Read the Official Description

Главни НСУ главни камп се налази у Греатер Форт Лаудердале са локацијама око Флориде и Порторика. Ми смо у срцу академског и истраживачког центра регије, и само неколико минута од неких од најбољих свјетских плаза. Са више од 26.000 студената и 152.000 алумни широм света, наћи ћете пријатеље Схарк у сваком углу земље - и шире.

Ево неких разлога због којих су студенти одабрали НСУ.

  1. Димензије малих класа дају вам један-на-један приступ професорима.
  2. Живахан живот у кампусу укључује НЦАА атлетике, друштвене и професионалне организације, културне активности, веллнесс и фитнесс.
  3. Рангиран је на 200 најбољих колеџа међу националним универзитетима у 2018. години.
  4. Престижни дипломски програми из медицине, права, психологије, бизниса, образовања, фармације, стоматологије и још много тога.
  5. Разнолика студентска популација обухвата 1200 међународних студената из 116 земаља са пет континената.
  6. Најсавременији објекти укључују најновију технологију у учионицама, напредне лабораторије и најбоље истраживачке библиотеке.
  7. Многи НСУ дипломанти настављају да зарађују магистрима, докторским или стручним степеном на НСУ или другим универзитетима. Студенти на универзитету учествују у истраживањима НСУ у областима попут медицине, океанографије, рака, психологије, стоматологије и аутизма.
  8. Студенти граде односе тако што учествују на бројним догађајима у заједници, многи се одржавају на кампусу НСУ-а. Наш прелеп основни кампус је само неколико минута од плаже Форт Лаудердале, Соутх Беацх, ноћног живота Лас Олас и Евергладес.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MSc

Nova Southeastern University

36 кредитних МС из области националне безбједности и међународних односа дизајниран је тако да студентима обезбеди теоретске, истраживачке и примјенске вјештине у новом а ... [+]

Преглед

36 кредитних МС из области националне безбједности и међународних односа је осмишљено тако да студентима пружи темељно разумијевање критичних питања која информишу подручје националне безбједности данас, укључујући процјену и анализу претње тероризма у САД и шире, те анализу сакупљања интелигенције. Студенти ће такође развити дубоко разумевање међународног контекста у којем су обликоване америчке националне безбедносне теме.... [-]

Сједињене Америчке Државе Fort Lauderdale
May 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Address
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Сједињене Америчке Државе