Read the Official Description

Пурдуе политехническиј институт

О

Пурдуе Политехнички Институт је један од 10 академских факултета на Пердју универзитету, нуде и дипломске степене у широком спектру дисциплина. Колеџ обухвата седам академских школе, одељења и одељења:

 • Авијација и транспорт технологија
 • inženjerstvo
 • Рачунара и информационе технологије
 • Цомпутер графика Технологија
 • Изградња менаџмент технологија
 • Војна наука и технологија
 • Технолошка достигнућа и иновације

Поред главног кампуса Пурдуе универзитета у Вест Лафаиетте, Индиана, Пурдуе Политехничка нуди изаберите студијских програма у девет Индиана заједницама.

Колеџ пролази кроз велику трансформацију која утиче на све аспекте колеџа. Политехничком назив најбоље је отелотворење карактеристике, елементе и филозофију трансформисаног колеџа и лако представља препознатљив бренд који истиче јединствену природу искуства учења.

У академски програми комбинују теорију на бази примењеног учења, пројекти тим засновано, интегрисане хуманистичких студија, на бази способности цредентиалинг, и низ експерименталних компоненти као што су високи ЦАПСТОНЕ пројеката у индустрији под покровитељством, стажирање, глобалних иммерсионс и активности сертификације зарађују. Политехничком искуство учења је дизајниран да произведе дипломце који имају не само дубоко техничко знање и примењене вештине у дисциплини коју одаберу, али поседују решавање проблема, критичко размишљање, комуникације и лидерске вештине тражи од индустрије и заједнице.

Истраживање у оквиру колеџа такође наставља да се шири и јача, са пет потписа области погон колеџ у технолошком и научном плану:

 • Био-Инспиред Одрживост
 • Роботика, Производња и аутономија
 • Затвореног кола Здравство
 • Иновативна Стем Образовање
 • Људски скала рачунарство

Без обзира да ли достављање трансформисане искуство учења за производњу индустријских спреман за дипломце који имају вештине за данашње економије и спровођење коришћење-инспирисао истраживања да унапреде развој технологије и реши реалног света изазовима, Пурдуе политехническиј институт има за циљ да буде глобални лидер.

Пурдуе Политехничка је основан 1964. године као Сцхоол оф Тецхнологи Пурдуе универзитета. То је преименован Цоллеге оф Тецхнологи у 2005. години, а у 2015., Одбор повереника одобрио свој садашњи назив за подршку трансформације Колеџа и као део председника Митцх Даниелс 'Пердју Мовес иницијативу.

Пурдуе политехническиј институт

Мисија, визија, и вредности

Мисија

Да инспирише, образују, а ментор студентима кроз уче кроз рад и интегрисани студија, припрема дипломце за успех као будуће технологије иноватора и лидера у индустрији; и да унапреди Транс-дисциплинске учење, ангажовање и коришћење инспирисан истраживања која се тичу важних државних и глобалних изазова.

Визија

Ми смо трансформациони колеџа неограничена по традицији ... пионира уче кроз рад и коришћење инспирисане истраживања.

Изјава интегритета и Кодекса понашања

На Пурдуе и Пурдуе Политехничком институту, интегритет је неопходна нашој мисији. Ми делујемо са искреношћу и придржавати се највиших стандарда моралних и етичких вредности и принципа кроз наш лични и професионалног понашања. Ми смо показали наше разумевање тих вредности и начела и подржати их у свакој акцији и одлука. Поверење и поузданост иду руку под руку са тим како се ми понашамо, као што смо одржати културу која се заснива на етичког понашања Очекујемо наше акције да буде у складу са нашим речима, и нашим речима да буде у складу са нашим намерама. Прихватамо наше одговорности, удео вођство у демократском духу, и подвргавају се по највишим стандардима јавног поверења. Сматрамо сами одговорни за своје речи и наше акције. Подржавамо највише ставове правичности, делују као одговорни грађани, поштују једнако усред разноликости, очување права других, и третирати све особе са достојанством. Да би испунили наше циљеве као заједнице учења, инсистирамо да се циљеви учења студента није угрожена. Ми третирамо све студенте равноправно, а наше процене постигнућа учења су непристрасни и заснива се искључиво на показаном академски перформансе.

Као институција земља-грантова, показујемо нашу одговорност према нашим бирачима и проширити на њима приступ нашим ресурсима знања. Обећавамо да паметно коришћење наших ресурса и да буду добри управитељи финансијске, капитала, и људски ресурси.

Политецхниц учење животне средине

Пурдуе политехническиј институт је одговор на промене у нашим студентима и друштву - да се трансформише наше окружење како би боље служити њиховим потребама.

Пурдуе Политецхниц јединствена окружење за учење је дефинисан комбинацијом 10 кључних елемената.

ТЕОРИЈА НА БАЗИ Апплиед УЧЕЊЕ

Почињемо проучавањем теорије, онда га применити. . . стварно га применити. Учење кроз рад је темељ политецхниц искуства учења Пурдуе универзитета. То је снажан и доказано приступ који вози студентима да боље разумеју и задржати концепте.

Пројектни тим искуства

Компаније и заједница се ослањају на тимски рад за постизање успеха. Ми смо га практикују. Од првог полугодишта до последњег, тим пројектима су камен темељац Пурдуе Политехничког програма, излажући студенте да Теам Динамицс, рокове и технике решавања проблема.

Модернизовани МЕТОДЕ

Зашто класе треба да се предају од стране инструктора предавање пред учионици? Они не. Све више и више наших курсева користе истраживања доказано, стате-оф-тхе-арт наставне методе познате као активно учење. То је другачије, забавно, изазовно, и ефикасније.

Интегратед Леарнинг-ин-КОНТЕКСТ ПРОГРАМА

Ученици уче лакше када 1) имају дубоко разумевање у циљу њиховог учења, 2) њихова учења јавља само на време, пре него што је потребно, и 3) исходи учења су везани за практична искуства. Наши курсеви следите ове стубове намене, времена, и практичности.

Интегратед ХУМАНИТИЕС СТУДИЈЕ

Интеграција технолошких студија са хуманистичким и студије друштвених наука унапређује студентски критичко размишљање, креативност, логику и иновације. Политецхниц студената дипломира са овим вештинама и добро су припремљени за доживотно учење и успеха.

НАДЛЕЖНОСТ ЦРЕДЕНТИАЛИНГ

Студенти демонстрирају владају концепата и примењених вештина (познате као надлежности), уживају флексибилност да се фокусирају на њихове интересе, а учење у свом ритму, и изградити е-портфолија да прикаже своје способности. Пурдуе је лидер у учењу на бази способности.

СЕНИОР цапстоне ПРОЈЕКТИ

Реал пројекти са стварним клијентима користи студентима, компаније и заједнице. Пурдуе Политецхниц програми обухватају виши ЦАПСТОНЕ пројекте који омогућавају студентима да примене оно што су научили да реше стварном свету изазове одабране од стране корпоративних и заједнице партнерима.

ИНТЕРНСХИПС

Ми једноставно не подстичу студенте да наставе стажирање - ми смо их и друге активности радне снаге попут уградити у наше програме. У лето или у току семестра, студенти користе ове могућности да прошире своја знања и вештине и поставили темеље за будуће запослење.

Глобал / КУЛТУРНА ИММЕРСИОНС

Свет се смањује, док се наши глобални и културне прилике расте. Стил мултикултурно окружење за учење испуњен са факултета, особља и студената из више од 100 земаља, Пурдуе Политехничка нуди обогаћени перспективу кроз студије у иностранству, интернсхип, и других глобалних и културним активностима.

ФАКУЛТЕТ-ЗА-СТУДЕНТСКИ менторством

студенти су успјешнији када имају некога ко узима посебан интерес у својим тежњама и напредак. Наши студенти имају јединствену прилику да се члан факултета одређен као њихов ментор, стееринг их ка успеху је пружање стручне савете и подршку током целе школске године.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Управљајте свој пут бољој каријери са магистарским науком, фокусираним на ИТ Пројецт Манагемент, како бисте задовољили потребе индустрије и пословања у овом динамичном по ... [+]

Управљајте свој пут бољој каријери са магистарским науком, фокусираним на ИТ Пројецт Манагемент , како бисте задовољили потребе индустрије и пословања у овом динамичном пољу. Сазнајте алате и технике које можете примијенити на сваку фазу животног циклуса пројекта. Овај 100% онлине програм садржи материјале укључене у Тело знања које је развио Институт за управљање пројектима (ПМИ®), укључујући и откривање и управљање захтевима, развој и управљање распоредом, управљање портфељима и управљање изванредним ресурсима.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
11 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Распоредите се са повјерљивим акредитивом са МС-јем у менаџменту грађевинарства. Управљање градњом (ЦМ) примјењује принципе управљања и иновативне технологије за ефикасно ... [+]

Распоредите се са повјерљивим акредитивом са МС-јем у управљању грађевинарством. Управљање градњом (ЦМ) примјењује принципе управљања и иновативне технологије за ефикасно вођење, организовање и управљање пројектима изградње стамбених, комерцијалних и инфраструктурних објеката.

Кроз ЦМ, зграде и инфраструктурни објекти могу се изградити на контролисан систематски начин како би се максимализовала ефикасност изградње и осигурала највиши квалитет.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
24 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Распоредите се са високим акредитивом са магистарским науком (МС), фокусираним на ИТ Бусинесс Аналисис. Ова 100% онлине МС има ИИБА® ... [+]

Распоредите се са високим акредитивом са магистарским науком (МС), фокусираним на ИТ Бусинесс Аналисис. Ова 100% онлине МС има ИИБА®

Пословни аналитичари играју виталну улогу премошћивања пословних и ИТ функција организације. Њихова способност да схвате пословни домен и преведу те потребе техничким људима у смислу које они могу разумјети је од виталног значаја за успех било које пројектне иницијативе.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
Otvoren upis
1 - 5 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ако желите да напредујете у изазовном, специјализованом свету авијације, Пурдуеова МС из области авијације и аероспаце менаџмента ће вам помоћи да развијете неопходне мен ... [+]

Ако желите да напредујете у изазовном, специјализованом свету авијације, Пурдуеова МС из области авијације и аероспаце менаџмента ће вам помоћи да развијете неопходне менаџерске и лидерске вештине.

Предавачи професора са истакнутим образовним положајем и радним искуством у цивилном ваздухопловству, војној авијацији и владиним улогама, наши специфични курсеви ће вас припремити за бројне улоге у управљању ваздухопловством.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
11 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat za diplomirane studente

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Ако сте у потрази за напредовањем у изазовном, специјализованом авијацијском свијету, Пурдуеов сертификат о дипломама у управљању сигурношћу ваздухопловства ће вам помоћи ... [+]

Роллинг Адмиссионс - Прихватање апликација сада

Ако сте у потрази за напредовањем у изазовном, специјализованом авијацијском свијету, Пурдуеов сертификат о дипломама у управљању сигурношћу ваздухопловства ће вам помоћи да стекнете знање за развој, вођење и извршење ефикасних програма сигурности у ваздухопловству. Предавачи професора са истакнутим образовним положајем и радним искуством у цивилном ваздухопловству, војној ваздухопловству и владиним улогама, наши специфични курсеви ће вас припремити за бројне ваздухопловне улоге.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Дипломски програм сертификата за пословну анализу информационих технологија ће омогућити дипломцима уводно образовање на основним нивоима у важним аспектима пословне анал ... [+]

Дипломски програм сертификата за пословну анализу информационих технологија ће омогућити дипломцима уводно образовање на основним нивоима у важним аспектима пословне анализе.

Програм сертификата ће професионалцима пружити знање како одредити пословне захтеве који покрећу ИТ пројекте. Поред тога, то ће им помоћи да идентификују, анализирају и дизајнирају процесе како би побољшали укупан ток информација унутар своје организације.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 36 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Програм менаџмента информационих технологија Управљање информатичким програмима омогућит ће постдипломцима уводне образовне студије на важним аспектима вођења, планирања, ... [+]

Управљајте свој пут ка бољој каријери

Програм менаџмента информационих технологија Управљање информатичким програмима омогућит ће постдипломцима уводне образовне студије на важним аспектима вођења, планирања, извршења и контроле ИТ пројеката. Овај програм сертификата ће обезбедити припремне нивое вештине за подршку успеху сложених, мултифункционалних пословних иницијатива везаних за ИТ.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 36 месеци
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Добити знање о темама управљања градњом. Ово знање ће вам помоћи да примените теорије и принципе управљања изградњом како бисте ефикасно идентификовали, анализирали и упр ... [+]

Прихватање апликација сада за пролеће 2019

Добити знање о темама управљања градњом. Ово знање ће вам помоћи да примените теорије и принципе управљања изградњом како бисте ефикасно идентификовали, анализирали и управљали грађевинским операцијама унутар ваше организације.

Са дипломом из Универзитета Пурдуе, стручњаци ће научити да анализирају технике савремене грађевинске пословне праксе, укључујући рачуноводствену и финансијску праксу, законске обавезе, права и правна средства која се односе на понуде грађевинских компанија, уговоре и грађевинске промјене, управљање ризиком и теорију маркетинга процес.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Location address
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Social Media