Pročitajte zvanični opis


Тхе Школа међународне службе (СИС) на америчком универзитету схвата да комплексне глобалне изазове захтевају интердисциплинарна, колаборативна рјешења. Разнолика СИС заједница повезује идеја о пружању услуга.

Стручни факултет, помоћно особље и мрежа остварених вршњака припремају студенте за каријере у међународним питањима, уз пажњу на унакрсну културу осјетљивости и разумијевања, стручну експертизу и јаке аналитичке вјештине. СИС је доследно рангирана као најбоља школа за међународне послове часописа Фореигн Полици.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MA

American University - School of International Service (SIS)

АУ-ов магистар међународних односа комбинира напредну међународну теорију и методе с концентрацијом у глобалној безбедности и решавању сукоба или одрживом међународном ра ... [+]

Тхе онлине магистар уметности у међународним односима је специјално дизајниран да студентима обезбеди темеље у напредним темама међународних односа, као и специјализацију у интердисциплинарном стручном пољу. Садашње концентрације укључују Глобал Сецурити & Цонфлицт Ресолутион, и одрживи међународни развој.

Ученици и чланови факултета комуницирају у реалном времену током недељних онлајн класе на мрежи преко иновативне платформе за видео конференције. Од студената се очекује да заврше курсеве и читања унапријед ових малих, живих дискусија.... [-]

Redovne studije
Online студије
Pročitajte više na srpskom