Read the Official Description

Лидер у образовању

Од 2011. године, General Assembly трансформисала је десетине хиљада каријера кроз пионирско, искуствено образовање у најновијим вештинама у потрази за захтевима. Када научите веб развој, податке, дизајн, пословање и још много тога са ГА, добијате:

 • Награђени наставни план и програм и стручни инструктори, на кампусу и на мрежи.
 • Глобална професионална заједница од 40.000 плус академија са пуним и скраћеним радним временом.
 • Каријера је резултат врхунских курсева, са менторством сваког корака пута.

Ко смо ми

General Assembly је пионир у образовању и трансформацији каријере, специјализацији у најновијим вештинама које се тичу тражње. Водећи извор за обуку, особље и прелазак у каријеру подстичемо пробојну заједницу стручњака који воде каријере које воле.

Оно што је почело као радни простор у 2011. години од тада је постало глобално искуство учења са кампусима у 20 градова и преко 35.000 дипломаца широм свијета.

Како се појединци и компаније боре да се такмиче у све више технолошкој економији, General Assembly пружа награђивану, динамичку обуку како би се затворио глобални недостатак вјештина.

Одрицање одговорности: Док General Assembly има бројне међународне студенте у нашим камповима широм света, ми нисмо у могућности да помогнемо међународним студентима да стекну визе за присуство наших курсева. Ако вам је потребна виза за учешће на курсу General Assembly , молимо провјерите код вашег локалног амбасада да бисте добили захтјеве и ограничења. Пуно вам хвала што сте сматрали General Assembly као вашим партнером за учење.

Шта радимо

General Assembly негује елитну професионалну заједницу појединаца и компанија кроз образовање и стратешке везе у каријери.

Образовање појединаца

 • Изградите виталне вјештине на свим професионалним нивоима
 • Сарадња и повезивање са елитном мрежом
 • Промените и повећајте своју каријеру и портфолио

Могућности запошљавања

Премошћавамо јаз између тражилаца посла и компанија којима је потребан таленат са релевантним вештинама.

Образовне компаније

 • Партнерства са компанијама Фортуне 1000
 • Прилагођена обука особља за напредовање запослених
 • Посвећени најамни гасовод за стицање ГА алумни

Шта ми подучавамо

Пружамо иновативну обуку за цјеложивотно учење и успех у пољима у потрази данашње рапидно променљиве технолошке економије.

 • Кодирање
 • УКС
 • Подаци
 • Маркетинг
 • Бизнис
 • Развој каријере

Зашто General Assembly

Награђено образовање

Наш курикулум је израђен од стране тимова стручних дизајнера образовања како би се осигурало релевантно, актуелно радно вријеме које се одмах примјењује на терену.

Динамично, иновативно учење

Користимо најновије технолошке алате како бисмо нашим ученицима пружили занимљиво, комбиновано искуство у онлине и оффлине учењу.

Раст каријере са највишим послодавцима

Помажемо нашој заједници да напредује са специјализованим тимом који стално запосљава студенте, партнерства и сарадњу са преко 2.500 иновативних послодаваца.

Приступ ГА Алумни мрежи

Повежите се са највишим талентом глобуса као део наше мреже од преко 35.000 алумни и остварите успех са ексклузивном групом креативних професионалаца.

Шта General Assembly чини изузетним?


Нудимо обуку у области технике, података, дизајна, пословања и више/>

Данашњи комплекс, глобална економија захтева квалификовану радну снагу која може подстакнути технологију да искористи успех. Робусни скуп курсева General Assembly укључује све темељне стубове иновација како би појединцима и тимовима пружили неколико опција за раст и развој. Нудимо програме у развоју веба, науци и анализе података, дизајнирању корисничког искуства, дигиталном маркетингу, производном менаџменту и још много тога. Студенти могу изабрати низ различитих формата и модалитета који ће им помоћи да најбоље постигну своје циљеве, укључујући пуно радно време, скраћено радно вријеме и кратке опције - на кампусу и на мрежи.

Имамо огромну глобалну мрежу

20 кампова. 10,000 партнера за запошљавање. 40,000 редовних и ванредних курсева. И онда стотине хиљада присутних на нашим догађајима и радионицама. Глобално присуство General Assembly , алумни мрежа и партнери за запошљавање су три наша највећа средства. Поред курсева осмишљених искључиво да задовоље потребе послодаваца, ми подстичемо плиновод индустријских професионалаца који служе као инструктори, ментори и тренери. Ова успјешна професионална мрежа помаже нашим недавно постигнутим дипломцима да пронађу посао и успоставе везе, постављајући их на успех на послу и у животу.

Прилагодили смо се тржишту

Динамична поља попут науке о подацима и развоја веба еволуирају у реалном времену, а ми континуирано вршимо пилот, лансирање и залазак сунца, како би одговорили на потражњу на тржишту и еволуцију алата и техника. Наш светски тим наставних дизајнера, стручњака из предмета и менаџера образовних производа континуирано освежава наш садржај како би осигурали релевантност. Коришћењем података, повратних информација и увида из наших процена власништва, ми изводимо радове на предметима који резултирају максималним утицајем на посао.

Фокусирамо на потребе и односе послодаваца

Односи дубоких односа послодаваца одувек су били суштински део ДНК General Assembly . Око половине наших ванредних студената финансирају послодавци који желе своје запослене обучавали наши стручњаци, а наставни планови ГА-а руководе индустријским потребама. Помогли смо десетинама компанија Фортуне 100 - и стотинама других фирми широм света - да проценимо и обучавамо свој таленат, на лицу места, онлине или на нашим камповима. Такође нудимо решења за запошљавање компанија које траже разноврсне програме кандидата који су спремни за посао, наоружани вештинама у захтевима.

Инвестирамо у приступ и прилику

Као део наше посвећености приступачном и приступачном образовању, фокусирали смо се на развој програма и опција финансирања како би се осигурало да ученици имају средства и системе подршке који им треба да уче у ГА. Поред иновативних програма као што су Адобе Дигитал Ацадеми, Оппортунити Фонд, ЦодеБридге и ТецхИМПАЦТ - који обезбеђују стипендије и програме бесплатне обуке за недостатке и превидене таленте - радимо са послодавцима и пружаоцима финансија како би помогли да се покрију трошкови образовања. Наши иновативни хибридни и онлајн програми омогућавају појединцима који живе изван главних метроа и пружају им приступ истом квалитетном образовању за које су познати кампуси.

Изградња иновативних курсева са доказаним резултатима

Учитељски тим светске класе

Инструкциони тим General Assembly представља елиту данашњих највећих и најсјајнијих компанија. Инструктори и дизајнери курса потичу од врхунских компанија, укључујући Гоогле, Амазон, Аирбнб и ИБМ, који свакодневно деле ресурсе у реалном свету и увид у учионицу. Чланови тима обављају обимни програм обуке који осигурава њихову ефикасност у неговању нових талената.

Континуирани развој

Да би се осигурало изврсност у учионици и релевантност на послу, наши инструкцијски дизајни и тимови за производњу неуморно раде на поновљењу, прилагођавању и еволуцији наших наставних програма. Наш агилни наставни процес дизајна значи да сваки од наших курсева пролази кроз најмање две исправке годишње. Свако ново издање укључује побољшања карактеристика, побољшани садржај и још много тога.

Способност учења како бисте се упознали са циљевима.

Промена каријере, пуно радно време

Адвокати своје каријере са ригорозним, пуним радним програмима и тренираним каријерним тренерима.

Скилл-Боостинг, Парт-Тиме

Останите конкурентни и релевантни са фокусираним, флексибилним учењем и преданим менторима.

Часови, радионице, Догађаји

Учествујте у дневним, вечерњим и викенд програмима који показују вјештине, иновације и вође.

Сазнајте на кампусу и онлине

Користите робустне алате за учење, инструкторе стручњака и подршку на сваком кораку.

Заједница стваралаца, иноватора и послодаваца

Повежите се са Алумни

Више од 40.000 талентованих стручњака завршило је курсеве с пуним и скраћеним радним временом.

Велика глобална достигнућа

Где смо, ми смо. Кружне везе онлине или на 20 глобалних локација из Њујорка до Хонг Конга.

Ексклузивни Инсајдер послодаваца

ГА има више од 10.000 ангажованих партнера и обучава хиљаде запослених у Фортуне-у.

Приступ лидерима А листе

350.000 присуствовало је ексклузивним догађајима са визионарима као што су Рицхард Брансон и Тим Феррисс.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

General Assembly

Научите вештине да постанете у потпуности програмер за веб стазе у пуном стацку и приступите посвећеним каријерним услугама у овом иновативном ... [+]

Цео дан, пет дана у недељи. Свакодневна настава уживо, онлине са било ког места која ради за вас.

Пребаците у развој веба за 13 недеља

Наша ригорозна и интерактивна виртуелна учионица ће вам помоћи да развијете вјештине које требате постати веб девелопер са пуним стацком.

Искусите ГА Цампус, практично

Сазнајте исти наставни план који је тестиран на времену, да је завршено више од 3.000 студената из кампуса, прилагођених за живо, онлајн учење.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
May 2019
Redovne studije
13 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom
General Assembly

Сазнајте конопе дигиталног маркетинга: мастер аквизиција, конверзија и оптимизација. ... [+]

Сазнајте конопе дигиталног маркетинга: мастер аквизиција, конверзија и оптимизација.

Будите савршени дигитални продавац

Од социјалних медија и стратегије садржаја до плаћених кампања и аналитике, научићете дигитално-маркетиншке тактике који значајно повећавају ангажман.

Стећи

Како плаћени, органски, претраживач и маркетинг садржаја помажу вам да досегнете циљну публику.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
January 2020
Fleksibilno vreme
5 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom
General Assembly

Научите процес итеративног дизајна и направите прототип који се може кликнити и који одговара потребама корисника. ... [+]

Научите процес итеративног дизајна и направите прототип који се може кликнити и који одговара потребама корисника.

Развијте своју дигиталну интуицију

Усавршавајте вештине вештине доношења одлука које треба да дизајнирате онлине искуства која освајају публику и издвајају се од такмичења.

Усер Ресеарцх

Упознајте жеље и потребе својих корисника проводећи интервјуе, израду личности и још много тога.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
January 2020
Fleksibilno vreme
6 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom
General Assembly

Сакупљајте, анализирајте и причајте приче помоћу података са СКЛ, Екцел и визуелизацијом. ... [+]

Научите да сакупљате, анализирате и причате приче помоћу података са СКЛ, Екцелом и визуелизацијом.

Модел понашања

Да ли користите податке за доношење одлука о пословању, технологији или дизајну - процес је исти.

Формулација проблема

Правилно дефинишите проблем и дизајн тестове који добијају валидне резултате.

Екстракција

Користите СКЛ да извучете податке из база података, а затим очистите и припремите га за анализу.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
January 2020
Fleksibilno vreme
10 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom
General Assembly

Дизајнирајте и направите лепе, одговарајуће веб странице користећи ХТМЛ и ЦСС. ... [+]

Научите да дизајнирате и направите предивне веб странице користећи ХТМЛ и ЦСС.

Подигните своје странице

Комбиновали бисте уметност и занат користећи исте алате као професионалне веб дизајнере и напредне програмере.

Висуал Десигн

Створити резонантна искуства учењем основних боја, композиције и типографије.

ХТМЛ

Дајте структуру странице и значење са ХТМЛ-ом и украшите га ЦСС-ом.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
January 2020
Fleksibilno vreme
10 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom
General Assembly

Креирајте динамична, интерактивна корисничка искуства са популарним и моћним ЈаваСцрипт програмским језиком. ... [+]

Креирајте динамична, интерактивна корисничка искуства са популарним и моћним програмским језиком, ЈаваСцрипт.

Будите динамични

ЈаваСцрипт дозвољава програмерима да програмирају веб апликације на страни клијента. Сазнајте основне вештине за такмичење у овом пољу у потрази са нашим 10-седмичним курсом.

Фокусирајте се на основе

Успоставите јаку основу у основама програмирања и синтаксу ЈаваСцрипт језика.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
January 2020
Fleksibilno vreme
10 недеља
Online студије
Pročitajte više na srpskom