Read the Official Description

Брзе чињенице о Adelphi University

Наши бројеви говоре убедљиву причу о нашим студентима и њиховом успеху.

ДЕМОГРАФИЈА СТУДЕНТА

 • Просечна основна класа: 20.8
 • Студент у односу на факултет: 10: 1
 • 5.266 Студенти додипломских студија
 • 43 заступаних држава (укључујући територије САД)
 • 57 Заступане земље

ПРИЈЕМ И ТРОШКОВИ УЧИТЕЉА

 • Просјечна оцјена средње школе: 3.5
 • 1155: Просечна САТ оцена (комбиновано читање и писање на основу података из математике)
 • 50 Програма студија (додипломски студиј)
 • 37.170 школарина и накнада
 • 73% Прихваћених апликаната
 • 94,9% студената бруцоша добијају новчану помоћ
 • $ 14,360 Соба и одбор (годишњи трошкови стандардне двоструке резидентне активности) План оброка (годишњи трошкови плана злата)

АТЛЕТИКА

 • 23 Дивизија ИИ
 • 4 Купа предсједника Нортхеаст-10
 • 81 Североисточно-10 конференцијско првенство
 • 213 НЦАА турнирски наступи
 • 16 Национальние чемпионати

Награде и признања за Adelphi University

Аделпхи је поносна признањем од стране највиших организација.

Adelphi University је национално признат и цитиран од стране неколико добро цењених организација и публикација као што су Тхе Принцетон Ревиев, УС Невс анд Ворлд Репорт, Фиске Гуиде то Цоллегес и Форбес као најбољи избор за квалитетно образовање. У време када је високо образовање под интензивним испитивањем да би показало његову релевантност и вредност, поносни смо што знамо да други људи примећују велике ствари које се догађају у Аделпхију.

УС НЕВС

УС Невс

УС Невс је такође назвао Аделпхи на својој листи најбољих дипломаца за наше програме у медицинској нацији, патологији говора, клиничкој психологији, аудиологији и социјалном раду; Такође смо рангирани као једна од најбољих колеџа за борце.

ПРИНЦЕТОН РЕВИЕВ

Принцетон Ревиев је рангирао Adelphi University међу Бест Нортхеастерн колеџима као и листу Зелених колеџа за изузетне обавезе одрживости на основу академске понуде и припреме каријере за студенте, кампуса, иницијатива и активности.

ФИСКЕ ВОДИЧ ЗА КОЛЛЕГЕ

Аделпхи је признат од Фиске Гуиде то Цоллегес као једна од "најбољих и најинтересантнијих" институција у држави и већ 11 година за редом се налази међу изабраним бројем Бест Буис у високом образовању. Само 25 приватних институција у земљи добија ову разлику сваке године. Овакве награде, као што је ова, нуде независну евалуацију о томе како школа плаћа школарску тематику повраћаја инвестиције.

КОЛЕГИЈЕ ДИСТИНЦТИОН

Аделпхи је поново призната од стране организације колеџа за разноликост за нашу изврсност у четири области: ангажман, настава, заједница и исходи. Њихова евалуација укључује факторе као што су поштовање од стране стручњака за образовање, имајући јак фокус на наставним студијама, пружајући широк спектар могућности за искуство у учењу, промовисање активног живота у кампусу и пружање додипломског образовања који високо вреднују дипломски програми и послодавци.

УСА ТОДАИ ЦОЛЛЕГЕ

УСА ТОДАИ Цоллеге је ушао у Аделпхи као топ-10 школа у Сједињеним Државама у области социјалног рада. Аделпхи је на листи од 513 акредитованих програма Бацхелор ин Социал Ворк изузетно рангирана на шестом месту, што је изузетно рангирање за школу отприлике десетину од већине других деведесетих. Ова листа је заснована на студентским исходима и способности да пронађу посао. Са БСВ, МСВ, Пх.Д. и програма сертификације, Школа социјалног рада обучава практичаре да побољшају живот и заговарају социјалну правду и праксу етичког социјалног рада.

ФОРБЕС

Као једна од најбољих америчких најбољих колеџа у Форбес магазину, Аделпхи је подржан због онога што његови ученици излазе из образовања, насупрот томе што их учини у школу. Форбес показује колеџе и универзитете који пружају најбољи повраћај на вашу инвестициону валуту: низак студентски дуг, временско дипломирање, квалитетни академици, високи потенцијал зарађивања и успех у каријери.

ЦОЛЛЕГЕ ЦХОИЦЕ

Adelphi University је препознат међу "50 најбољих инвалидских колеџа и универзитета" Цоллеге Цоллегеа у 2017. години јер је показао "досљедну вриједност и приоритет за испуњавање физичких, социјалних и академских потреба студената са тешкоћама у учењу и посебним потребама".

ЦРАИН'С НЕВ ИОРК БУСИНЕСС

Цраин'с Нев Иорк Бусинесс похвалио је Роберт Б. Виллумстад Сцхоол оф Бусинесс као један од највећих МБА програма у Њујорку на основу уписа.

НОВАЦ МАГАЗИН

Новински магазин назвао је Adelphi University на својој листи најбољих колеџа за изврсност у квалитету образовања, приступачности и прихода алумни. Као један од најбољих породица које се могу одабрати, Adelphi University пружа студентима глобално искуство у учењу које их у потпуности припрема за успешну, испуњавање каријере кроз иновативне програме, посвећене факултете, свеобухватну подршку и услуге и различите могућности учења. Аделпхи студенти дипломирају са алатима за надметање и савршенство у својим одабраним областима, као и вештинама које задовољавају потребе својих заједница. Трајни односи се стварају и одржавају на универзитету кроз различите облике. Мрежа Аделпхи алумни је више од 100.000 јаких.

КОНТЕКСТ НАЈВИШЕ ОД ДУГОГ ОТОКА

Сваке године, Лонг Исланд Пресс пита читаоцима да гласају за своје фаворитове за награду Бест оф Лонг Исланд. Године 2017. Лонг Исландери су гласали Аделпхи бр. 1 у седам категорија: Најбољи колеџ или универзитет - испред 19 других колеџа - Најбоља јавна башта, Најбољи концертни догађај, Најбољи локални уживо позориште, Кали Чан за најбољег публициста и Доминик Сцала за најбољег спортског тренера. А наш председник, Цхристине М. Риордан, проглашен је за најбољег колеџа.

ЦЕНТАР ЗА СВЕТСКЕ УНИВЕРЗИТЕТСКЕ РАНКИНГС

Сцхоол оф Псицхологи Гордон Ф. Дернер Adelphi University на четвртом месту је међу школама психологије и психоанализе на свијету по Центру за свјетски универзитетски ранг (ЦВУР). Више од 26.000 институција за доделу диплома је укључено у годишњи ранг.

ВОЈНЕ И ВЕТЕРАНЕ

Као војно пријатељска школа®, Аделпхи је рангиран у првих 20 посто колеџа, универзитета и трговинских школа у земљи који највише доприносе укључивању војних службеника, ветерана и супружника као ученика и осигуравају њихов успех у кампусу. Листа препознаје само највише 15 одсто колеџа, универзитета и трговинских школа које највише учине америчке ветеране као ученике.

Одељење за ветеране у САД-у је назвало Аделпхи као школу програма за побољшање образовања за жуте траке. То значи да квалификовани ветерани могу присуствовати Аделпхију по мало или без трошкова.

ЦАРНЕГИЕ ФОУНДАТИОН

Као прималац класификације Adelphi University Царнегие заједнице из 2010. године, Adelphi University је именован на недавно објављеној листи именованих почасника за 2015. годину. Ова награда додељује Царнегие Фондација за унапређење наставе, учврсти Аделпхијеву посвећеност својој већој заједници за узајамно корисну размену знања и ресурса у контексту партнерства и реципроцитета.

Аделпхи је једна од 361 институција која сада поседује Класификацију за укључивање у заједницу, признајући ангажман Универзитета и допринос важним агендама заједнице. Универзитет је једна од само 24 институције изабране из Њујорка.

НОУВЕАСТ-10 КОНФЕРЕНЦИЈА ПРЕДСЕДНИКА

Аделпхи-ов атлетски програм је поново почео са председничким купом Североисточно-10 у 2017. године. Куп предсједника додељује се институцији која саставља најкумулативније бодове, засноване на завршетку у редовној сезони, из свих својих програма који се такмиче на лигашким првенствима. Аделпхи се придружио североистоку-10 у 2009.

ПРЕДСЕДНИК НА ВИСОКОЈ ОБРАЗОВАЊУ ЗАЈЕДНИЧКЕ УСЛУГЕ ЧОВЈЕК РОЛЛ

Пета година заредом, Аделпхи је именован за председника Високог образовања у служби части Хонор Ролл. Ово је национална награда додељена признањима колеџима и универзитетима који су показали изврсност у развоју и имплементацији ефикасног ангажовања заједнице и програма службе у заједници у својим институцијама. Поново ове године, Аделпхи је додатно почаствован примањем награде "Са разликом", рангом резервисаном за "институције највишег нивоа подносиоца захтјева" у категоријама Опште службе и образовања у заједници.

ПАИСЦАЛЕ.ЦОМ

Паисцале.цом наводи Аделпхи као лидера међу националним универзитетима у погледу важног фактора повратка инвестиција (РОИ). Она детаљно објашњава резултате ученика, анализирајући просјечну плату студената и дипломираних студената и које послодавци ангажују дипломце на којима географске локације. Ове податке је користио и АффордаблеЦоллегесОнлине.орг који је идентификовао Аделпхи као једног од 84 колеџа у Нев Иорку, гдје су се степени исплатили, а студенти су зарадили више током свог живота него у другим институцијама. Паисцалеов годишњи извјештај о повратку школарине на инвестиције (РОИ) налази Аделпхи са највећим годишњим процентом РОИ-када се финансијска помоћ утврди у било којем колеџу на Лонг Исланду. Дипломци Аделпхија доживљавају 10,6 посто годишње школарине за РОИ и 30-годишњи нето повраћај од 545.000 долара.

ТОП МАНАГЕМЕНТ СТЕПЕНИ

Adelphi University Роберт Б. Виллумстад Сцхоол оф Бусинесс рангира бр. 16 међу Топ 25 МБА програма у Нев Иорку за 2017. годину и рангира се међу 25 најбољих студената из Њујорка за пословне менаџменте у 2017. години. Аделпхи'с МБА је препознат због своје "комбинације образовне изврсности и приступачности", док се његов програм за негу цитирања позива на акредитације од стране ААЦСБ Интернатионал и Комисије за средње образовање за високо образовање, као и на престижним ранг листама америчких вијести

ТРУСТ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ

Образовни труд је приметио да је Аделпхи "најпопуларнији добитник шпанских студија дипломирања међу приватним институцијама." Извештај са поднасловом "Повећање степена постигнућа побољшавајући стопу дипломирања и затварање празнина за студенте шпањолца" - указује на то да је Аделпхи постигао снажне добитке у побољшању исхода за ученике из Латинске Америке.

УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ

У 2003. години Одбор Уједињених Нација за невладине организације Одјела за јавно информисање одобрио је Аделпхи као невладину организацију у знак признања обавезивања Универзитета да доведе "глобалну свијест о међународним питањима и Уједињене нације у заједницу универзитета и јавност."

ПРИЗНАЊЕ ОБРАЗОВАЊА НАСТАВЕ ​​ИЗ НИЦДОЕ

Аделпхи је повезан са још једном регионалном школом за највећи проценат наставника - 12 одсто - сматра се веома ефикасним у побољшању студената на стандардизованим математичким и енглеским тестовима између четвртог и осмог разреда у Извештају о програму припрема наставника из Одељења за образовање у Њујорку. Ово признање је писано у Тхе Валл Стреет Јоурнал-у и на страници Политицо.

МАГАЗИН МИМАЈОРС

Аделпхи је представљен у магазину МиМајорс као једна од 20 најуспјешнијих школа са најсавременијим специјализаторима. Потенцијални студенти узимају квиз за МиМајорс и одговарају школама из своје базе података од 7.200 високошколских установа.

ПРЕГЛЕД ПРЕДСЕДАВАЊА

Ревизија слуха назвао Adelphi University и његове партнере у конзорцијуму доктора аудологије Лонг Исланд (Ау.Д.) на листу најбољих за слушне здравствене раднике.

СИЕРРА ЦЛУБ

Главни градски камп Аделпхи Гарден Цити је регистровани арборетум, због чега је Сиерра Цлуб назив Универзитета "Цоол Сцхоол".

УСЛУГА УЧЕЊА - ФОКУСИРАНА ИНСТИТУЦИЈА ВИСОКОГ ОБРАЗОВАЊА

Аделпхијев колеџ за професионалне и континуиране студије (бивши универзитетски колеџ) је члан Савјета за одрасле и искуствено учење (ЦАЕЛ) коалиције за фокусиране институције за учење одраслих (АЛФИ). Цоллеге оф Профессионал анд Цонтинуинг Студиес је само једна од три институције чланице АЛФИ у држави Нев Иорк.

ВОДИЧ ЗА ПРОГРАМ УСПОСТАВЉАЊА ЕМИТОВАЊА

Водич кроз програме управљања хитним управљањем рангирао је Adelphi University # 10 као врхунски колеџ за магистарске студије за управљање ванредним ситуацијама.

ЖЕНСКИ ИЗБОР

Награда за жене изабрала је Adelphi University као један од најбољих 300 факултета за жене на основу критеријума, укључујући безбедност кампуса, репутацију, однос студената према факултету, дубину образовања и четворогодишње стопе дипломирања.

ПРЕГЛЕД АНИМАЦИОНИХ КАРИЈЕРА

Adelphi University је именован на листу Топ 50 школа у САД за дизајн и развој игара путем Аниматион Цареер Ревиев.

НАЈБОЉИ УНИВЕРЗИТЕТ ИЗВОЂЕЊА ЦЕНТАРА У АРТСУ У САД

ЦлицкитТицкет је назив Аделпхи ПАЦ један од 35 најбољих универзитетских центара за извођење умјетности у земљи, наводећи своју врхунску технологију и креативност.

ТОП 50 ОНЛИНЕ ПРОГРАМА УПРАВЉАЊА СПОРТОМ

Adelphi University је именован на листу Топ 50 Онлине Мастер-ова у програмима за управљање спортом 2018 путем онлине пословног образовања и каријере водича Топ Манагемент Дегреес.

Одражавајући изванредне разлике у школи, Аделпхи је поносна на својој репутацији за изврсност у академским студијама, атлетичком искуственом учењу и повратку улагања. Универзитет ће наставити да се ослобађа да понуди изузетне могућности учења и услуга које омогућавају да се студенти и наша заједница у целости развијају.

Теацхер.орг'с Аугуст 2016 Најбољи колеџи за магистарске студије рангирани су на Adelphi University бр. 13 на њиховој листи од 352 квалификоване школе.

Царнегие Фондација за унапређивање наставе одабрала је 115 америчких колеџа и универзитета за своју класификацију за ангажовање заједнице 2010. године. Adelphi University је био прималац.

На америчким вестима

Форбес је рангирао Adelphi University број 381 на својој листи Топ Цоллегес у Америци.

Adelphi University на први поглед

Савремени метрополитан универзитет са персонализованим приступом високом учењу.

Adelphi University је високо награђени, национално рангирани, снажно повезани докторски истраживачки универзитет који нуди изузетне либералне програме умјетности и науке и стручну обуку са посебном снагом у својим основним четверостопењским и хуманистичким, СТЕМ и друштвеним знаностима, пословним и образовним професијама и здравству и Веллнесс. Аделпхи је посвећен трансформацији живота ученика кроз мале класе, практично учење и иновативне начине за подршку студентском успјеху.

Основан у Бруклину 1896. године, Аделпхи је најстарији приватни студијски универзитет у Лонг Исланду. Данас Аделпхи служи скоро 8.000 ученика на свом прелепом главном кампусу у Гарден Цити-у, у Њујорку, само 23 километара од могућности за културу и стажирање у Њујорку, као и на динамичким центрима учења у Манхаттану, долини Худсон и Суффолк Цоунти и онлине.

Више од 100.000 дипломаца Аделпхи стекло је вештине да се професионално успјешно развија као активне, брижљиве грађане, чинећи свој знак на Универзитету, њиховим заједницама и свијету.

Историја Adelphi University

Погледајте како се Аделпхи претворио у моћну институцију.

Корени Adelphi University достижу до 1863. године и оснивају Академију Аделпхи, приватну припремну школу у Бруклину, Њујорк. Академија је инкорпорирана 1869. године, а Одбор повјерилаца је био задужен за успостављање првокласне институције за најшире и најобухватније обуке и како би своје предности учинила што је могуће приступачнијим за највећи број наших становништва. Школа је брзо стекла репутацију за свој иновативни наставни план и програм, посебно у физичкој култури и образовању у раном детињству.

Именовање професора Цхарлес Х. Левермореа, као шефа Академије 1893. године, био је важан тренутак у историји Аделпхија. Схвативши град Брооклина без либералног уметничког факултета, Леверморе је искористио прилику да успостави Аделпхи Цоллеге. Кроз напоре Тимотхи Воодруфф-а, бившег гувернера државе Нев Иорк и будућег предсједника Управног одбора Аделпхи-а, Аделпхи Цоллеге са 57 ученика и 16 инструктора добила је повељу - једну од најранијих повеља које је додијелио колеџу Одбор регената државе Нев Иорк-а 24. јуна 1896. године. Одатле су издате дипломе носиле печат Аделпхи колеџа и Универзитета у држави Нев Иорк, а потписали су их службеници колеџа и канцелара и секретар Универзитета. Током наредних 25 година, Академија је остала нетакнута још увек одвојена од колеџа.

Током наредних 100 година Аделпхи је порастао и значајно се променио. Године 1929. Adelphi University постао је прва приватна, високообразовна институција високог образовања на Лонг Исланду. Од тада је преко наших врата прошло више од 100.000 ученика, остављајући свој траг на универзитету и свету.

Данас Аделпхи пролази. Наши колеџи и школе укључују Колеџ умјетности и науке; Гордон Ф. Дернер Сцхоол оф Псицхологи; Цоллеге оф Хоноурс; Роберт Б. Виллумстад Сцхоол оф Бусинесс; школу образовања Рутх С. Аммон; Школа за негу; Школа социјалног рада; и Цоллеге оф Профессионал анд Цонтинуинг Студиес. Опоравили смо нашу академску заједницу и уложили у нашу будућност. Наш факултет води на начин да наши ученици добију најбоље образовање у региону и да Аделпхи наставља да служи као витални ресурс за наше локалне заједнице. Како претварамо наш стратешки план у визију за нашу будућност, заједница кампуса се састајала у циљу остваривања заједничких циљева усредсређених на стипендију и достигнућа студената.

Док универзитети широм земље елиминишу факултет, Аделпхи је ангажовао више од 280 нових професора од 2001. године. Тренутни факултет са пуним и скраћеним радним временом укупно 956, са омјером студената / факултета од 10: 1. Да бисмо осигурали да наши научници имају ресурсе потребне за постизање својих циљева, уложили смо милионе долара у инфраструктуру. Ми смо реновирали наше објекте; надоградили нашу технологију и створили паметне учионице; драматично побољшали наше библиотеке - и објекте и збирке; и уложили у нову опрему, укључујући најсавременије ласере за две нове физичке лабораторије, атомски скенирање и строј за нуклеарну магнетну резонанцу за програм хемије, нови клавир из Стеинваиа

Научници на Универзитету значајно доприносе својим дисциплинама. У посљедњих неколико година, чланови факултета Аделпхи били су признати као Фулбригхт и Хартфорд Сцхоларс, а добили су средства из Националне задужбине за хуманистичке науке, Националних института за здравље и Националне научне фондације. Школа социјалног рада је акредитована максимално вријеме које агенција за акредитацију одобрава. Заправо, наша школа за социјални рад је поново преусмјерена без препорука за побољшање од стране Вијећа за процјену комисије за образовање о социјалном раду, а документ о самопослуживању школе је тако импресионирао Вијећу да се сада користи као модел за обуке за реакредитацију за други програми.

Тренутно, у нашим учионицама, у нашим програмима, на нашим спортским теренима у главном граду Градског универзитета иу центрима у Манхаттану, Хауппауге-у и Поугхкеепсие-у, тренутно пролази скоро 8.000 студената. Наши ученици су наставили да постују награде и признање за своје стипендије, службу и лидерство.

Аделпхи такође настоји да служи својом локалитетом, државом и нацијом кроз истраживање и праксу свог факултета; јачање веза између стручних школа и заједнице; извођење истакнутих културних догађаја у својим кампусима; и највише у суштини, образовање једне генерације будућих лидера и информисаних грађана, професионалаца и чланова заједнице.

Мисија и визија Adelphi University

Мисија

Наш Универзитет трансформише животе свих студената стварањем препознатљивог окружења интелектуалне ригорозности, истраживања, креативности и дубоког ангажовања заједнице у четири кључна подручја фокуса: уметност и хуманистичке науке, СТЕМ и друштвене науке, професије, здравље и веллнесс.

Визија

Постат ћемо национално поштованог лидера - стандардног носиоца - за редефинисање практичне и личне вриједности образовања за ученике, помажући им да дефинишу свој успех у учионици, на кампусу, у каријери и заједницама и шире.

Вредности

Водимо се од шест основних вредности које показују врсту заједнице коју желимо да направимо:

 1. Академска изврсност
 2. Креативност и иновације
 3. Заједница и сарадња
 4. Глобална свијест и разноликост
 5. Поштовање појединца
 6. Истина и интегритет

Ova škola takođe nudi:

Associate Degrees

Adelphi University

Adelphi University онлине сарадник за науку у администрацији за хитне случајеве (АС у ЕСА) брзо вам пружа основне елементе за улазак или напредовање у овом динамичном, из ... [+]

Сазнајте шта је потребно да бисте били спремни за било шта - и однесите своје образовање и каријеру на следећи ниво.

Adelphi University онлине сарадник за науку у администрацији за хитне случајеве (АС у ЕСА) брзо вам пружа основне елементе за улазак или напредовање у овом динамичном, изазовном и награђиваном пољу. Не само сте стекли практична знања и вештине које можете одмах да примените на своје занимање, заједницу и живот, већ и поверење које повећава каријеру.... [-]

Сједињене Америчке Државе Garden City
September 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat

Adelphi University

Adelphi University онлине дипломски цертификат за управљање ванредним ситуацијама ефикасно и ефикасно оспособљава студенте знања и вјештине које се примјењују на сваку ди ... [+]

Остварите знање, вјештине и увиде од лидера у индустрији и зарадите каријеру - повјерење у своју каријеру.

Adelphi University онлине дипломски цертификат за управљање ванредним ситуацијама ефикасно и ефикасно оспособљава студенте знања и вјештине које се примјењују на сваку дисциплину и индустрију - за само годину дана. Као што показују најновији догађаји, менаџери у организацијама свих величина и сваком региону морају бити спремни када хитно удари. Без обзира на ваше занимање, зараду сертификата за управљање хитним случајем на мрежи из Аделпхи омогућава вам да примијените принципе управљања ванредним ситуацијама на своје радно мјесто, заједницу и живот.... [-]

Сједињене Америчке Државе Garden City
September 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Adelphi University

Adelphi University је изградио висококвалитетни, академски ригорозни онлине курс енглеског на шпањолски превод сертификата који би двојезичним особама омогућио брзо и пра ... [+]

Одржавали сте своје двојезичне вештине и постали дипломирани спремни да искористите могућности каријере у области који се брзо шири.

Adelphi University је изградио висококвалитетни, академски ригорозни онлине курс енглеског на шпањолски превод сертификата који би двојезичним особама омогућио брзо и практично развијање вештина које су у великој мери.

Програм је отворен за јавност. Не морате бити Аделпхи студент који се уписује на курсеве и може боравити било где у свету. Потпуно онлајн, нонцредит енглески енглески и шпански сертификат припрема инструкторе, припрема дипломце за полагање сертификационог испита за Америцан Транслаторс Ассоциатион (АТА) - и може се завршити за шест до осам мјесеци.... [-]

Сједињене Америчке Државе Garden City
September 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Sertifikat strukovnih studija

Adelphi University

Припремите се за дубоко награђивану каријеру с онлине напредним програмима сертификације у аутизму и тешким или вишеструким сметњама (напредним АСМД) и поремећајима аутиз ... [+]

Добијте стручност, освојите признање и поставите се за напредовање у каријери са нашим програмима цертификата.

Припремите се за дубоко награђивану каријеру с онлине напредним програмима сертификације у аутизму и тешким или вишеструким сметњама (напредним АСМД) и поремећајима аутизма (Адванцед АСД) које нуди школа Рутх С. Аммон за образовање. Програми пружају вам изузетно богато искуство у учењу, знање које можете одмах применити на радном мјесту и вриједан образовни потенцијал.... [-]

Сједињене Америчке Државе Garden City
September 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Adelphi University

Припремите се за дубоко награђивану каријеру с онлине напредним програмима сертификације у аутизму и тешким или вишеструким сметњама (напредним АСМД) и поремећајима аутиз ... [+]

Добијте стручност, освојите признање и поставите се за напредовање у каријери са нашим програмима цертификата.

Припремите се за дубоко награђивану каријеру с онлине напредним програмима сертификације у аутизму и тешким или вишеструким сметњама (напредним АСМД) и поремећајима аутизма (Адванцед АСД) које нуди школа Рутх С. Аммон за образовање. Програми пружају вам изузетно богато искуство у учењу, знање које можете одмах применити на радном мјесту и вриједан образовни потенцијал.... [-]

Сједињене Америчке Државе Garden City
September 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt