Pročitajte zvanični opis

Spartanburg Methodist College је једини регионални акредитовани двогодишњи, приватни, стамбени колеџ у Јужној Каролини. Нудимо виши степен из области уметности, науке, кривичног правосуђа, бизниса, ликовних уметности и религијских студија.


СМЦ је посвећен пружању програма и могућности које подстичу академску изврсност, интелектуално истраживање, друштвену свијест и развој карактера. Саградили смо ову традицију и понудили наш 100% онлине програм.


Образовни ментори

Наши саветници су овде да вам помогну да постигнете своје професионалне циљеве. Ми смо с вама од почетка до краја. Од процеса пријаве до финансијске помоћи за селекцију курса, ми смо овде да осигурамо да успете.


Водич за финансијску помоћ

Један од најтреснијих елемената уласка на виши степен програма је осигурати да имате ресурсе не само да започнете већ и да довршите програм. Наши саветници су овде да вас воде кроз процес финансијске помоћи који ће вам помоћи да донете најбоље одлуке при избору извора финансијске помоћи.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Associate Degrees

Spartanburg Methodist College

Било да тражите да се преселите на нову позицију или само желите задовољство испуњавања ваше дипломе ... онлине сарадник у кривичном праву може вам помоћи да постигнете с ... [+]

Онлине сарадник на предмету кривичног правосуђа ће вам помоћи да научите вјештине које могу довести до виших плаћених послова и могућности промоције и раздвојити вас од конкуренције. Овај програм је дизајниран са професионалним радним стручњаком. Наше виртуелно искуство у учионици вам омогућава флексибилност да завршите диплому у ефикасном окружењу за учење - 100% Онлине. Курсеви су дизајнирани и подучавани од стране водећих професионалаца који раде на терену и укључују: Увод у систем кривичног правосуђа, полицијску администрацију, увод у криминологију, кривичне доказе и поступке, увод у кривично право, односе са малољетницима, увод у корекције и увод у судску медицину Наука.... [-]

Сједињене Америчке Државе Spartanburg
July 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom