Read the Official Description

Зашто Аверетт?

Тако је много више од СТЕПЕНА

Леарнинг окружење дизајнирано за ваше потребе

За више од 25 година, наш дипломирани и подела Профессионал Студиес (ГПС) је понудио наставак образовања посебно за радне одрасле. Више од 8.000 Аверетт ГПС дипломци су искористиле наше убрзаним студијских програма за развој алате потребне за успех-у каријери и у њиховим животима. Они су зарадили побољшане перспективе у каријери. Они су зарадили поштовање за себе, као и право да се позове узор другима. Они су зарадили много више од одређеног степена. И тако можете.

1. Убрзано курс достава

 • Зарадити диплому за мање од две године

2. Пројектовани за погодности

 • Но учешће у реалном времену потребно и недељне задатке и рокова су постављене пре почетка курса

3. Аффордабле програми

 • Аверетт је испод просека када је у питању укупан трошак МБА степена. Укупни трошкови школарина за МБА у Аверетт је под $ 30,000 УСД.

4. "маркет-спреман" наставни план и програм

 • Садржај у нашим студијским програмима је развијен са међународним нагласком. Постоји пуна курс међународно пословање, а можете да прилагодите неке од својих задатака да укључи међународну перспективу.

5. Лична пажња

 • Однос ученик-факултет у нашим ГПС програма је 19: 1; просечна величина класа 15

6. Пројектни тимови

 • Групе 3-5 ученика пружити додатну подршку и мотивацију

7. Дедицатед инструктори

 • Наши чланови факултета у индустрији искусни имају напредне студије у својим областима и посвећени вашем успеху

8. техничког особља

 • Пријеми и особље финансијска помоћ су спремни да помогну да остварите ваше циљеве

Студијски програми Буилт фор Иоу

Нудимо нашим ГПС студентима учење искуства која одражавају стварним животним ситуацијама. То значи да можете ставити лекцију вечерашњи на тесту током сутрашњег радног дана.

Ви ћете добити увид у малим групама на челу са инструкторима у индустрији доживљава. И са нашим пројектним тимовима, уђете у вршњачку групу која мотивише једна другу да успеју-кроз матуру и шире.

Коначно, наши Онлине формати курса марки балансирање рад, породицу и високо образовање више одговара:

 • Но учешће у реалном времену потребно
 • Недељни задаци и рокова су постављене пре почетка курса
 • Пријавите се на курсу у било које време сваке недеље да заврши задатке
2

Аверетт мисија

Аверетт Универзитет припрема студенте да служи и водити као катализатори за позитивну промену. Аверетт испуњава своју мисију кроз образовање ученика из различитих средина, култура и народа кроз Либерал Артс-басед дипломских и постдипломских програма у личном, колегијални, интердисциплинарни окружења.

Аверетт Визија

Аверетт Универзитет ће бити премијер ученик центру универзитет познат по иновативном наставу и учење ангажовани.

Аверетт језгра ВРЕДНОСТИ

5

Интегритет

Вежбамо највише етичке стандарде.

Иновација

Ми охрабрујемо и прихватити иновативне наставе и учења унутар и изван учионице.

ангажовање

Ми промовишемо глобалну свест, сервис и вођство.

откриће

Ми негује дух открића, решавање проблема и критичко размишљање и уградити Либерал Артс са професионалне припреме у нашој настави и учењу.

Разноврсност

Аверетт Универзитет поздравља све студенте, факултет и особље у академској заједници који подстиче свест, обухват, једнакост и услуга у испуњавању нашу мисију и визију. Аверетт слави индивидуалну посебност и вредност поштујући разлике у сигурном и негује окружењу. Сваки члан Аверетт заједнице дели одговорност сами обављања етички и као добри грађани, и промовисања ширење знања, и интелектуалне и емоционалне раста. Ми ценимо различитости, за само гледајући и изградњи на најбољи на сваком ученику може да помогне да се развију у лидере сутрашњице.

Традиција

Ми прихватамо Аверетт је јудео-хришћанске баштине излазећи потрагу за истином и духовном образовању.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Averett University Online

Елевате своје маркетиншке способности да одржи корак са данашњим глобалним пословним изазовима са онлине МБА у маркетинг. Зарадити Мастер оф Бусинесс Администратион са ко ... [+]

МБА - Маркетинг Концентрација

Елевате своје маркетиншке способности да одржи корак са данашњим гбал пословне изазове са онлине МБА у маркетинг. Зарадити Мастер оф Бусинесс Администратион са концентрацијом у маркетинг (МБА-МКТ). Онлајн МБА маркетинга мери ће вас припремити да предузме следећи корак у својој каријери маркетинг менаџмент.

Циљеви и теме курса

Ако ваш посао укључује идентификацију нових могућности производа, анализом понашања потрошача и / или комуникацију производе и услуге ваше компаније, програм маркетинг МБА ће своје знање на виши ниво и омогућити да се на мрежи маркетиншке курсеве. Маркетинг МБА дипломци имају способности да развију засноване на доказима маркетиншке стратегије за глобалну публику.... [-]

Сједињене Америчке Државе Danville
September 2019
Redovne studije
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Averett University Online

Поставите себи да изгради производне тимове, развијати чврсте стратегије и негујемо победнички културу радном месту са Аверетт је Мастер оф Бусинесс Администратион са кон ... [+]

МБА - Руководство Концентрација

Поставите себи да изгради производне тимове, развијати чврсте стратегије и негујемо победнички културу радном месту са Аверетт је Мастер оф Бусинесс Администратион са концентрацијом у вођство (МБА-ЛДР). Мрежи или на кампусу, научићете ефикасне вештине лидерства у 21. веку.

Циљеви и теме курса

лидерске вештине потребне за данашње глобалне, крос-културне пословног окружења су другачији него пре само неколико година. Морате схватити теоријских концепата и моћи да их примените у реалном времену - чак и услови схифт око вас. МБА-ЛДР помаже да се припремите за следећи корак у својој каријери лидерства.... [-]

Сједињене Америчке Државе Danville
September 2019
Redovne studije
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Averett University Online

Преузме водећу улогу у људским ресурсима (ХР) управљање са Мастер оф Бусинесс Администратион са концентрацијом у области људских ресурса (МБА-ХР). Овај онлине или на камп ... [+]

МБА - Управљање људским ресурсима Преузме водећу улогу у људским ресурсима (ХР) управљање са Мастер оф Бусинесс Администратион са концентрацијом у области људских ресурса (МБА-ХР). Овај онлине или на кампус програм обухвата теме извршни нивоу у пословне администрације, са модулом специјализованих курсева усмерених на функције људских ресурса.

Циљеви и теме курса

Управљање људским ресурсима је један од најважнијих функција у данашњем конкурентном пословном окружењу. Ми вам помоћи да развијете напредно знање у закону о раду, преговори, структуре накнаде и организационог понашања, који омогућава да наставе ХР улоге менаџер нивоу.... [-]

Сједињене Америчке Државе Danville
September 2019
Redovne studije
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Averett University Online

Припремите се за данашњем динамичном глобалном пословном окружењу са нашом 41-кредитне Мастер програма Бусинесс Администратион (МБА) у. Мрежи или на кампусу, ви ћете стећ ... [+]

МБА

Онлине МБА програма

Припремите се за данашњем динамичном глобалном пословном окружењу са нашом 41-кредитне Мастер програма Бусинесс Администратион (МБА) у. Мрежи или на кампусу, ви ћете стећи знање кључних пословних функција и како га применити у стварном свету извршни нивоу.

Циљеви и теме курса

Ефикасни лидери имају јаку управљачку образложење и квантитативне анализе способности, могу да се пријаве академске концепте у свакодневним пословним ситуацијама и показати непоколебљива етику. Ми вам помоћи да развију ове вештине и квалитете и опремити вас да доведе организацијама свих величина.... [-]

Сједињене Америчке Државе Danville
September 2019
Redovne studije
Online студије
Pročitajte više na srpskom