Read the Official Description

George Washington University , независна академска институција коју је Конгрес Сједињених Америчких Држава објавио 1821. године, посвећује се унапређењу људског благостања. Универзитет вриједи динамичну, студентску фокусирану заједницу подстакнута културолошком и интелектуалном разноликошћу и заснована на темељима интегритета, креативности и отворености за истраживање нових идеја.

George Washington University , који се налази на националном и међународном раскршћу у Вашингтону , обавезује се на изврсност у креирању, ширењу и примени знања.

Да би промовисао процес доживотног учења из глобалних и интегративних перспектива, Универзитет пружа стимулативно интелектуално окружење за своје различите ученике и факултете. Подржавајући изврсност у настави, Универзитет нуди изванредна искуства у учењу за редовне и ванредне студенте на додипломским, дипломским и професионалним програмима у Вашингтону, ДЦ , у земљи и иностранству. Као центар за интелектуално истраживање и истраживање, Универзитет наглашава везу између основне и примењене стипендије, инсистирајући на томе да се практична основа темељи на знању и теорији. Универзитет делује као катализатор за креативност у уметности, науке и професије подстичући интеракцију између својих студената, факултета, особља, алумни и заједница којима служи.

George Washington University бави богатим низом ресурса из Националног главног града како би побољшао своје образовне напоре. За узврат, Универзитет , преко својих студената, факултета, особља и алумни, доприноси таленту и знању како би побољшао квалитет живота у метрополитанском Васхингтону, ДЦ

Образовање за разлику од било ког другог

Четири ученика који разговарају на Меморијалу Линцолна са Вашингтонским спомеником у позадини

Од првих дана нашег главног града људи су овде путовали из више разлога. Они долазе да истраже прошлост и да дају нове фјучерсе. Долазе да постављају питања и траже стручне одговоре. Долазе да започну дискурс и да се тишину у тишини. Они долазе да захтевају промене и да буду такве промене. Они расте. Долазе да уче. Они долазе да праве историју и придруже се рангу уз многе истакнуте ГВ алумни.

Наши ученици долазе у ГВ због многих истих разлога. Они долазе за страственим факултетом, за разне студентске групе, за Атлетику Дивизије И, једном у стажу за живот и за инспиративне могућности за пружање услуга. ГВ, као и многи универзитети, пружа све ово. Али наши ученици долазе и на нешто друго.

Они не желе само да раде на пројекту услуга у заједници. Они желе да се упознају и пређу са сервисним изазовом од прве даме Сједињених Држава.

Они не желе само да гледају слајдове уметности. Желе да расправљају ремек-дела у галеријама музеја свјетске класе или плесу на позорницама Центра Кеннеди.

И они не само да желе да воде инжењерски курс. Желе да истражују истраживање у запањујућем новом језгру лабораторије са факултетом који буквално обликује свет сутрашњице.

Смештени у граду, за разлику од било ког другог, наши студенти стичу образовање, за разлику од било ког другог. Цео град је наш разред, а наши студенти се појављују не само са дипломом, већ са искуствима која се могу догодити само у ГВ-у.

Programs taught in:
енглески језик
School of Engineering & Applied Science Online
Address
800 22nd Street, NW
DC 20052 Washington, District of Columbia, Сједињене Америчке Државе