Read the Official Description

Наша мисија

АТ Стилл Универзитет за здравствене науке служи као универзитет који се бави учењем посвећен припреми високо компетентних професионалаца кроз иновативне академске програме са обавезом да настави са остеопатичким наслеђем и усредсређује се на здравље, стипендију, здравље у заједници, интерпрофесионално образовање, разноликост и недостатак популације.

Сазнајте више о АТ Стилл Универзитету

АТ Стилл Университи (АТСУ) је оснивачка установа за остеопатску здравствену заштиту, коју је 1892. године основао Андрев Таилор Стилл. Као водећи универзитет за здравствене науке, АТСУ се састоји од два кампуса (Кирксвилле, Мо. и Меса, Ариз.) На више од 200 хектара са шест престижних школа. Окружења за учење укључују стажистичке и онлине здравствене услуге, као и партнерска удружења у целом свету. АТСУ има више од 700 запослених посвећених непрофитној мисији и просјечном годишњем упису више од 3.100 студената из 35 земаља.


Наша школа је позната по својој премијери као мултидисциплинарни здравствени едукатор. Универзитет је фокусиран на интеграцију основних принципа остеопатске медицине и унапређење знања данашње науке. АТСУ непрекидно зарађује разлике као универзитет за здравствене науке дипломираних студената са најбољим наставним програмом и мисијом за пружање подршке заједници како би служили недоступним. Универзитет има богату историју лидерства у здравственој едукацији и корелираним истраживањима./>

АТСУ укључује ученике у саучесништво, искуство и знање који су потребни за решавање целе особе и обликовање здравствене заштите у заједницама где су потребе највеће. Инспирисани да утичу на здравствену заштиту целе особе, дипломци АТСУ-а доприносе будућности интегрисане неге, а такође воде и несебичну страст у заједницама којима служе.

АТ Стилл Универзитет је акредитован од стране Комисије за високо образовање.

Цоллеге оф Градуате Хеалтх Студиес

Циљ колеџа студија медицине на универзитету АТ Стилл је да обезбеди свеобухватно и релевантно знање онлајн здравственог менаџмента путем врхунског квалитета, иновативног онлине образовања.


Програми колеџа омогућавају радним здравственим радницима прилику да стекну престижну диплому у здравственој индустрији. Опције на Цоллеге оф Градуате Хеалтх Студиес укључују: доктор образовања у здравственим професијама, доктор медицине, доктор здравства, магистар здравствене управе, магистар јавног здравља, магистар јавног здравља - стоматолошки акценат и магистар наука у Кинезиологија./>

АТСУ-ов колеџ студија медицине за студије ојачава АТСУ-ове основе примјене остеопатске медицине. Од 1892. године, принципи Ендрју Таилор Стилла служе као наши основни принципи и постали су модел остеопатског здравственог образовања широм света.

Менаџмент здравља је данас једна од најбрже растућих професија, с проширењем могућности за стварање истинске разлике у заједницама које ћете служити. Здравствену заштиту данас и у будућности треба више сосјећајних и визионарских лидера да превазиђу изазове пред нама.

Одлични докторски и магистарски програми АТСУ-ЦГХС пружају флексибилност која је неопходна за рад професионалаца да испуне своје циљеве развоја каријере. Курикулум одражава најновије напредовање у индустрији и припрема дипломце да буду проактивни на путу ка променљивој здравственој плими. Студенти АТСУ Онлине такође имају прилику да стекну клиничко искуство из стварног света у својим родним местима, другим подручјима земље и широм свијета.

Дипломци постају део 125-годишње историје изврсности и повезани су са породицом професионалаца који имају страст да служе гдје је то највише потребно.

Наши програми

  • Мастер за здравствену администрацију
  • Мајстор јавног здравља
  • Магистар јавног здравља - Стоматолошки акценат
  • Магистар наука у кинезиологији
  • Доктор здравствене управе
  • Доктор за здравствено образовање
  • Доцтор оф Хеалтх Сциенцес
Programs taught in:
енглески језик