Read the Official Description

Преглед

Ми смо Noble Manhattan Coaching Americas - водећа компанија за обуку тренера у Сједињеним Државама и Канади.

Као део Нобле Манхаттан Цоацхинг, водећих светских компанија за тренирање тренера, нудимо квалитетне тренерске програме и сертификате за тренирање. Наш широк спектар услуга помаже руководиоцима и лидерима да расте свој посао.

Ми водимо нашу мисију на претпоставци да један испуњени појединац може утицати на друге да преузму одговорност за свој живот. Због тога обучавамо невероватне тренере и вође да започну лептирски ефекат личне трансформације у својим заједницама.

Велика флексибилност

Наша комбинација учења на даљину са искуствима лицем у лице вам пружа могућност да прођете кроз тренерски курс у сопственом миру. Штавише, нудимо прилагођене курсеве на захтев.

Финансијска подршка

Најупечатљивије, ми се уверавамо да уписивање у наше програме неће оставити банкрот. Из тог разлога нудимо најбоље решење, од ваучера за попусте до стипендија.

Врхунски квалитет

Наши најбољи мајсторски тренери дизајнирају и испоручују наше програме. Тако ћете доживјети квалитетан садржај и праксу с нашим курсевима за тренирање.

Студентска подршка

Желимо да се уверимо да је путовање у тренирање глатко и успешно. Због тога смо увек спремни да вам помогнемо да постигнете своје циљеве.

Омогућавање умрежавања

Зато што је умрежавање од највеће важности за успешног тренера, не само да пружамо обуку, већ вам помажемо да се повежете са истомишљеним људима, професионалцима и потенцијалним клијентима.

Међународна акредитација

Пружамо међународно акредитоване курсеве за тренере.

Наша мисија

Наша мисија је да обучимо величанствене тренере, помогнемо им да изграде свој посао и подигну свијест о предностима тренирања. Такође, кроз тренирање, ми смо се обавезали да помогнемо бизнису да успевају.

Не само да нудимо курсеве који су акредитовани и подржани од стране 2 међународна тела, већ се побринемо да наше студенте и тренере ставимо у огромну мрежу професионалаца и клијената.

Поред тога, стварамо могућности за раст и нудимо континуирану подршку. Када људи уђу у нашу породицу, никад не одлазе. Овде ће наћи менторе, пријатеље и широк спектар ресурса како би започели и побољшали своје послове тренирања.

Филозофија

Кроз обучавање људи да постану тренери пратимо премисе ефекта лептира. Организацијом наше компаније под структуром Б-корпорације, организована је већа сврха. Због наше испоруке изванредних курсева коучинга и тренерских система подршке, ми "створимо предах социјално и економски оспорених породица да успоставе стабилност и наду."

Сваки долар прихода од коучинга доноси 10% одмах према нашој намени. На крају сваке фискалне године, такође ћемо додијелити проценат нето прихода. Испоручена средства ће потросити фондацију "НАШ ДОМ". Дакле, усвојена породица ће имати користи од наше љубави у виду становања, помоћи за посао, хране, бриге о деци и образовању како би се вратили у самоодржив члан наше заједнице.

Основне вредности

Тренирање се заснива на високим стандардима и принципима. Међутим, за нас, важно је истакнути те вриједности у свему што радимо. Због тога ценимо и примењујемо искреност, интегритет, поверење и допринос у свему што радимо. Ми обећавамо обуку, само-развој и пословну изградњу. И испоручујемо оно што обећавамо!

Ми верујемо у свачију моћ да храбро води. Такође, своју праксу базира на претпоставци да имате све потребне ресурсе да будете најбољи тренер живота или извршни директор. Дакле, наши курсеви вам дају знање да бисте изградили своје вештине тренирања. А наш тим се брине и подржава како бисте досегли своје циљеве на свој мир.

Нобле Манхаттан Цоацхинг Интернатионал у бројкама

Нобле Манхаттан Цоацхинг је основан 1993. године, на јужној обали Велике Британије, где вам је посвећена посвећена екипа. Све што радимо је дизајнирано да обучава величанствене тренере и помогне им да изграде свој посао. Надаље, желимо подићи свијест о предностима тренирања.

  • Нобле Манхаттан Цоацхинг има 24 године искуства у пружању тренера тренера за појединце и компаније.
  • Присутни смо у 28 земаља широм света. Noble Manhattan Coaching Americas је седиште за Сједињене Државе и Канаду.
  • Зато што је наша мисија да олакшамо континуирану обуку, резервне копије и подршку наших студената и тренера широм свијета, пружамо курсеве и подршку на 7 језика.
  • Нудимо 18 потпуно одвојених програма тренинга тренера, од животног тренирања до корпоративног и извршног тренирања.
  • Поред Нобле Манхаттан Цоацхинг, наше награђене школе за тренинг тренера, имамо још 12 дивизија које пружају подршку и континуирани развој.
  • Наши тренерски курсеви су акредитовани од стране Међународног института за коучинг и менторинг. Штавише, ми смо подржани од стране Института за лидерство
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Noble Manhattan Coaching Americas

Извршни ... [+]

Стручно обучавање за организациони контекст

Извршни

Шта је професионални цоацхинг?

Укратко, професионално тренирање је професионално партнерство које подржава, инспирише и учи пословног лидера или менаџера да максимизира свој професионални потенцијал. Признајући да је старији или млађи пословни лидер прави стручњак у својој области или дисциплини, професионални тренер пружа спољашњег, обученог професионалца који може помоћи свом коучу да разјасни циљеве, промовише само-откриће, развије стратегије рада и рјешења изазова и држите коаутију одговорну за побољшану продуктивност и резултате.... [-]

Сједињене Америчке Државе Richmond
Otvoren upis
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Kursevi

Noble Manhattan Coaching Americas

Дипломата тренера практичара (ПЦД) отвара пут вашим успешним пословима коучинга. Богат садржај, практични тренинг сесије, менторство, уз континуирану подршку нашег тима з ... [+]

Преглед

Дипломата тренера практичара (ПЦД) отвара пут вашим успешним пословима коучинга. Богат садржај, практични тренинг сесије, менторство, уз континуирану подршку нашег тима за негу вас претвори у потпуно акредитованог професионалног животног тренера.

Диплома ниво је потпуна сертификат и има за циљ студенте који желе да збрињавају своју каријеру.

Може се третирати као курс сам по себи или као средњи корак између Лифе Лифе Екецутиве Цоацхинг Фоундатион и Диплома Извршног и Корпоративног Тренирања. У сваком случају, она је врло флексибилна и прилагодљива тако да одговара вашим потребама и напорном распореду.... [-]

Сједињене Америчке Државе Richmond
September 2019
6 - 24 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Noble Manhattan Coaching Americas

Живот и извршни тренинг фондације (ЛЕЦФ) представљају корак ка тренирању. Прати ИЦФ основне надлежности и пружа солидне информације, као и могућности за праксу. ... [+]

Фондација за животно и извршно тренирање (ЛЕЦФ) коју је створио Noble Manhattan Coaching Americas је дизајнирана да пружи план, смјернице и обуку потребну за примјену тренирања у животу и пословању и резултате. Пошто НМЦА зна да је тренирање важна обавеза, овај курс је створен као корак ка пуном програму цертификације. Међутим, он користи стручност, знање и праксу било којег потпуно акредитованог програма.... [-]

Сједињене Америчке Државе Richmond
Otvoren upis
3 - 6 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

PhD

Noble Manhattan Coaching Americas

Докторат у професионалном тренингу је дизајниран да подржи и интегрише професионални развој практичара у извршном и корпоративном тренингу и да донесу користи организациј ... [+]

О томе

Докторат у професионалном тренингу је дизајниран да подржи и интегрише професионални развој практичара у извршном и корпоративном тренингу и да донесу користи организацији у којој раде. Она има за циљ побољшање и побољшање професионалне праксе пружајући практичарима низ научних вештина, алата и стратегија које се могу користити за подршку истраживачким радовима. Због тога потенцијални кандидати укључују искусне професионалце у тренирању, ХР, менаџменту који жели да допринесе и знању и пракси.... [-]

Сједињене Америчке Државе Richmond
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom