Pročitajte zvanični opis

Гуглиелмо Марцони Универзитет Италијански је први онлине универзитет који је акредитован од стране Министарства просвете Италије и први и једини италијански акредитованих универзитета у Сједињеним Америчким Државама.

Са преко 14.000 студената, Универзитет, Гуглиелмо Марцони се укључе у значајном истраживања и иновације, гледајући изван традиционалног окружења за учење, да промовише коришћење иновативних напредних технолошких решења спајањем са традиционалним активностима као што су предавања, радионице и семинари методологије.

Универзитет борба да остваре своје вредности и мисија задовољава потребе свих ученика нудећи разне могућности да студирају на дипломским и пост-дипломским са флексибилним сати, сталним упис, онлине класе, виртуелних лабораторија и симулације. Наше истраживачке активности су подржане од стране добро опремљеним лабораторијама, нашој канцеларији у производњи и Марцони Студиос Цинематиц уметности, где студенти могу да примене своје знање и стекну практичне обуке искуство.

образовни модел

100% на мрежи

Образовни модел је 100% на мрежи и спроводи се кроз модерне виртуелног кампуса. Све активности може се вршити са било ког места са само приступ Интернету путем рачунара или мобилног уређаја:

  • Сваки ученик може да изабере најбоље време да проучи не занемарујући своје дневне активности.
  • Једном повезан са кампуса, студенти имају приступ дигиталним изворима за проучавање и алата за комуникацију са својим наставником или вршњака.
  • Сви ученик напредак процењује се директно преко виртуелног кампуса.

ИПад као радна алатка

Сваки ученик добија код куће следеће генерације иПад као радна алатка. ИПад може удобно повеже са кампуса и приступ различитим еБоокс пажљиво одабране од стране наставника и других ресурса потребних за курсеве.

Процена

Да би се осигурао квалитет програма, студент се процењује недељно кроз различите активности:

  • Дисцуссион forum
  • Ученици разговарају о питањима покренутим или анализира прави студију случајева од стране наставника.
  • задаци
  • Сваки задатак је лично квалификован инструктора курса.
  • Онлине тестови
  • Тестови се аутоматски квалификује виртуелне кампуса тако да ученици могу одмах знати своје успјехе.

интернатионал наставници

Сви наставници су специјалистичке академске обуке у области сваког курса, велико радно искуство и међународно искуство.

Сваки курс видео конференције са наставницима, у којима се пружају студија и сумње се решавају ученици су се.

Праћење и стална подршка

Образовни процеси задовољавају строге стандарде академског квалитета и студенти имају стални мониторинг и подрже своје процес учења, спроведена од стране тима стручњака из Центра за студентским службама.

Programs taught in:
шпански

Ova škola takođe nudi:

Master

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Програм Мастер из менаџмента у нафте, природног гаса и Петрохемије обухвата наставни план и програм развијен за генерисање знања и овладају процесе управљања у индустрији ... [+]

Програм Мастер из менаџмента у нафте, природног гаса и Петрохемије То укључује план и програм дизајниран да изгради способности и овладавање процеса управљања у индустрији нафте, природног гаса и Петрохемије, које су неопходне за успешну извршне и менаџерске обављање дипломаца у динамичном и конкурентном области угљоводоника у свим његовим фазама.

У првом делу од детаљног проучавања свих активности ланца вриједности угљоводоника истраживања, експлоатације, резервоара, производња, транспорт, третман, прераду, дистрибуцију, прераду и петрохемије је изводи.... [-]

Италија Rome
October 2019
Redovne studije
18 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom