Read the Official Description

Ко смо ми

Калифорнијски институт за менаџмент и технологију нуди иновативну комбинацију онлајн и мешовитих наставних планова и програма, који обухватају дипломе менаџмента за сертификате о каријерном образовању у операцијама гостопримства и паралегалним студијама. Наш јединствени МБА

CALIMT је основан у Оранге Цоунти, Калифорнија, САД 2010. године и акредитован од стране Комисија за овјеравање образовања на даљину (ДЕАЦ). ДЕАЦ је признат од стране УС Департмент оф Едуцатион (УСДЕ) и Савјета за акредитацију високог образовања (ЦХЕА).

Нудимо наше програме онлине и у учионици, наши програми су доступни и доступни на глобалном нивоу.

Шта нудимо

CALIMT је основан да нуди квалитетне програме са глобалним, мултикултуралним фокусом, као и нагласком на друштвено одговорно пословање. Нудимо наше програме на мрежи, CALIMT има за циљ да својим програмима буде приступачан и приступачан различитим глобалним студентским CALIMT . Нудимо флексибилну течност која је дизајнирана за професионалне раднике и добродошлицу студентима који желе да се упражњавају у акредитованој америчкој институцији. Наши програми се фокусирају на припрему наших студената за успјешну каријеру у глобалном пословном окружењу.

Наша мисија

Мисија Калифорнијског института за менаџмент и технологију је да понуди динамично учење на даљину које се бави пословним, економским и социјалним питањима глобалног менаџмента и каријере, са нагласком на унакрсној култури.

Наши циљеви

  1. Промовисати културну осетљивост и свест о културним разликама како би помогли појединцима у пословању у различитим културама.
  2. Обучити пословне професионалце да буду етички и друштвено одговорни лидери.
  3. Обучите студенте да стекну боље разумевање кључних пословних функција, као што су рачуноводство, финансије, управљање људским ресурсима, маркетинг и операције.

Наши циљеви

  1. Обезбедите основне пословне курсеве који су фундаментални за успех на високо конкурентном глобалном тржишту.
  2. Користите јединствену комбинацију традиционалног менаџмента образовања, културних студија и могућности да се укључите у заједничко учење с онима из других култура.
  3. Укључити културне аспекте сваког курса тако да студенти могу примијенити садржај курса на више културних локација.
  4. Нагласите корпоративну друштвену одговорност (ЦСР) и пословну етику током курикулума.
  5. Фокусирајте се на лидерство у организацијама и развијате ефикасне вјештине глобалне пословне комуникације у студентима.
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

BBA

CALIMT

CALIMT ББА програм уводи основе пословања као што су рачуноводство, финансије, маркетинг, операције и лидерство. Студенти имају прилику да истраже ове вјештине кроз наш з ... [+]

CALIMT ББА програм уводи основе пословања као што су рачуноводство, финансије, маркетинг, операције и лидерство. Студенти имају прилику да истраже ове вјештине кроз наш замишљено дизајнирани наставни план и програм, као и кроз интеграцију њиховог знања у већим пројектима. ББА програм се нуди са генералним менаџментом или фокусом управљања угоститељством.

Зашто CALIMT ?

Повољно: На располагању је мање од 10К долара за школарину и планове за плаћање нултом каматом. Дипломирани без дуговања!Акредитован: CALIMT је акредитован од стране ДЕАЦ- а и признат од стране Министарства образовања САД-а .Прихваћени кредити за трансфер: Пренесите до 90 кредита према степену.Енглески језик - CALIMT нуди опције тестирања на енглеском језику преко Аццуплацера.Флексибилни курикулум: Дизајниран за професионалне професионалне раднике - наш програм омогућава нашим студентима да уравнотеже студије са породицом и радом.Величина малих класа: Интеракције са једним од оних са нашим професорима.... [-]
Сједињене Америчке Државе USA Online Irvine
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 - 4 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

MBA

CALIMT

Постаните лидер у данашњој глобалној економији! Наш МБА програм се фокусира на развијање способности руководства и менаџмента студената - посебно оних који препознају мул ... [+]

Постаните лидер у данашњој глобалној економији! Наш МБА програм се фокусира на развијање способности руководства и менаџмента студената - посебно оних који препознају мултикултуралне изазове пословања у глобалној економији. Наш програм се заснива на основама пословања као што су рачуноводство, финансије, маркетинг, пословање и управљање људским ресурсима. Студенти имају прилику да вежбају ове вештине кроз студије случаја у стварном свету, као и кроз интеграцију свог знања у стварне пројекте везане за рад. Најзад, наш нагласак на етичком и друштвено одговорном одлучивању омогућава студентима да схвате шта је потребно да постану одговорни лидери глобалног бизниса сутрашњице. CALIMT -ов МБА програм се нуди на 100% онлине и омогућава географско и културно разноврсно искуство учења за ученике.... [-]

Сједињене Америчке Државе USA Online Irvine
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Address
USA Online, Сједињене Америчке Државе
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Сједињене Америчке Државе