Pročitajte zvanični opis

Калифорнија Сцхоол оф Лав

Калифорнија Сцхоол оф Лав је онлине правна школа са циљем пружања образовног искуства које је што је ближе могуће да је на традиционалном стамбене правног факултета. Студенти на ЦСЛ могу видети и разговарати са професорима и друговима из разреда се пријавити на ливе видео конференције учионици из свог рачунара код куће или на послу.

Настава се одвија искусни факултета, од којих сви имају положен државни испит Калифорнија или правосудни испит у другој држави.

Како продаји Правни факултет Настава Рад

Студенти бирају Тхе Цалифорниа Сцхоол оф Онлине Правном факултету законом да добије ЈД диплому, јер они не могу да присуствују стамбено право школу због посла или породичних обавеза, а да не спомињемо огроман финансијски терет школарине и путовања који су укључени у похађање стамбеног правну школу.

Настава на Цалифорниа Правног факултета пружају истински Правном факултету искуство темпом и трошкова који је прихватљив за радну одраслу особу.

Настава састати сваке недеље уторком и четвртком увече, са студентима и професорима који учествују у ливе видео конференције. У часовима, они разговарају и расправљају закон као да су физички били у истој соби. У овим часовима професори користе традиционални Соцратиц Метход правног образовања, ученици би случаја презентације и доводе у питање о овом случају од стране професора.

Стате оф тхе арт технологије омогућава студентима да поднесу прегледе, есеје и меморандуме о закону, за професора да преиспита, дискутују и разред. Технологија такође омогућава студентима да формирају студијске групе у којој су разговарати о предметима, трговина класе обрисе, припреми за тестове и чине пријатеље и умрежавања који може трајати читав живот.

пријем стандарди Калифорнија Сцхоол оф Лав је заинтересована за студенте који желе да постану успешни адвокати и спремни су да раде напорно како би се постигао докторирао. Ако имате универзитетску диплому имате право на правног факултета признања.

Кандидати са диплому

Кандидати са диплому из акредитоване колеџ или универзитет, са минималном просечном оценом 2,0 испуњавају стандарде онлајн на Правном факултету пријем и имају право на правног факултета пријем.

Изузеци за подносиоце без диплому

Кандидати са 100 факултетским јединицама се сматрају за упис изузетак у односу на правном факултету. Кандидати са минималном просечном оценом 2,0 испуњавају стандарде онлајн на Правном факултету пријем и имају право на правног факултета пријем.

Кандидати са магистрираће (али су без бакалавра) се сматра за упис изузетак у односу на правном факултету.

Кредити

Калифорнија Сцхоол оф Лав пружа студентима са неколико приступачним и атрактивним рата кредита планова. Сваки ученик уписан у Калифорнији Правног факултета ће бити одобрен за кредит на рате. Настава се наплаћује семестра, а не ове године, имајући како главнице и камате на ниском нивоу.

Барови Одобрење Цалифорниа Стате бар

Калифорнија Сцхоол оф Лав је регистрован као Правном факултету учења на даљину са Комитетом Бар контролора државне Бар у Калифорнији.

У априлу 2009. године, Комитет Бар Екаминерс државне Бар Калифорније обавља комплетан лицу места увид у Калифорнији Правног факултета, укључујући и то је корпоративне канцеларије, студентски и пословне евиденције, образовање и технологију факултета. Комитет Бар Екаминерс је одобрио регистрацију у Калифорнији Правног факултета као Дистанце Леарнинг Правном факултету.

Дипломци Цалифорниа Правног факултета добити докторирао, стварајући бројне могућности за запошљавање као адвокат, професора права, пословне људе, и још много тога.

Дипломци Цалифорниа Правног факултета имају право да седе за Цалифорниа Стате правосудног испита и постоје начини да раде као адвокат у свакој држави.

Америчка адвокатска комора

До данас, Америчка адвокатска комора (АБА) није акредитован било онлајн правну школу. Дакле, Калифорнија Правни факултет није акредитован од стране Америчког удружења правника.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: