Pročitajte zvanični opis

МИСИЈА

Инспирације и опремање професионалаца кроз практичне, доступне програме за побољшање вјештина који промовишу напредовање у каријери и лични успјех.

ВИСИОН

American Heritage College предвиђа тржиште на којем амбициозни и радници могу приступити приступачној обуци за вештине како би им помогли да постигну мјерљив напредак у каријери који обогаћује појединце, компаније и друштво уопште.

ВРЕДНОСТИ

Одговорност: Као што смо одговорни нашим ученицима и нашој већој заједници, наши ученици показују одговорност према себи.

Професионализам: Професионализам са којим се водимо на нашем колеџу рефлектује нас у професионализму који наши ученици уче и приказују.

Одличност: Ми смо посвећени изврсности у пружању услуга нашим студентима и стварању боље обучене радне снаге за нашу заједницу - наши ученици теже и за изврсност својих академика и њиховог живота.

Флексибилност: Наша флексибилност је кључни фактор у нашој способности да се усредоточимо на захтеве тржишта рада које се стално мења, и тражимо наставнике и ученике који приказују овај квалитет путем своје спремности да непрекидно ажурирају своје вештине знања како би остали релевантни упркос њиховом каријерни путеви "све разноврснијих захтева.

Интегритет: Интегритет је срж American Heritage College ; то је оно што показујемо у свим нашим акцијама и саставни је део онога што наши ученици излазе у заједницу када напусте нашу руку.

ОДОБРЕЊА

American Heritage College је приватна институција одобрена од стране Бироа за приватне службе за запошљавање и стручно образовање, у складу са Одељењем Цалифорниа Едуцатион Цоде Сецтион §94311.

Одобрење Бироа значи да је институција у складу са државним стандардима, а не имплицира никакво одобрење или препоруку од стране државног вијећа.

American Heritage College је признат од стране: Удружења послодаваца Калифорније, Одељења за рехабилитацију, Цалифорниа ЕДД-ЕТПЛ, и одобрени је пружалац услуга Закона о иновацијама и прилика за раднике (ВИОА).

ПОМОЋ У ПЛАЧАЊУ РАДА

Са својим фокусом на ласерско оспособљавање радних стручњака, успјешно пласирање дипломаца је од кључног значаја за American Heritage College . Сви дипломци добијају приступ услугама смештаја - како пред и до дипломи. Наши стручњаци за пласман не само да помажу дипломцима да нађу нова радна мјеста, већ и помажу дипломцима да постигну напредовање у каријери у својим тренутним компанијама.

American Heritage College је сертификован и / или одобрен од следећих приватизованих

Programi se održavaju na:
енглески језик

American Heritage College Commercial

Orange Campus
Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 Orange, California, Сједињене Америчке Државе
Garden Grove Campus
Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, California, Сједињене Америчке Државе
Long Beach Campus
Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Long Beach, California, Сједињене Америчке Државе
Oceanside Campus
Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, California, Сједињене Америчке Државе