Pročitajte zvanični opis

International Telematic University UNINETTUNO , једини је италијански учитељ на даљину који је успешно оцијенио АНВУР (хттпс://гоо.гл/ТЗфјкв), италијанска Министарска агенција за квалитет у високом образовању. Основан декретом Министарства просвете, универзитета и истраживања Италије 15. априла 2005. године, УНИНЕТТУНИО пружа академске наслове који имају правну вриједност свуда у свијету на додипломским и постдипломским универзитетским студијама. УНИНЕТТУНО прати препоруке Болоњског процеса и испоручује универзитетске кредите у оквиру стандардног ЕЦТС - европског система трансфера кредита.

УНИНЕТТУНО је један од водећих светских универзитета за учење на даљину и недавно је освојио неколико међународних награда за изврсност Платформе за е-учење из Европског удружења универзитета за даљинско образовање (ЕАДТУ). Награда ИЕЛА за најбољи портал за е-учење достављена је УНИНЕТТУНО на основу његових истраживања, знања и развоја у даљњем образовању. Члан управног одбора ЕАДТУ - Европске асоцијације за наставно учење на даљину, представник ИЦДЕ-а - Међународни савјет за образовање на даљину за јужну Европу и Медитеран, признат од стране УНЕСЦО-а међу универзитетима који дјелују за постизање циљева СДГ 2030 од стране Уједињених нација (хттпс: //гоо.гл/јмииф7) и као члан УНЕСЦО-овог удружења ИАУ - Међународно удружење универзитета.

УНИНЕТТУНО има 6 одељења, 25 курсева и више од 163 испита центара широм света. Данас УНИНЕТТУНО има више од 16.000 студената из 160 земаља, власник је вишејезичног телевизијског канала сателита бесплатно и платформе за учење и учење на даљину доступном на интернету на 5 језика (арапски, италијански, енглески, грчки и француски).

Узимајући у обзир проблем повезан са лошим квалитетом наставе у неким дистанцним наставним институцијама широм света, захваљујући снажном партнерству са традиционалним универзитетима, професори у УНИНЕТТУНО-у су изабрани међу најбоље професоре из традиционалних универзитета.

УНИНЕТТУНО обезбеђује високе стандарде наставе у дигиталном окружењу, захваљујући јединственом моделу учења и учења на даљину кроз нове технологије и јединствену платформу која подстиче и одржава достигнућа уз лични развој. У УНИНЕТТУНУ студенти могу пратити програме и добити важеће студијске наслове и универзитете свуда, без ограничења времена и простора, Универзитета без границе (хттпс://гоо.гл/гие8е1).

Како проучавати

Интернетске активности везане за обуку се одвијају у макро-подручју на интернету, које се зове Дидактички ЦиберСпаце. У Дидактичком Циберспацеу се одвија процес обуке и учења, а приступи су разноврсни кроз прилагођену пријаву и лозинку засновану на улози играча на образовном путу: професори, тутори и ученици. Лекције и онлине активности на захтев су доступне 24х дневно, заједно са живим стреаминг виртуалним учионицама и снимљеним основним учионицама (хттпс://гоо.гл/јИ26кД).

Programi se održavaju na:
енглески језик
француски
Италијан
арапски

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

International Telematic University UNINETTUNO

Програм обучава студенте вештинама и самопоуздањем како би ефикасно управљали и прилагођавали се великом броју конкурентних и стално променљивих пословних окружења на међ ... [+]

Програм обучава студенте вештинама и самопоуздањем како би ефикасно управљали и прилагођавали се великом броју конкурентних и стално променљивих пословних окружења на међународној арени.

Бацхелор ин Ецономицс анд Бусинесс Манагемент је подељен на две главне стазе:

Пословно управљање: међународна путања управљања на енглеском језику;Финансијско управљање: међународни пут усмерен на управљање пословањем са посебним фокусом на финансијска питања на енглеском језику.... [-]
Италија Rome
Otvoren upis
Redovne studije
3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
International Telematic University UNINETTUNO

Циљ курса за дипломске студије је обука стручњака који могу да учествују у анализама, пројектовању, имплементацији и управљању системима у области рачунарства, аутоматиза ... [+]

Циљ курса за дипломске студије је обука стручњака који могу да учествују у анализама, пројектовању, имплементацији и управљању системима у области рачунарства, аутоматизације и управљања инжењеринга.

Циљ програма је да пружи широк спектар методолошких и техничких вештина у области информационог инжењерства како би се створили професионалци са високим степеном флексибилности и прилагођавања потребама тржишта. Такође пружа солидну припрему у математици и физици, чиме се обезбеђују алати и научне методологије које су неопходне да ригорозно приступе инжењерским проблемима.... [-]

Италија Rome
Otvoren upis
Redovne studije
3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom