Pročitajte zvanični opis

ЈЕ ОНЛИНЕ ЗА МЕНЕ?

Са онлине часовима Вестерн Иова Тецх, студенти могу да бирају између стотина понуда курсева. У неким случајевима можете зарадити бодове на факултетима или чак и читаве дипломе. Све што требате је рачунало и приступ интернету ... само се пријавите и слиједите упуте. Техничка подршка је доступна 24/7. Ученици могу постављати питања инструктору, полагати тестове, приступити оцјенама и судјеловати у дискусијама ... све онлине, било гдје.

Како да знам да ли је онлине учење за мене?

Онлине курсеви су практичан начин да остварите своје образовне циљеве; међутим, они НИСУ самостални темпо и имају редовне рокове за домаће задатке и тестове, као што бисте то радили у учионици. Имате флексибилност да радите свој домаћи задатак и "школско време" у вашем заузетом распореду, али задаци, радови, квизови, испити и слично ће морати да се ураде по распореду часова тако да нико не заостаје. Ако нисте сигурни да ли је онлине учење за вас, покушајте са курсом оријентације.

Ви ћете потенцијално имати колеге студенте из цијеле земље, и они ће често имати различите погледе на ствари. Покажите поштовање у онлине учионици и третирајте друге како бисте желели да вас третирају.

Обратите посебну пажњу на врсту класе за коју се пријављујете јер постоји неколико варијанти.

Комплетни онлине курсеви у трајању од 16 седмица одвијају се током читавог семестра и мало су опуштенији од осмотједног курса.

Комплетни онлине курсеви у трајању од 8 недеља компактују читавих 16 недеља материјала и учење у осам недеља. Као што можете замислити, ово је бржи темпо и захтијева више дисциплине од 16-седмодневног курса. Предност је да се то учини брже, тако да можете похађати два осам седмица по семестру.

12-недељни курсеви се могу користити у јесенском и пролећном семестру и представљају добар компромис између 16 и 8 недеља.

Хибридни курсеви комбинују се на интернету са искуством у учионици како би разред био мало флексибилнији, али и даље даје часовима у учионици неки курсеви можда најпотребнији.

112104_Images_Version_2_VGD_Webpage_Dev.jpgВиолина - Катедрала за текстуру - Околина Кућа уклета кућа - моделовање

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Позивамо вас да искусите наш онлине програм у развоју видео игара. Програм развија вјештине у моделирању, текстурирању, основном скриптирању, умјетничком знању и цјевовод ... [+]

Позивамо вас да искусите наш онлине програм у развоју видео игара. Програм развија вјештине у моделирању, текстурирању, основном скриптирању, умјетничком знању и цјевоводу видео игара. Ове вештине ће вам такође помоћи да креирате средства за видео игре и да их укључите у игру. Нагласак је стављен на обезбјеђивање побољшаног учења кроз наставне комплексне техничке концепте на разумљив начин. Пројектни задаци се користе за развој професионалног портфолија који се користи приликом пријављивања за каријеру у индустрији.... [-]

Сједињене Америчке Државе Sioux City
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom