Read the Official Description

За програме програма Цонцордиа Университи Онлине Дегрее , кликните овде

ЗАШТО Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago је лидер у постдипломском и додипломском образовању. Наш акредитовани, високо рангирани, на кампусу, кохорти и онлине бацхелор'с, мастер и докторски програми могу вам помоћи да постигнете своје циљеве у образовању и каријери:

  • Основана 1864. године, Конкордија-Чикаго слави 150-годишњицу доношења високог образовања свету.

  • Више од 3.500 студената уписује се на нашим онлајн, кохортским и он-цампус мастер и докторским програмима.

  • Ми смо други најбрже растући кампус међу непрофитним магистарским институцијама за додјелу диплома у САД за период 2004-2009. (Хроника високог образовања, издање из 2011. године).

  • Комисија за вијеће је одобрила акредитацију за Цонцордиа-Цхицаго да понуди докторку филозофије (докторат) у руководству. Као резултат, Цонцордиа је додао докторат. до свог доктора образовања (ЕдД) у вођству са осам специјализација.

  • Национални савет за акредитацију образовања наставника 2010. године је пренио своју престижну "Наставак акредитације свих образовних програма без услова" на образовним програмима Цонцордиа.

Програми за припрему едукатора у ЦУЦ-у су акредитовани од 1962. године од стране Националног савета за образовање наставника (НЦАТЕ) и наследника НЦАТЕ-а Савјет за програме акредитације за образовање (ЦАЕП). Оба напредна програма за одобравање и програми за почетне лиценце су доделили ово високо потражено признање за изузетност додељене одабиру програма широм земље. ЦАЕП је једино национално тело за акредитацију за припрему едукатора који препознаје програме разлике који припремају едукаторе против најстрожијих стандарда. На постдипломском нивоу, национално признати програми за изврсност укључују Мастер оф Артс из наставног плана и програма са ЕСЛ Ендорсемент-ом, Образовање за читање, Мастер из Настава на основном и средњем нивоу и Образовно Лидерство (Принципали).

Programs taught in:
енглески језик