Pročitajte zvanični opis

Милан Мода Кампус

У прва скулптура италијанског модног Италијански онлине курсеви.

Интензивни курсеви у моди поднеску - отворен током целе године курсеве - Регистрација сваког понедељка.

Откријте мода у Италији! Нећете моћи да искусе без осећаја

ввв.миланфасхионцампус.ит

Од 2003. године, Милана Мода кампус има за циљ да прошири италијанске модне културе коришћење Интернета. Наши модни курсеви помоћи студентима лично побољшају свој стил и стећи јединствену италијански стил. Оснивач Милан Фасхион Цампус је Ангело Руссица, који је рођен и одрастао у Швајцарској, али је сицилијански порекла.


По завршетку своје модне студије у Милану, Анђело Руссица је своје прве кораке у свету моде као асистент Ђорђо Цорреггиари, где се састао Доменицо Долце и Стефано Габбана (Долце & Габбана). Морао сам да напустим да учествују у војној служби за годину дана. По повратку, радио је са италијанском фирмом Барбас (Менсвеар). Он је тада имао једну од најузбудљивијих професионалних искустава каријере: Почео је да ради као асистент дизајнер Гианни Версаце, са којим је радио за 5 година пројектовања женских и мушких колекције: Генни, спазио и Версус. После овог искуства, отишао је у Шпанију на 4 године, где је радио са Индуицо - Ел Цорте Инглес у Мадриду. Када се вратио, почео је да ради као модни консултант за Группо МАРЗОТТО, МИРОГЛИО Вестебене, Группо Мак Мара, такође у Јапану са једним од водећих светских компанија крзна, компаније Кинг.


Током година рада у модном свету, Анђело осетио велико разочарење младих похађа школе у ​​престижном начин: На ​​жалост, он је схватио да је након три године студија, где су провели много новца, oni нису имали солидно познавање и недавно дипломирали често ни имао прилику да обави праксу.


Тако, схватио да је много тога да се уради, дакле, он је основао Милан Фасхион Цампус, са циљем да се младим људима прилику да се упознају са светом моде без трошења богатство, уз персонализовану помоћ и повратне информације, а истовремено са садржајем са реалним и практичним тачке гледишта: као рад врши у професионалном окружењу.


Његово међународно искуство му је омогућило да изгради каријеру као дизајн консултант и коначно у образовању.


Милан Мода кампус континуирано ради на развоју и стварању интензивних курсева који могу да омогуће ученицима да достигну свој пуни потенцијал без да прође кроз економске тешкоће.
Наша школа има за циљ да се постигне савршенство својих ученика, настава стварање колекције, створе приче које комбинују тканине и боје, истраживање детаље о костима које могу да уникатан чине. Тако и она настоји да допуни креативни део са употребом софтвера. Како да раде у трговини и иновације, док је колекција модне је створен, од концепта, планирања и извршења?
Милан Мода кампус ради са флексибилним програма усмерених садржај од интереса ученика. Са малим групама и пажљиво и персонализовану услугу, студенти добијају повратне информације о свом раду, како би се побољшала своје креативне способности и развија критички оку свом креативном процесу. Милан Мода Кампус нуди међународно окружење у којем студенти долазе из целог света, од Европе, Азије, Африке, Америке. Ово омогућава културну размјену, гдје студенти прошире своја поглед на свет, искусе нове и различите културе које утичу на ваш осећај за стил и естетике, док има способност да креира интересантне и обогаћивање контакте за своје каријере у свету мода.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Италијан

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Milan Fashion Campus

Он-лине Фасхион Стилинг Цоурсе: Ваш први корак ка својој будућности у Фасхион Стилинг & Едитинг света ... [+]

Садржај курса: Овај курс представља увод у улози стилиста у личном и издавачке области. Она представља прве кораке у овом популарном мода каријере почев од основа. Курс обухвата теме као: боје коже, различите бодисхапес, како се користи стил за различите ситуације, како превести писти погледати у стварном животу, како дресинг различите узраста жена, како да дифферент расположење стил и како стилизовати недеља девојчице са ограниченим бројем предмета. Осим тога, како изградити изгледа као звезда и капсуле гардеробе колекције до колико планирају уреднички модна снимања.... [-]

Италија Milan
October 2019
6 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Fashion Styling Course - Milan

Milan Fashion Campus Fashion Courses
Address
MILAN FASHION CAMPUS Via Broggi 7
20129 Milan, Lombardy, Италија
Vebsajt
Telefon
+39 02 2682 2730