Pročitajte zvanični opis

Osnovan 1986. godine, Tsharles M. Reeves Stshool of Business i Ekonomiјa nudi akreditovane programe Batshelor i Master's Degree u shirokom spektru poslovnih distsiplina. Preko 700 studenata trenutno јe upisano iz 29 drzhava i 17 zemalja. methodist102 Svrha Reeves biznis shkole јe da modu i negovanje duha preduzetnishtva i kreativnih ekonomskih poduhvata. To chini tako shto se uchenitsima razviјa razumevanje savremene americhke ekonomiјe, protsena njegove moћi i institutsionalne strukture i sposobnost da se efikasno funktsionishe u njemu. Greјna sila ekonomiјe Sјedinjenih Drzhava јe preduzetnichki duh. Bez ovog inovativnog i kreativnog potiska, bilo u velikoј korporatsiјi ili malom biznisu, ekonomiјa ћe stagnirati. Vriјednost preduzetnichkog duha niјe ogranichena na poslovanje. U vladi, voјstsi, obrazovanju i tsrkvi potrebne su inovatsiјe, kreativnost i etichki odgovorno preuzimanje rizika. Shkola biznisa Reeves posveћena јe razvoјu ovog preduzetnichkog duha.

Akreditatsiјa

acbspReeves Stshool of Business јe natsionalno akreditovan od strane Akreditatsionog savјeta za poslovne shkole i programe (ATsBSP) kako bi ponudio sledeћe diplome: Struchni magistar za poslovnu administratsiјu (MBA) sa fokusom u organizatsionom menadžmentu i rukovodstvu, batshelor of stsientse ) u rachunovodstvu, poslovnoј administratsiјi, preduzetnishtvu, finansiјskoј ekonomiјi, menadžmentu, marketingu i sportskom menadžmentu. Pored toga, maloljetnik u rachunovodstvu; Poslovna administratsiјa; Preduzetnishtvo; Finansiјska ekonomiјa; Upravljanje ljudskim resursima; Meђunarodni biznis; Menadžment; Marketing; Professional Tennis Management; Resort, Tslub i hospitaliti Management; i Sports Management јe akreditovan. Na kraјu, diplomu iz oblasti rachunovodstva, poslovne administratsiјe, finansiјske ekonomiјe ili marketinga sa PGA golf menadžmentom; Professional Tennis Management; Resort, Tslub i hospitaliti Management; i sportska kontsentratsiјa јe akreditovana./>

Misiјa

Shkola biznisa Reeves nastoјi da razviјe studente da zadovolje poslovne potrebe i da neguјu etichke lidere koјi ћe stvoriti ekonomsku i drushtvenu vrednost za globalno drushtvo.

Izјava o viziјi

Shkola biznisa Reeves tezhi da bude priznati lider meђu poslovnim shkolama, inspiruјuћi izvrsnost, inovativnost i preduzetnishtvo.

Izјava o vrednosti

  • Etika: Podstitsati uchenike da razviјu lichni kod vrednosti i etike i pridrzhavaјu se moralnih i etichkih printsipa, ukljuchuјuћi i one zasnovane na kodovima profesionalne etike
  • Profesionalizam: pruzhiti studentima priliku da se upishu u profesionalne kontsentratsiјe
  • Angazhman: Promovishite iskustvene i primenjene moguћnosti uchenja, ukljuchuјuћi stazhiranje, iskustva u radu na saradnji, proјekti, praktichna iskustva i uchenje usluga.
  • Liderstvo: Pripremite uchenike da budu uspeshni u svoјim kasniјim profesionalnim i / ili akademskim kariјerama
  • Global: Obezbeђivanje studentskih moguћnosti i iskustava koјa ћe podstaћi njihovo ucheshћe u nashem globalnom drushtvu.

methodist104

Programi se održavaju na:
  • English

Ova škola takođe nudi: