Read the Official Description

Основан 1986. године, Цхарлес М. Реевес Сцхоол оф Бусинесс и Економија нуди акредитоване програме Бацхелор и Мастер'с Дегрее у широком спектру пословних дисциплина. Преко 700 студената тренутно је уписано из 29 држава и 17 земаља. methodist102 Сврха Реевес бизнис школе је да моду и неговање духа предузетништва и креативних економских подухвата. То чини тако што се ученицима развија разумевање савремене америчке економије, процена његове моћи и институционалне структуре и способност да се ефикасно функционише у њему. Грејна сила економије Сједињених Држава је предузетнички дух. Без овог иновативног и креативног потиска, било у великој корпорацији или малом бизнису, економија ће стагнирати. Вриједност предузетничког духа није ограничена на пословање. У влади, војсци, образовању и цркви потребне су иновације, креативност и етички одговорно преузимање ризика. Школа бизниса Реевес посвећена је развоју овог предузетничког духа.

Акредитација

acbspРеевес Сцхоол оф Бусинесс је национално акредитован од стране Акредитационог савјета за пословне школе и програме (АЦБСП) како би понудио следеће дипломе: Стручни магистар за пословну администрацију (МБА) са фокусом у организационом менаџменту и руководству, бацхелор оф сциенце ) у рачуноводству, пословној администрацији, предузетништву, финансијској економији, менаџменту, маркетингу и спортском менаџменту. Поред тога, малољетник у рачуноводству; Пословна администрација; Предузетништво; Финансијска економија; Управљање људским ресурсима; Међународни бизнис; Менаџмент; Маркетинг; Профессионал Теннис Манагемент; Ресорт, Цлуб и Хоспиталити Манагемент; и Спортс Манагемент је акредитован. На крају, диплому из области рачуноводства, пословне администрације, финансијске економије или маркетинга са ПГА голф менаџментом; Профессионал Теннис Манагемент; Ресорт, Цлуб и Хоспиталити Манагемент; и спортска концентрација је акредитована./>

Мисија

Школа бизниса Реевес настоји да развије студенте да задовоље пословне потребе и да негују етичке лидере који ће створити економску и друштвену вредност за глобално друштво.

Изјава о визији

Школа бизниса Реевес тежи да буде признати лидер међу пословним школама, инспирујући изврсност, иновативност и предузетништво.

Изјава о вредности

  • Етика: Подстицати ученике да развију лични код вредности и етике и придржавају се моралних и етичких принципа, укључујући и оне засноване на кодовима професионалне етике
  • Професионализам: пружити студентима прилику да се упишу у професионалне концентрације
  • Ангажман: Промовишите искуствене и примењене могућности учења, укључујући стажирање, искуства у раду на сарадњи, пројекти, практична искуства и учење услуга.
  • Лидерство: Припремите ученике да буду успешни у својим каснијим професионалним и / или академским каријерама
  • Глобал: Обезбеђивање студентских могућности и искустава која ће подстаћи њихово учешће у нашем глобалном друштву.

methodist104

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Methodist University
Address
Methodist University 5400 Ramsey Street Fayetteville, NC 28311
28311 Fayetteville, North Carolina, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt
Telefon
+1 910-630-7000
Address
USA Online, Сједињене Америчке Државе