Pročitajte zvanični opis

Мала величина Lynn University и неустрашиви људи омогућавају нам да радимо ствари које велике школе једино желе. Доживите неограничене учионице са учењем на иПад-у. Повежите се са потенцијалним послодавцима већ у првом семестру. Остварите глобалан начин размишљања са вршњацима из целог света. Дипломирани на брзини брзине са програмима убрзаног степена.

Мисија

Линнова мисија је пружање образовања, подршке и окружења који појединцима омогућавају да остваре свој пуни потенцијал и да се припреме за успех у свијету.

Линн је један од најиновативнијих, међународних и индивидуалних малих универзитета у земљи. Универзитет капитализира на величини, локацији и затварању студентских и факултетских обвезница да буде претеча институција, независног универзитета 21. века који је посвећен припреми студената за будућност. Да би то учинила, Линнова стратегија је:

  • Остаје релативно мала, са око 2.400 додипломаца и 600 дипломираних студената, а 500 или више одраслих уписаних годишње ради одржавања вишеструког, коедуционалног, пре свега стамбеног универзитета са малу колеџну атмосферу.
  • Прихватите широк спектар различитих студената, од оних који имају различите ученике до надарених и оних из многих земаља свијета и држава широм нације.
  • Будите основани у либералној уметности, али садрже колекцију колеџа оријентисаних ка новијим професионалним приликама, од којих свака садржи супериорну наставу, примењено учење и међународни фокус и искуства.
  • Садржи студентски развојни програм који разликује предности сваког ученика, недостатке и посебне потребе како би помогао у развијању својих пуних способности.

Фокусиране академске понуде

Линн је интензивирала фокус својих академских понуда и развила јединствен и национално признат основни курикулум под називом Дијалози.

Студентска разноликост

Сви стилови су добродошли. Студенти Линн-а долазе из свих крајева свијета и доносе с њима разноврсне интересе и способности. Погледајте како наши програми им помажу у успјеху.

Квалификовани факултет

Наши професори су фокусирани на уметност наставе како би добре ученике направили одличне и сјајне студенте. Погледајте како Линн инспирира факултет да испоручи потпуно нови стил учења и учења.

Најсавременији дизајн кампуса

Линн'с цампус је дизајниран да одговара свим стиловима наставе и учења. Наше нове зграде усвојиле су најбоље праксе из Силиконске долине до Валл Стреета, са заједничким радним просторима и најновијим технологијама. Погледајте наше најновије допуне у кампусу.

Култура подршке

Алумни, студенти, родитељи и пријатељи Lynn University знају да никада не седимо. Ми замишљамо најбољу могућу будућност за наше ученике и за нашу заједницу, а ми се стално трудимо да побољшамо, градимо и улажемо у ту визију.

Мисија ЛИННпособна

Ова зима, Лин слави рано завршетак њеног стратешког плана, који је прогласио храбру визију за Lynn University : "бити препознат као један од најиновативнијих, међународних и индивидуализованих малих универзитета у Америци".

На државној адреси Мисије ЛИНН-а у држави 2017. године, предсједник Кевин Росс је истакао изванредну подршку и рад који нас је напустио двије године испред распореда.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Lynn University

Линн МБА је добро поштован програм, који је оцењен на Топ 10 у региону од стране Соутх Флорида Бусинесс Јоурнал, на националном нивоу по америчким новостима и светским из ... [+]

Линн МБА је добро поштован програм, који је оцењен на Топ 10 у региону од стране Соутх Флорида Бусинесс Јоурнал, на националном нивоу по америчким новостима и светским извештајима, и сматра се једним од најбољих онлине МБА програма на Флориди. Научите од поучног, пажљивог факултета са стварним искуством у пословном искуству у заједничком, практичном и флексибилном онлине формату.... [-]

Сједињене Америчке Државе Boca Raton
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Lynn University Online
Address
3601 N. Military Trail
FL 33431 Boca Raton, Florida, Сједињене Америчке Државе