Pročitajte zvanični opis

О МОСТУ МЕЛОДИЈЕ

На Универзитету Моунт Мерци, студентима из свих средина нудимо испуњавање образовања и солидну припрему за промјењив свет и радну снагу. У нашем кампусу у Цедар Рапидсу, Иова служимо скоро 1.900 ученика, а сада, са нашим програмима онлине студија, можемо служити хиљадама више. И без обзира на то како приступате нашим радовима на предметима, пружамо врхунску академску наставу која је увек заснована на нашим пет критичних проблема: скрб за земљу, имиграцију, ненасиље, расизам и жене.

Програми програма Моунт Мерци на мрежи су превазилазили време које сте провели испред рачунара. Онлине класе и даље вам омогућавају да се укључите у истраживање и учествујете у пракси са локалним и глобалним компанијама и организацијама.

Ми смо лансирали потпуно онлине програме за студије у 2014. години како би студенти свуда могли добити исто високо квалитетно образовање као и наши ученици на кампусу без жртвовања каријере или породичних обавеза.

НАША ИСТОРИЈА

КАТОЛСКИ УНИВЕРЗИТЕТ У МЕРЦИСМУ

Основана 1928. године, са циљем да се људима обједини могућа прилика кроз висококвалитетно образовање засновано на вриједностима, Моунт Мерци Университи има богату базу на којој смо изградили наше опције за кампус и онлине степен.

Прешли смо са нижег колеџа на четворогодишњи универзитет и данас, Универзитет Моунт Мерци са задовољством нуди наше онлине академске програме још већој популацији ученика у истом духу наших оснивача.

НАШЕ КАТОЛИЧКЕ ИДЕНТИТЕТЕ И МЕРЦИ ШАРИЗМ

Образовање је више од уџбеника и испита. Право образовање вас припрема за било који радни простор и обраћа се целој особи. Моунт Мерци универзитет је основан као католички универзитет, изграђен на пет критичних проблема Сестре милости и настављамо да подржавамо ту мисију у нашим онлине курсевима, као и наши традиционални програми на кампусу.

Универзитет Моунт Мерци настоји да задовољава највише стандарде католичке интелектуалне традиције, промовише основне вредности истине, поштовања, одговорности, изврсности и сервиса и поздравља све људе из свих околности.

Ми смо поносни присталица наших спонзора, Института сестара милосрђа Америке, кроз конференцију за високо образовање милосрђа. Као институција милосрђа, с поштовањем се придржавамо њихове изјаве о католичком идентитету и харизму.

НАШ УСПЕХ

Студенти Моунт Мерци долазе из различитих географских, етничких и економских окружења. Они су самоуверени, бринути, брзо позајмљују руку, задовољни с оним ко су, и узбуђени због тога где иду. Најважније, студенти Моунт Мерци жељни су да остваре свој пун потенцијал.

ЗАШТО ЗАДОВОЉАВАЈУ СТУДЕНТЕ МЕРЦИ

Моунт Мерци универзитет је на листи најбољег колеџа Ајове на листи "Бест Сцхоолс" листе МОНЕИ. Међутим, најбољи начин за оцењивање студијског програма је посматрање резултата ученика који се упишу:

 • 66% студената ММУ има стажирање или друга искуства везана за каријеру до краја дипломирања.
 • 96% студената ММУ-а је запослено или у дипломској школи у року од девет месеци по завршетку школовања.

ДЕДИКАЦИЈА ЗА ЗБИРНИ ДОБРО

Ученици Моунт Мерци донирају више од 15.000 сати службе у заједници сваке године. Пружамо услуге и волонтерске могућности за све ученике.

НАША МИСИЈА И ВРЕДНОСТИ

НАША МИСИЈА

Моунт Мерци је Католички универзитет који пружа образовање усмјерено студентима у духу Сестре милости и поздравља људе из свих вјеровања да се придруже нашој заједници у потрази за бацалоуредом и дипломским образовањем и саосећајном службом онима којима је потребна.

Трудимо се за изврсност у остваривању наше мисије кроз четири међусобно зависна циља:

 • Коришћење рефлектујуће пресуде. Способност да се јасно и пажљиво размишљају, да се кохерентно расправљају и да вреднују конкурентске тврдње о истини критички су основа за образовање на факултету. Рефлексијска пресуда захтева познавање основне чињенице, испитивања и процјене претпоставки; адекватно оправдање за доношење закључка; и разумевање импликација цртања тог закључка. Са овим вештинама, појединци могу креативно решавати проблеме и интегрирати знање у дисциплинама.
 • Ангажовање у стратешкој комуникацији. Стратешка комуникација захтева одабир из читавог опсега како би остварио изабрани циљ на етички начин. Ове опције укључују конструкцију и тумачење порука у писаној, усменој и естетској форми користећи одговарајућу технологију.
 • Служити заједничком добру. Опште добро је срце католичке друштвене наставе. Пошто су особе по природи друштвене, добробит сваког појединца нужно се односи на заједничко добро, збир друштвених услова који омогућавају свим људима да у потпуности достигну свој људски потенцијал. То укључује поштовање и етичку интеракцију са сваком особом и природним окружењем и, у духу Сестре милости, служити за благостање читавог човечанства и акције у правду правде у свету.
 • Промовисање сврсисходног живота. Либерално образовање омогућава особама да постигну већи степен слободе на које треба радити сврсисходно. Пошто развој сврхе подразумева планирање живота заснован на низу приоритета, Универзитет Моунт Мерци пружа могућности за духовни развој, интелектуално ангажовање, професионалну јасноћу, друштвени развој, физичко благостање, емоционалну зрелост и одговорно вођство заједнице.

НАШЕ ВРЕДНОСТИ

Као чланови заједнице Универзитета Моунт Мерци, засновани на традицији Сестре милости и нашег католичког идентитета, посвећени смо:

 • Доживотно учење и образовање целог човека
  Вјерујемо да је образовање доживотно искуство у којем учење оснажује цијелу особу, интелектуално, духовно, емоционално и физички.
 • Испитивање истине и достојанства
  Подстичемо слободну истрагу у саосећајној култури у којој наша посвећеност вери, истини и милосрђе подржава достојанство сваке особе унутар људске заједнице.
 • Посвећеност студентима
  Ми признајемо и потврдјујемо да су потребе наших студената кључне за одлуке које утичу на живот заједнице.
 • Правда
  Ми заговарамо равноправност активним стварањем праведних и здравих односа у нашој заједници учења и нашем глобалном друштву.
 • Хвала
  С понизношћу славимо све поклоне и таленте које Бог даје и верно поделити ове благослове са ширим заједницом.
 • Угоститељство
  Ми остварујемо свој рад у духу љубави и инклузије Цатхерине МцАулеи који поздравља све људе и перспективе.
 • Сервис
  Ми постављамо осећај одговорности и бриге који нас позивају да служимо заједничком добру.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

BBA

Mount Mercy University Online

Моунт Мерци Университи'с онлине бусинесс мајор омогућава студентима да упоређују теоретске конструкте са практичним искуством из стварног света ван учионице за високо ... [+]

ОНЛИНЕ ББА: БИЗНИС

Моунт Мерци Университи'с онлине бусинесс мајор омогућава студентима да упоређују теоретске конструкте са практичним искуством из стварног света ван учионице за високо квалитетно, добро заокружено образовно искуство.

Дипломци овог програма ће научити:

Користите приступ етичког образложења како бисте проценили ситуације и разумели улогу вође у етичком одлучивањуИмајте радно знање о основној пословној терминологији и концептимаКористите вештине критичког размишљања и решавања проблема приликом анализе пословних ситуација и доношења препорука и одлукаМогли би анализирати индустрију користећи Портеров модел пет силаКомуницирајте ефикасноСпровести свеобухватну СВОТ анализу користећи одговарајуће спољне и унутрашње ресурсеРазвити одговарајуће стратегије за прикупљене податке за стратешко планирањеФормат курса... [-]
Сједињене Америчке Државе Cedar Rapids
January 2020
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Mount Mercy University Online

Наш програм истражује основе у области права, лидерства, рачуноводства и економије у комбинацији са различитим изборима у областима као што су управљање ризиком, инвестиц ... [+]

ОНЛИНЕ ББА: УПРАВЉАЊЕ

На Универзитету Моунт Мерци, комбинујемо искуство из стварног света са јаким курикулумом за стварање сутрашњих изванредних лидера.

Степен менаџмента превазилази основне графиконе, а бројеви - студенти стичу добру основу у пословању кроз практично учење које их инспирише да воде важан, храбар живот.

Наш програм истражује основе у области права, лидерства, рачуноводства и економије у комбинацији са различитим изборима у областима као што су управљање ризиком, инвестиције, предузетништво, људски ресурси и међународна економија, чинећи свој степен не само флексибилним већ и прилагодљивим.... [-]

Сједињене Америчке Државе Cedar Rapids
January 2020
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Mount Mercy University Online

Програм управљања људским ресурсима Универзитета Моунт Мерци подржава Друштво за управљање људским ресурсима (СХРМ), највеће светско професионално друштво за људске ресур ... [+]

ОНЛИНЕ ББА: УПРАВЉАЊЕ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА

Програм управљања људским ресурсима Универзитета Моунт Мерци подржава Друштво за управљање људским ресурсима (СХРМ), највеће светско професионално друштво за људске ресурсе. Ово признање заснива се на усклађивању програма са стандардима курикулума који су креирали СХРМ и Асоцијација за унапређење колегијалних школа за бизнис (ААЦСБ). Поред тога, овај програм може такође помоћи студентима да се припремају за програме сертификације управљања људским ресурсима (СХРМ-ЦС и СХРМ-СЦП) који су доступни преко Друштва.... [-]

Сједињене Америчке Државе Cedar Rapids
January 2020
Online студије
Pročitajte više na srpskom

MBA

Mount Mercy University Online

На Универзитету Моунт Мерци, наш МБА је дизајниран за професионалне раднике. Можете радити пуно радно време, провести вријеме са породицом и пријатељима, И зарадити магис ... [+]

ОНЛИНЕ МБА (МАСТЕР ОФ БУСИНЕСС АДМИНИСТРАТИОН)

На Универзитету Моунт Мерци, наш МБА је дизајниран за професионалне раднике. Можете радити пуно радно време, провести вријеме са породицом и пријатељима, И зарадити магистарски степен.

Учите се од искусних факултета док проширите своју тренутну мрежу и знање како бисте наставили своју каријеру.

Можете наставити са традиционалним МБА или можете усредсредити пажњу на људске ресурсе или управљање квалитетом.... [-]

Сједињене Америчке Државе Cedar Rapids
January 2020
Online студије
Pročitajte više na srpskom