Read the Official Description

ПРОГРАМ ДИЗАЈНЕН ЗА ВАС

Онлине програм на МцМурри Университи Онлине је дизајниран са професионалним радним стручњаком. Наше виртуелно искуство у учионици вам омогућава флексибилност да завршите диплому у ефикасном окружењу за учење - 100% Онлине.

Започните путовање с онлине дипломама из МцМурри Онлине програма.

О програму

Дизајниран за професионалне раднике, МцМурри'с Бацхелор'с Дегрее ин Цриминал Јустице нуди удобност и флексибилност учења на мрежи. Побољшајте своје образовање уз искуства из стварног света инструктора и вршњака који деле жељу за побољшањем друштва путем спровођења локалних, државних и федералних закона. Створити конкурентску предност приликом подношења захтева за рад у судовима, исправкама, спровођењу закона, обезбеђењу и условним условима.

Академски саветници

Наши академски саветници су овде да вам помогну да остварите своје професионалне циљеве у кривичном правосуђу. Ми смо с вама од почетка до краја. Од процеса пријаве до финансијске помоћи за селекцију курса, ми смо овде да осигурамо да успете.

Пријем и помоћ

Доношење академске и финансијске обавезе да наставите своје образовање може бити изазов. Наше особље Канцеларије за пријем и финансијску помоћ ће вам помоћи у навигацији процесу пријема, прибављању финансијских средстава која вам је потребна и олакшавању преласка на академског савјетника док се региструјете за рад на предмету.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

McMurry University - Online Programs

Било да тражите да се преселите у нову позицију, или желите само задовољство испуњавања ваше дипломе, итд. Степен онлине дипломирања у кривичном правосуђу може вам помоћи ... [+]

Бацхелор оф Цриминал Јустице

Било да тражите да се преселите у нову позицију, или желите само задовољство испуњавања ваше дипломе, итд. Степен онлине дипломирања у кривичном правосуђу може вам помоћи да постигнете своје циљеве!

Следећи датум почетка програма2. јула 201827. августа 201822. октобар 2018Зашто сте зарадили диплому правосуђа на МцМурри универзитету?

МцМурри нуди диплому из области правосуђа у области кривичног правосуђа одраслим ученицима који виде завршетак степена као основе за напредовање у каријери и лично задовољство. Овај додипломски програм нуди удобност и флексибилност студирања на мрежи и заједница студената и инструктора који деле заједнички циљ: побољшање друштва кроз спровођење закона на националном, државном и локалном нивоу.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
July 2019
Redovne studije
120 време
Online студије
Pročitajte više na srpskom