералним нивоима. У програму МС ин Цриминал Јустице на Walden University можете истражити јединствени наставни план који комбинује теорију понашања у криминалу са технологијом, сигурношћу земље и менаџментом које можете одмах применити на послу или користити за унапређивање своје каријере.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
March 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

МСП у кривичном правосуђу и извршном менаџменту Спремите се да водите промене у вашој организацији и утичете на креирање политике у вашој заједници. Ако сте полицајац или ... [+]

Припремите се да водите промене у вашој организацији и утичете на креирање политике у вашој заједници. Ако сте стручни сарадник за спровођење закона или кривично правосуђе, Walden University може вам помоћи да стекнете знање и искуство како бисте се припремили за извршне улоге у управљању у кривичном праву или прелазак у каријеру у образовању или консалтингу. Валденова МС из програма за управљање кривичним правосуђем и извршног менаџмента меша теорију криминалног понашања са студијама о људским услугама, технологији и домовинској сигурности како би проширила своје вештине управљања.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Да ли желите да стекну дигиталне маркетиншке вештине и стратегије, док стицање дубље разумевање маркетиншких основа? ... [+]

Да ли бисте желели да стекнете дигиталне маркетиншке вештине и стратегије, а стицање дубље разумевање маркетиншких основама? Као студент у Валден је МС у маркетинг програму, ви ћете истражити:

Традиционални и врхунске маркетиншке теме, од потпуно диференцијације на дигитално медијске стратегије. Значај разумевања клијената и маркетинг односа у задржавању потрошача и улога убеђивања и приповедања у развоју садржаја. Процес анализирања маркетиншке метрике као начин да се информише стратешко одлучивање. ... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Унапредите своју каријеру у пословном, непрофитном или јавном сектору даљим развојем ваших менаџерских вештина преко Walden University МС програма менаџмента. Овај програ ... [+]

Унапредите своју каријеру у пословном, непрофитном или јавном сектору даљим развојем ваших менаџерских вештина преко Walden University МС програма менаџмента. Овај програм вас припрема да постигнете своје професионалне циљеве дајући вам знање из стварног света које вам могу помоћи да успешно управљате пројектима и ефикасно водите тимове. Научите се интегрирати и усклађивати организационе процесе и системе, као и да мотивишете запослене да испуне и превазилазе изазове и циљеве релевантне за данашње динамично радно окружење.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Истражите стратегије за успешно управљање непрофитном организацијом у МС Walden University у програму непрофитног менаџмента и лидерства. ... [+]

Истражите стратегије за успешно управљање непрофитном организацијом у МС Walden University у програму непрофитног менаџмента и лидерства. Од прикупљања средстава до запошљавања волонтера, овај програм се бави потребама и проблемима савремених непрофитних организација. Проширите своје знање о непрофитним организацијама кроз међународне теме и концепте уграђене током вашег предмета и истражите менаџерске вештине - укључујући и буџетирање - да се непрофитне организације ослањају на извршавање својих мисија. Откријте како можете промовисати позитивне друштвене промјене са овим магистарским магистром.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Даље вашу посвећеност друштвеној промени са МС у људским и социјалним службама из Валдена. Кроз професионално фокусирани онлине наставни план и програм, интерактивне студ ... [+]

Даље вашу посвећеност друштвеној промени са МС у људским и социјалним службама из Валдена. Кроз професионално фокусирани онлине наставни план и програм, интерактивне студије случаја и симулације и интерпрофесионални приступ, можете се припремити за решавање потреба појединаца, заједница и организација у глобалном контексту. Концепти и теорије оживљавају се коришћењем анимираних студија случаја и симулиране заједнице. Истражићете проблеме који су карактеристични за подршку људима и социјалним услугама, приступање већем броју организација ради разумевања могућих стратегија и рјешења.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Дизајниран од стране васпитача за васпитаче, Валденов МС ин Едуцатион (МСЕд) програм вам може помоћи да развијете знања и вјештине које вам требају како би студентима усп ... [+]

Дизајниран од стране васпитача за васпитаче, Валденов 100% онлине МС ин Едуцатион (МСЕд) програм вам омогућава да развијете знања и вјештине које вам требају како би студентима успјели успјети данас. Овај програм истражује најбоље праксе и најновије истраживање у образовању и даје вам прилику да посматрате учитеље у својим учионицама како бисте научили доказане технике за стварање ефикасних средина за учење.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Walden University МС ин Псицхологи програм вам омогућава да испитате социјалне, културне и когнитивне аспекте људског понашања и пружате вам основно разумевање принципа п ... [+]

Walden University МС ин Псицхологи програм вам омогућава да испитате социјалне, културне и когнитивне аспекте људског понашања, пружајући вам основно разумевање принципа психологије и помажући вам да се припремите за решавање проблема у реалном свету у широком спектру подешавања. Постигните јаче разумијевање мултикултурних перспектива психологије и изаберите низ специјализација како бисте одговарали вашим индивидуалним интересима и циљевима.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Без обзира да ли управо почињете, припремате се за свој ЦПА испит или сте заинтересовани за наставак ваше рачуноводствене каријере, Walden University МС ин Аццоунтинг про ... [+]

Без обзира да ли управо почињете, припремате се за свој ЦПА испит или сте заинтересовани за наставак ваше рачуноводствене каријере, Walden University МС ин Аццоунтинг програм може вам помоћи да ојачате своје вештине у анализи и доношењу финансијских одлука. Дизајниран да вам помогне напредак у овој рапидно променљивој професији, изазовни курикулум обухвата менаџерско рачуноводство, финансијско управљање, актуелне теме и правне и етичке рачуноводствене проблеме.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
July 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Остварите вештине да се припремите за улоге лидера у срединама за учење за сву децу. ... [+]

Остварите вештине да се припремите за улоге лидера у срединама за учење за сву децу. Освојите МС студије у раном детињству са специјализацијом у администрацији, менаџменту и лидерству кроз Темпо Леарнинг® од стране Валден-а, наше прилагођене образовне могућности на основу компетенција. Кроз овај онлине програм за не-лиценцирање можете:

Проширите своје разумевање развоја детета и учења.Проширите своје знање о ефикасним програмима и услугама.Побољшајте своју способност да повежете питања једнакости и инклузије како ученици уче и расте.Истражите стварне проблеме како бисте стекли практичне вештине и стручност.... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Развити стручност да би деци успевала са програмом Валден'с МС у програмима раног детињства. Унапредите своје разумијевање развојних фаза детета, истражите најновије трен ... [+]

Развити стручност да би деци успевала са програмом Валден'с МС у програмима раног детињства. Унапредите своје разумијевање развојних фаза детета, истражите најновије трендове и теорије у раном детињству и стекните практичне вјештине потребне за стварање окружења у којима дјеца уче и расте. Изаберите специјализације које могу да вас припремају да радите као администратор у програмима или центрима за његу деце, утичете на јавну политику, научите друге васпитаче у раном детињству или боље образујете различите популације.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Сазнајте више о пословним, лидерства и комуникације вештине потребне за управљање различитим тимова и пројеката помажући организацију достигне своје стратешке циљеве. ... [+]

предвиђено је да је потражња за стручњацима који могу да разумеју праксе и принципа управљања пројектима ће имати драматичан пораст у блиској будућности разноврсна. Валден је магистра наука програма у управљању пројектима научити можете бизнис, лидерство и вештине комуникације неопходне за управљање тимова и пројеката помажући организацију достигне своје стратешке циљеве. Валден Универзитет је одобрен као пројекат обуку за управљање од стране Пројецт Манагемент Институте (ПМИ). Бити ПМИ Регистровани Образовање провајдера (ПУЗ), Валден Универзитет је пристала да поштују критеријуме квалитета осигурање утврђене ПМИ. Магистар за управљање пројектима је дизајниран да задовољи потребе критичне послодаваца у савременом свету и може вам помоћи да зарадите акредитиве које су потребне да се крене напред у својој каријери. Уписом у МС за управљање пројектима програму имаћете прилику да: • Концентришите се на традиционалне алате за управљање и да их примене пројекта техничке стране руководства. • Сазнајте више о управљању ризицима на нивоу пројекта, као и да разуме своје усклађивања са организационим ризика стратегије. • Стекните практична, теоријске и аналитичке способности да се конструктивно управљање пројектима у више индустрија и домена. • Користите своје учење на даљину искуство на радном месту и повећати своју способност управљања пројектима у дисциплинском, организационих и географских граница. ... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Стичу стратешке, организационе, управљачке и аналитичке способности да мотивишу и вози данашњу радно место. ... [+]

Стичу стратешке, организационе, управљачке и аналитичке способности да мотивишу и вози данашњу радно место. Без обзира да ли тек почињу или желе да напредују у виши извршне улоге, Валден Университи је МС у управљање људским ресурсима вам даје практична знања која може помоћи да постане ефикаснији професионални ХР.

Развијен од стране стручњака у овој области, овај програм је у потпуности усклађен са препорученим наставни план и програм Друштва за управљање људским ресурсима (СХРМ) и нуди општи програм и три каријере фокусиран специјализације да допуни своје професионалне циљеве.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Мало професија захтева дубину и ширину знања, вјештина и способности хитних менаџера, који могу бити позвани да сарађују с првим респондентима, утичу на јавну политику ил ... [+]

Мало професија захтева дубину и ширину знања, вјештина и способности хитних менаџера, који могу бити позвани да сарађују с првим респондентима, утичу на јавну политику или штите суседства од катастрофа. У Валденовом МС програму за управљање ванредним ситуацијама, можете стећи напредне обуке и лидерске вештине неопходне за вођење ангажовања у хитним случајевима и развити планове спречавања катастрофа и реаговања. Програм нуди низ специјализација као и могућност припреме за сертификацију ФЕМА Института за хитне случајеве.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

МС Walden University у програму форензичке психологије припрема вас да примените јаке нове увиде, вештине и перспективе на разне неклиничке улоге у областима као што су к ... [+]

МС Walden University у програму форензичке психологије припрема вас да примените јаке нове увиде, вештине и перспективе на разне неклиничке улоге у областима као што су кибернетички криминал, криминалистичка истраживања и профилисање, тероризам и заступање жртава. Истражите биолошке, психолошке и социјалне факторе који утичу на криминално понашање. Примијенити психолошке приступе и концепте док идентификујете учиниоце, укључујући и малољетнике, у широком спектру форензичких поставки. Наша врста специјализације вам може пружити стручност која вам је потребна за покретање позитивних промјена унутар правног система. Специјализације... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Master

Walden University

Припремите се за вишег нивоа информационих система и водећих позиција у области широког асортимана корпоративних, владиних, образовних и непрофитних поставки. ... [+]

Припремите се за вишег нивоа информационих система и водећих позиција у области широког асортимана корпоративних, владиних, образовних и непрофитних поставки. Комбинујући менаџмент предмете и напредну информатичку обуку, Валден'с Мастер оф Информатион Системс Манагемент (МИСМ) програм припрема вас да:

Оценити, дизајнирати и управљати информацијским системима критичним за данашње пословање.Водећи цросс-функционални тимови и ИТ иницијативе за испуњавање кључних организационих циљева.Напредовање у положај руководства.... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Walden University програм за јавну политику (МПП) може помоћи да се припремите за доношење друштвених промена кроз ефикасну јавну политику. ... [+]

Walden University програм за јавну политику (МПП) може помоћи да се припремите за доношење друштвених промена кроз ефикасну јавну политику. Истражите путеве да процените, примените и креирате ефикасне промене политике у приватном и јавном сектору. Овај програм нуди разне специјализације тако да можете прилагодити своје предмете својим професионалним циљевима. Припремите се за каријеру у локалној, државној или федералној владиној агенцији или у непрофитном или корпоративном ентитету.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Истражите стратегије за креирање и имплементацију програма и пројеката који промовишу позитивне друштвене промјене кроз Walden University програм Мастер оф Публиц Админис ... [+]

Истражите стратегије за креирање и имплементацију програма и пројеката који промовишу позитивне друштвене промјене кроз Walden University програм Мастер оф Публиц Администратион (МПА). Побољшајте управљање и организационе вештине док проучавате како администрација политике може позитивно утицати на неповољне популације. Испитајте тренутна истраживања на терену док се позиционирате за промовисање сарадње између агенција и одељења.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Вратите своју каријеру даље, брже, са Walden University онлине едукацијским специјалистима (ЕдС). Ови ЕдС програми вас припремају за наставак нових лидерских улога док по ... [+]

Узми своју каријеру даље, брже, зарадивши специјалисту за едукацију (ЕдС) онлине са Walden University . Наши ЕдС програми могу вас припремити за нове улоге руководства док поставите темеље за докторат ако тако одлучите.

Придружите се више од 100 државних наставника године који су изабрали Walden University да би сте добили степен образовања. Са доживотног учења Валден је Pathway , ученици у већини наших доктора наука у образовању, доктору едукације (ЕДД) и едукацији едукатора (ЕдС) заузимају многи од истих почетних курсева. Можете започети у једном од наших пост-мастер или докторских програма у образовању и прећи у неки други степен програма, што вам штеди вријеме и новац.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
39 - 96 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

PhD

Walden University

Са докторатом у јавној политици и администрацији из Валден-а, можете активно учествовати у креирању одрживих решења за проблеме са којима се суочавају САД и нације широм ... [+]

Са докторатом у јавној политици и администрацији из Валден-а, можете активно учествовати у креирању одрживих решења за проблеме са којима се суочавају Сједињене Државе и нације широм свијета. Овај онлине докторски програм ће вам пружити детаљно разумијевање теорије јавне политике, истраживања и праксе у глобалном контексту како бисте ефикасно и ефикасно заговарали промјене које позитивно утичу на појединце и заједнице. Програм који вас подучава научник-практикант, програм вас може позиционирати да постигне нови ниво кредибилитета и утјецаја у вашој области и да прихвати нове узбудљиве могућности за каријеру као истраживач, васпитач на нивоу колеџа или административни лидер у приватном, јавном или непрофитном сектору сектор.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Постигните позитиван утицај у вашој заједници и вашој организацији док истражујете стратегије како бисте помогли онима који се боре са питањима као што су болест, зависно ... [+]

Постигните позитиван утицај у вашој заједници и вашој организацији док истражујете стратегије како бисте помогли онима који се боре са питањима као што су болест, зависност, насиље и сиромаштво. Путем виртуелних симулација, анимираних студија случајева и интерпрофесионалног приступа, Валденов програм докторских студија у области људских и социјалних услуга може проширити ваше разумевање области људских услуга у глобалном контексту.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Walden University ПхД ин Псицхологи програм комбинује ригорозне академике и оригинална истраживања, тако да можете постићи највиши степен стручности у теоријама и најбољи ... [+]

Walden University ПхД ин Псицхологи програм комбинује ригорозне академике и оригинална истраживања, тако да можете постићи највиши степен стручности у теоријама и најбољим праксама у психологији. Овај 100% онлине програм прати модел студента-практичара који вас охрабрује да интегришете научна истраживања са својим практичним знањем. Научени од стране уважених истраживача и стручњака на терену, курсеви овог програма ће вас припремити да направите разлику у животима других као стручњак, професор, консултант или истраживач за владине, непрофитне и приватне организације.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Са докторатом из развојне психологије Walden University , можете довести позитивне промене у животима појединаца, породица и заједница. ... [+]

Са докторатом из развојне психологије Walden University , можете довести позитивне промене у животима појединаца, породица и заједница.

У овом правовременом, релевантном програму, примјењујете своје разумијевање људског развоја и развоја на актуелне теме као што су технологија у дигиталном добу и потребе популације као што су ЛГБТК заједница и избјеглице.

Специјализације (поред Општег програма)Администрација и лидерствоРазвој детета и адолесценатаЗдравље и људски развојМеђународне перспективе у развојној психологијиИстраживањеСелф ДесигнедНапомена о лиценцирању... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Као један од првих онлине докторских програма у индустријској и организационој (ИО) психологији, Валден-ов доктор из индустријске и организационе психологије вам омогућав ... [+]

Као један од првих онлине докторских програма у индустријској и организационој (ИО) психологији, Валден-ов доктор из индустријске и организационе психологије вам омогућава да продубите своје знање о радном месту и организационом понашању. Док развијате напредне вештине управљања променама, кадровске психологије и теорије и дизајна истраживања, можете се припремити да послужите као катализатор за промене у високом образовању, корпоративним, владиним и другим поставкама на радном месту. Изабери из различитих специјализација да бисте прилагодили своје студије према својим специфичним интересима и каријери.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
4 - 8 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Валден'с ПхД ин Едуцатион програм нуди едукаторима и администраторима прилику да расте као научници и иноватори у високом образовању. Користите од приступа угледним члано ... [+]

Валден'с Пх.Д. у образовном програму пружа едукаторима и администраторима могућност да расте као научници и иноватори у високом образовању. Користите од приступа угледним члановима факултета и студентским службама за подршку. Обавите оригинално истраживање у својој области од интереса, продубите своје вештине истраживања и припремите се за допринос као вођа образовања, администратор, члан факултета или креатор политике. Придружите се више од 100 државних наставника године који су изабрали Walden University да би сте добили степен образовања.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Стигните специјализовано знање које треба унапредити у узбудљивом и разноврсном пољу форензичке психологије. ... [+]

Стигните специјализовано знање које треба унапредити у узбудљивом и разноврсном пољу форензичке психологије.

У овом онлине програму, добићете дубље разумијевање система кривичног правосуђа, као и питања менталног здравља која могу довести до криминалног понашања. Истражите начине за процену програма намењених форензичким популацијама као што су затворени, недавно пуштени преступници, ментално оболели и малољетни преступници.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Овај примењени докторски програм је дизајниран да побољша вашу техничку експертизу и помогне вам да развијете лидерске вештине које вам требају да водите своју организаци ... [+]

Овај примењени докторски програм је дизајниран да побољша вашу техничку експертизу и помогне вам да развијете лидерске вештине које вам требају да водите своју организацију на све конкурентнијом тржишту. Припремите се за позиције на вишим нивоима у индустрији и академским установама - као што су начелник за информисање, главни технолошки службеник, менаџер ИС, ИТ стратег, члан високог образовања или симулатори руковођења у лидерском управљању, лицемјерне резиденције, курсеви семинара и релевантни Курс.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Да ли тежите да возите трансформативне промене у образовању у вашој институцији и заједници? Дизајниран за практичаре и администраторе од П-12 до високог образовања, Wald ... [+]

Да ли тежите да возите трансформативне промене у образовању у вашој институцији и заједници? Дизајниран за практичаре и администраторе од П-12 до високог образовања, Walden University онлине доктор едукације (ЕдД) нуди флексибилност и избор да задовољи ваше потребе - чак и ако се те потребе промене на путу.

Придружите се више од 100 државних наставника године који су изабрали Walden University да би сте добили степен образовања.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Као напредни социјални рад стручњака, ви сте позвани да помогну друштву бави својим најхитнијих изазова. ... [+]

Као напредни социјални рад стручњака, ви сте позвани да помогну друштву бави својим најхитнијих изазова. Са Валден је доктор за социјални рад (ДСВ) програма, можете постати још ауторитативни заступник за социјалну правду и добити акредитације да буде признат као лидер у својој области.

Одаберите из више специјализација за усклађивање своје студије са својим интересима, укључујући и медицинску социјални рад, болести зависности и социјални рад, и клиничкој стручности. ... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Без обзира да ли желите да делите своју стручност као васпитач, консултант или пословни водитељ, Валден-ов АЦБСП-акредитовани докторат из програма менаџмента може вам пом ... [+]

Без обзира да ли желите да поделите и проширите своју стручност као васпитач, консултант или пословни водитељ, Валден-ов АЦБСП-акредитовани докторат из програма менаџмента може вам помоћи да стекнете вјештине које су вам потребне за постизање ваших професионалних циљева. Испитати утицај управљања на запослене и организације и научити теорије, концепте и технике за ефикасније доношење одлука. Кроз избор специјализација, можете се припремити да задовоље континуиране изазове и могућности које постоје у вашој професији док вршите оригинално истраживање у области која допуњује ваше интересе.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Walden University

Др Валден у социјални рад програма може да вас припреми за следећи корак у својој каријери социјалног рада као истраживач, факултетски ниво васпитач, или административног ... [+]

Др Валден у социјални рад програма може да вас припреми за следећи корак у својој каријери социјалног рада као истраживач, факултетски ниво васпитач, или административног лидера.

Изазовна Наставни план и програм омогућава да анализирају напредне теорије и истражити неке од најактуелнијих и најсавременије питања у социјалном раду данас. Фаце-то-фаце академски резиденције подржава искуство учења, што вам омогућава да сарађујете са професорима и колегама, изградити своју друштвену и професионалну заједницу, и побољшати своју способност да утичем на позитивне друштвене промене. ... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 - 8 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education