Read the Official Description

то Отворени универзитет Кипра је модеран и пионирски јавност универзитет, са седиштем у Никозији. Усвајање и имплементацију флексибилан методологија отворен и образовање на даљину, Манагед да изграде нове могућности за универзитета и доживотно учење.

Од свог оснивања до данас је АПКИ динамично развија нуди признате универзитетске студије на нивоу основних и постдипломских (Мастерс и докторат) у модерним научним областима које покривају три Школе за:

 • Хуманистичке и друштвене науке,
 • Пуре & Апплиед Сциенцес и
 • Економија и менаџмент.

Осим чисто академске студије нуди АПКИ радови и циљане и специјализовани дистанце програми кратка обука на темама. Као јавни универзитет АПКИ еквивалентно са свим признатим универзитетима у светуБез обзира на методологије обуке испод, конвенционална или на други начин. Наставни план и програм испуњавања услова из савремене науке, друштва и економије, и потпуно је усклађен са европским систем преноса бодова ЕЦТС бодова, што олакшава мобилност студената и међусобне односе између конвенционалних универзитета и АПКИ.

Присуство на АПКИ понуда флексибилност и могућност да сви користе најновије технологије за е-учење и одговарајуће интерактивних алата да добити у свом времену и простору, универзитет квалификација призната статусШто ће значајно помоћи да се настави са сталним и сигурним корацима ка будућности.

Уз висок квалитет образовног рада, АПКИ обезбеди модернизацију постојећих и оснивању нових истраживачких инфраструктура, покушава да повећа особља капацитета истраживача и максимално истраживање од активност у домаћем и не равни у науци, која третира. Важан фактор у овом успеху се разликују партнерства развијен са удружења, тела, истраживачке и академске институције, са европским и другим међународним организацијамаИ које непрестано шири у циљу интернационализације и виђења јаке истраживања и учења стуба.

Као образовања и културе носилац АПКИ кроз различите акције и иницијативе траже најширу понуду и учешће у друштву и ефикасно спајање друштва.

визија

Отворени универзитет Кипра (АПКИ) предвиђа да постане модерна, пионирски и антропоцентрично Интернатионал Университи. Тежи кроз процедуре евалуације се побољшати на свим нивоима и оствари промоцију образовања и изврсности. Намера је развој образовања и, самим тим, људски капитал, најважнији ресурс друштва. Покушаји да се развије Универзитет, где ће квалитет студија, истраживања, екстраверзије и социјалних доприноса бити стабилан институционални вредности. На основу вредности и њеног народа, иновативних метода и идеје, радње и сарадња настоји да промени тело знања, технологије, социјалне солидарности и културе и играју кључну улогу у постизању циља државе да чине регионални тренинг Кипар и истраживачки центар.

мисија

Отворени универзитет Кипра са фондацијом 2002. године и њена успешна пут операција је отворио нове хоризонте у високом образовању у земљи. Успео је да омогући грађанима који из било ког разлога није био у могућности да студирају или заврше своје студије, да изврши и стекну признату стални квалификацију. Истовремено, он је успео да пружи прилику за носиоци ВСС на специјализацију своје знање, кроз своје дипломске студијске програме у дисциплинама модеран, корисне и висока тражња на тржишту рада. Он је чак подржава оне који траже промену каријере за стицање релевантних академских знања и вештине у настојању.

Сенд АПКИ су:

 • Квалитет понуда образовање терцијарни удаљеност и ниво обуке.
 • Производња и дистрибуција научног знања кроз наставу и истраживање.
 • Промовисање ЛЛП.
 • Развој технолошке инфраструктуре и образовне методологије у отвореном и образовање на даљину.
 • Спајање са друштву и економији за одрживи развој и напредак Кипра.

АПКИ ​​на бази (В)

 • иновација
 • еластичност
 • прилагодљивост
 • Нова технологија и њихове примене

и има за циљ да (у)

 • модеран и квалитетан додипломски и постдипломски програми (мајстори и докторат) нивоу, који покрива кључне научних области.
 • промоција образовања на даљину и пружање могућности учења за све, без обзира на неколико потенцијалних ограничења као што су старост, време, место боравка или другог.
 • развој и подршка истраживању на локалном и међународном нивоу, како би се произвео научно знање, које се шири у корист друштва.
 • јачање улоге руководиоца у учењу на даљину на Кипру као јединствена, специјализована у овој методологији, Универзитет у земљи.
 • Даље интернационализација кроз консолидацију и ширење међународне сарадње и учешће у значајним међународним образовним организацијама, мрежама и асоцијацијама.
 • интерконекције са продуктивне тканине и тржишта рада.
 • динамичан раст и развој у модерну, финансијски независан и оперативно аутономне Универзитета.
Programs taught in:
енглески језик
грчки

Ova škola takođe nudi:

BBA

Open University Of Cyprus

Основни циљ додипломског програма за пословну администрацију је преношење знања, методологија анализе проблема, кнов-хов и функционалних алата који се сматрају неопходним ... [+]

Основни циљ додипломског програма за пословну администрацију је преношење знања, методологија анализе проблема, кнов-хов и функционалних алата који се сматрају неопходним у савременом пољу управљања пословањем и организацијом.

Пружање овог знања заснива се на њиховој примени ио процесу доношења одлука и бољој функционисању предузећа и организација уопште.

Курикулум је намењен будућим студентима, који:... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Diplomirani

Open University Of Cyprus

Мисија додипломског програма економије је да студентима обезбеди снажне основе знања и вештина у економској теорији и квантитативној анализи. Програм упознаје студенте са ... [+]

Мисија додипломског програма економије је да студентима обезбеди снажне основе знања и вештина у економској теорији и квантитативној анализи. Програм упознаје студенте са макроекономском и микроекономском теоријом, учи их да формулишу своје мисли и писање у потпуном и структурном смислу о финансијским и политичким питањима. Такође их учи да користе податке из стварног света за предвиђање, проучавање и модел економских појава, као и истраживање односа између посматраног економског понашања и економских модела.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Програм полицијских студија је за полицијску службу Кипра и упућен је дипломцима Полицијске академије . ... [+]

Програм полицијских студија је за полицијску службу Кипра и упућен је дипломцима Полицијске академије .

У времену брзих промјена стопа и великих потреба за савременом сигурношћу и грађанством, овај двогодишњи програм има за циљ да члановима Полиције понуди нова знања, вештине и праксе са европском оријентацијом, допуњавањем, проширењем и ажурирањем од случаја до случаја већ сте стекли знање током студија на Полицијској академији Кипра.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Постдипломски програм СТУДИЈЕ У ГРЧКОЈ КУЛТУРИ нуди калеидоскопски увод у историјски феномен под називом Хеллениц Цултуре од антике до данас, његове трансформације и тран ... [+]

Постдипломски програм СТУДИЈЕ У ГРЧКОЈ КУЛТУРИ нуди калеидоскопски увод у историјски феномен под називом Хеллениц Цултуре од антике до данас, његове трансформације и транзиције, његове контрадикције и сложеност, његове брилијантне и мање бриљантне тренутке. Кроз ову критику перцепције приказана је релевантност културних процеса према историјским и друштвеним компонентама.

... [-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

MBA

Open University Of Cyprus

Циљ мастер програма Бусинесс Администратион (МБА) је да припреми и јачање пословним руководиоцима и организацијама кроз стицање специјалистичких знања и организационе и у ... [+]

Сврха дипломског програма Пословне администрације (МБА) То је припрема и јачање пословним руководиоцима и организацијама кроз стицање специјалистичких знања и организационе и управљачке способности, тако да може ефикасно да одговори на нове савремене интернационализованим тржишним подацима.

Програм се развија и стално обогаћује новим научним теоријама и праксама, и трендовима у области управљања, да се побољша способност ученика да примене методологије и алата за анализу података и доношење одлука у било ком пословном окружењу.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Master

Open University Of Cyprus

... [+]

[-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

... [+]

.

Трајање: 24 месеца са пуним радним временом, без расположивих радних сати

Партнери

Удружени партнери

Университи оф Гласгов

Напредак у каријери

[-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

... [+]

Код Модули Запосленост [-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Магистар у менаџменту, технологији и квалитету има као главну мисију пружање специјализованих знања и пракси у области менаџмента, технологије и квалитета и припрему руко ... [+]

Постдипломски програм менаџмента, технологије и квалитета има своју основну мисију:

пружање специјализованих знања и пракси у области менаџмента, технологије и квалитета. Поред тога, он омогућава дипломцима да примењују ово знање и вештине у своје радно окружење.припрема високих руководилаца да делују креативно и продуктивно.

Конкретније, Програм има следеће циљеве:

Да допринесу дипломирању руководилаца који ће имати модерно и свеобухватно познавање рачуноводствених процеса.Разумевање студената о теоретским и примењеним рачуноводственим питањима. Анализа финансијских извештаја коришћењем посебних научних алата усмерених на доношење закључака о економском курсу и будућности економске организације, са коначним циљем да најефикасније доносе одлуке руководилаца (или спољних корисника информација као што су ове потенцијални инвеститори). Пружање знања и одговарајућих алата за образовање студената у економском размишљању и примјени економске теорије на домаће и међународне послове. Детаљна истраживања, као што су праћење потреба финансирања пословања, управљање обртним капиталом, управљање залихама, управљање потраживањима и управљање готовином. Размотрите алтернативне облике финансирања пословања. Препознати правне и моралне обавезе студената као професионалаца и чланова друштва. Развијте ученике својим вештинама комуникације користећи различите алате. Развити критичко размишљање ученика о томе како се нове технологије могу боље искористити у пословању истражујући раст техничких података, информација и знања организација. Обезбедите добру основу за информационе и технолошке системе који су потребни у модерном пословању. Користећи иновативне маркетиншке и стратегијске технике које организације морају конкурисати у неизвесном окружењу. Да допринесу дипломирању руководилаца који ће имати савремена и свеобухватна знања о моделима Тотал Куалити Манагемент и Екцелленце. Да би студентима пружио широко разумевање и уважавање области управљања људским ресурсима. Увести и објаснити концепт пројектног менаџмента... [-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Интердисциплинарни постдипломски програм ЗАКОН ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ има свој главни задатак научно истраживање и обуку у области права Европске уније. Посебан нагласак стављен ... [+]

Интердисциплинарни постдипломски програм ЗАКОН ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ има свој главни задатак научно истраживање и обуку у области права Европске уније . Посебан нагласак стављен је на најважније кретање законодавства и праксе у погледу кључних области овог закона, као што су четири основне слободе унутрашњег тржишта, заштита људских права, слободна конкуренција,

Програм се нуди заједнички са Европским универзитетом Кипар као заједнички степен .... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Постдипломски курикулум се фокусира на област континуираног образовања и доживотног учења и расправља о два главна стуба: а) Опште образовање одраслих б) Стручно образова ... [+]

Постдипломски курикулум се фокусира на област континуираног образовања и доживотног учења и расправља о два главна стуба: а) Опште образовање одраслих б) Стручно образовање и обука .

Циљ програма је пружити обуци когнитивним (теоријским и практичним) и метакогнитивним (методолошким, епистемолошким) вјештинама које ће им омогућити да их детаљно разумеју - у дијалектичкој функцији - Опће образовање одраслих и стручно образовање и обука, у оквиру опћег подручја континуираног образовања и доживотног учења, са коначним циљем преласка из разумијевања на фазе анализе, синтезе, имплементације и евалуације новог знања.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Комуникација и новинарство новинара на Отвореном универзитету Кипар одговара на императивну потребу за знањем и ефективности у медијима и формулисању стратешке и тактичке ... [+]

Стратегију, тактику комуникације и унутар Хипер-Цоммуницативе свијета.

Комуницирајте, мрежни, објавите: три праксе које су кључне за живот, напредовање и успјех у нашем супер-комуникативном свијету. Свет у којем вриједност, слика и позиција сваког од нас, посебно у професионалном пољу, одређује се колико добро и ефикасно практикује умјетност и технику комуникације, умрежавања и објављивања, обликовања комуникацијских стратегија и тактике примјене, помјерања нови и увек промјењиви медији.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Циљ магистра у социјалним информационим системима је да помогне студентима да развију вјештине потребне за разумијевање и побољшање интеракције између људи, информација и ... [+]

Циљ магистра у социјалним информационим системима је да помогне студентима да развију вјештине потребне за разумијевање и побољшање интеракције између људи, информација и технологије. Да би се постигао овај циљ, Програм предаје теорију, принципе и добре праксе, који проистичу не само из информатике и информатике, већ и из друштвених наука.

Посебно, постдипломски програм има своју главну мисију:... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Циљ постдипломског програма Грчки језик и књижевност је коришћење алата модерне лингвистике и теорије књижевности у проучавању грчке књижевности, са нагласком на класични ... [+]

Циљ постдипломског програма Грчки језик и књижевност је коришћење алата модерне лингвистике и теорије књижевности у проучавању грчке књижевности, са нагласком на класични период, његову еволуцију и његову наставу.

Постдипломски програм је од интереса јер:

преплиће лингвистику књижевним студијамаексплоатише текстуалну лингвистику, социолингвистику и говорну анализу у проучавању литературепружа динамичан интердисциплинарни приступ који комбинује књижевне, културне, социолошке / антрополошке и лингвистичке приступеобезбеђује неопходне ресурсе за ефикасну наставупружа теоријска средства за интердисциплинарне приступекултивише сложене вештине истраживања неопходне за постдипломске студије... [-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Циљ постдипломског програма ТЕАТРИЧНЕ СТУДИЈЕ је научна специјализација и истраживање у предмету позоришних студија, са специјализацијом у три смера: (1) опстанак древне ... [+]

Циљ постдипломског програма ТЕАТРИЧНЕ СТУДИЈЕ је научна специјализација и истраживање у предмету позоришних студија, са специјализацијом у три смера: (1) опстанак древне драма, (2) позоришно образовање и (3) лицемјерје и правац. За више детаља погледајте у даљем тексту "Структура програма").

Ко је заинтересован за постдипломске студије Театралне студије?

Дипломски програм театарских студија се бави, између осталог:... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Циљ постдипломског програма банкарства и финансија је да припрема и ојача руководиоце финансијских институција кроз стицање специјализованих финансијских и банкарских зна ... [+]

Циљ постдипломског програма банкарства и финансија је да припрема и ојача руководиоце финансијских институција кроз стицање специјализованих финансијских и банкарских знања и вјештина како би могли ефикасно реагирати на нове развоје модерног интернационализованог тржишта. Постдипломски програм наглашава развој критичког размишљања и дисциплине како би студенти могли да се суоче са изазовима савремених финансијских институција и банака и стекну свеобухватну анализу кључних питања везаних за наставни програм програма.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Предмет постдипломског програма "Културна политика и развој" је експлоатација и промоција културе културног наслеђа и савременог уметничког стваралаштва, као и културе св ... [+]

Предмет постдипломског програма "Културна политика и развој" је експлоатација и промоција културе културног наслеђа и савременог уметничког стваралаштва, као и културе свакодневног живота. Програм се фокусира на истицање јавне вредности културе, посебно у контексту савремених изазова.

Циљ мастер програма

Циљ програма је пружити дипломцима когнитивне (теоријске и практичне) и метакогнитивне (методолошке, епистемолошке) вјештине које ће им омогућити да детаљно схвате додану вриједност коју култура пружа. Циљ је такође пружити специјализовано знање о рационалном и научно документованом управљању културним ресурсима и културним капиталом за људе који су или ће бити запослени у области културног менаџмента.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Циљ магистра наука у образовању је: (а) истраживање педагошких студија са посебним нагласком на областима организације, администрације, процјене и наставних планова и про ... [+]

Магистар наука у образовању има за циљ:

истраживање педагошких студија са посебним нагласком на областима организације, администрације, евалуације и наставних планова и програма у образовању, као иу континуираном образовањупружање специјализованих педагошких знања наставницима свих нивоасарадња са сличним програмима, европски и други универзитети и истраживачки центриприпрема руководилаца и истраживача на високом нивоу, који перципирају контекст у којем едукација ради и жели да делује креативно и продуктивнопружање услуга широј образовној заједници у педагошким питањима.Структура програма... [-]
Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Мастер програм "Управљање и заштита животне средине", користећи интердисциплинарни приступ и методологију отвореног образовања и учења на даљину, тежи да допринесе промоц ... [+]

Сада је широко прихваћено да људско здравље и благостање зависе од квалитета животне средине која је подложна свакодневним притисцима антропогеног порекла. Одрживо управљање природним ресурсима, развој деконтаминационих технологија, коришћење обновљивих извора енергије и развој одговарајућих методологија су само нека од питања која су потребна за правилно управљање животном средином.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Сврха постдипломског програма "Бежични комуникациони системи" је промовисање принципа који регулишу дизајн и рад мобилних и других бежичних широкопојасних телекомуникацио ... [+]

Сврха постдипломског програма "Бежични комуникациони системи" је промовисање принципа који регулишу дизајн и рад мобилних и других бежичних широкопојасних телекомуникационих система (нпр. 2Г / 3Г / 4Г, 802). Програм обухвата принципе дизајна, њихове архитектуре, њихово димензионисање, сигурносна питања и примере апликација и услуга. Програм предаје те специјализоване знање, теорије, технологије и технике потребне за дизајн система мобилне телефоније (нпр. ГСМ, УМТС, ЛТЕ итд.) И других малих, средњих и великих бежичних широкопојасних мрежа.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Циљ постдипломског програма 'Рачунарска и мрежна сигурност' је промовисање принципа рачунарске сигурности, сигурне мреже рада и сајбер сигурности. ... [+]

Циљ постдипломског програма ' Рачунарска и мрежна сигурност ' је промовисање принципа рачунарске сигурности, сигурне мреже рада и сајбер сигурности.

Програм обухвата принципе дизајна комуникационих мрежа, форензичких рачунара и мрежа, компјутера, мреже и сајбер безбедности, проблема са криптографијом, безбедносних проблема у бежичним мрежама, као и питања везаних за управљање сигурносним ризицима у информационим и комуникационим системима. Програм предаје те специјализоване знање потребне за дизајн сигурних система и мрежа.... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Open University Of Cyprus

Овај мастер програм у управљању ризицима предузећа је дизајниран да обезбеди савремено управљање ризицима и његово природно проширење за кризне и хитне менаџменте за дипл ... [+]

Управљање ризиком од стране предузећа све више се признаје као кључ за постизање и одржавање одрживог организационог учинка, без обзира да ли је организација активна у јавном сектору или приватном сектору и индустријским доменима.

Овај мастер програм у Управљање ризиком предузећа Је дизајниран да пружи формалном образовању савремено управљање ризицима и његове природне проширења на кризу и управљање ванредним ситуацијама дипломцима. ... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

PhD

Open University Of Cyprus

Докторски програм "Информациони и комуникациони системи" има главну мисију истраживање питања везаних за информационе и комуникационе системе. ... [+]

Докторски програм "Информациони и комуникациони системи" Отвореног универзитета на Кипру нуди ограничени број позиција за докторску дисертацију.

Сврха програма

Докторски програм "Информациони и комуникациони системи" има главну мисију истраживање питања везаних за информационе и комуникационе системе.

Области истраживања / Услови за прихватање

За академску годину 2017-2018. Године биће понуђена највише две позиције на тему:... [-]

Кипар Cyprus Online
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 - 8 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

ΑΠΚΥ: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου! [2017-2018]

Επιτυχής φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου