Pročitajte zvanični opis

Откриј своју будућност са онлине дипломом на Фаулкнер универзитету!


Наша мисија је да дипломира високо компетентне, професионалне и друштвено одговорне наставнике основних и средњих школа који поседују садржајно, педагошко и стручно знање, који наглашавају интегритет карактера који користе своје поклоне у служби других и који демонстрирају професионалну компетентност и лидерство у својој области.

Фаулкнер универзитет је приватна, хришћанска установа за либералну уметност која својим ученицима пружа изузетно образовање више од 70 година. Наш онлине образовни програм пружа широк спектар одличних програма из било ког дела земље. Изаберите било који од 23 онлине програма. Ти си више од броја у Фаулкнеру. Са флексибилним упутствима која одговарају сваком ученичком распореду и хришћанском наслеђу који је почаствован у свим радним мјестима, наши онлине образовни програми пружају индивидуално искуство за све који траже престиж и изврсност Фаулкнерове дипломе.

Позив Универзитета Фаулкнер за образовање одраслих са Универзитета Фаулкнер на Вимеу.


Онлине образовање на Фалкнер универзитету

Фаулкнер универзитет је приватна, хришћанска установа за либералну уметност са седиштем у Монтгомерију, Алабама, која је студентима понудио престижном, вјерском образовању за већи део века. Да бисмо допунили нашу обимну листу програма на кампусу, поносни смо што нудимо студентима низ студијских програма који се могу комплетно завршити на мрежи. Сваки програм пружа флексибилно, индивидуализовано искуство, детаљни курикулум и исти квалитет образовања за које су познати наши кампуси.


Предности оних хришћанских универзитета

Разматрајући учење на Интернету на Фаулкнер универзитету? Постоји много разлога да се упишете у један од наших 23 онлине програма. Ево само неколико предности које нуди онлине хришћански универзитети, укључујући Фаулкнер Универзитет:

  • Програми нуде флексибилне, прилагођене распореде према вашим жељама.
  • Многи програми се могу завршити брже него на алтернативним кампусима.
  • Нудимо конкурентне курсеве који одговарају вашем буџету.
  • Ако имате посао, нема потребе да га стављате на горњи горионик.
  • Посете кампуса ретко се захтевају (неки програми обављају курсеве на кампусу).
  • Можете студирати где желите, како желите.
  • Студенти могу бирати између широког спектра предмета - наши програми покривају све од библијских студија до администрације правосуђа.
  • Посебне погодности су доступне ветеранима и актуелним војним члановима.


Хришћанско образовање

Онлине програми Фаулкнер универзитета пружају више од само једног степена. Сваки наставни план је инспирисан школском мисијом и вредностима, који остају верни универзитетском поносном хришћанском наслеђу. Без обзира на коју врсту предмета се покривају предмети, дубоко укорењени хришћански идеали наше институције ће се уздићи.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Master

Faulkner University - Online Programs

Наш Мастер ин Едуцатион програм вам омогућава да научите вештине и вредности које ће побољшати вашу каријеру. Наш курикулум комбинује стручне курсеве са наставним теренск ... [+]

Зашто зарадити магистар образовања у наставном плану и програму?

Наш Мастер ин Едуцатион програм вам омогућава да научите вештине и вредности које ће побољшати вашу каријеру. Наш курикулум комбинује стручне курсеве са наставним теренским курсевима за добро заобљеним наставним програмом. Као резултат тога, постајете ефикаснији, ефикаснији васпитач, са побољшаним способностима да водите учионице и дизајнирате школске програме.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
June 2019
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Faulkner University - Online Programs

Мастер образовања у основном образовању Класа А сертификација је савршен начин за тренутне наставнике да повећају своје вештине и тржишност или преусмјерите њихову специј ... [+]

Зашто зарађивати магистар образовања у основном образовању?

Мастер образовања у основном образовању Класа А сертификација је савршен начин за тренутне наставнике да повећају своје вештине и тржишност или преусмјерите њихову специјалност према елементарним студентима старијим годинама. Поред рада у учионици, виши степен образовања отвара врата преко терена, од писања наставних планова и уџбеника до постања директора. За оне који желе да повећају ниво цертификације.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online
June 2019
Redovne studije
Online студије
Pročitajte više na srpskom