Read the Official Description

Ми смо покрет за стварање приступачног и приступачног Иви Леагуе нивоа дизајна образовања

О Interaction Design Foundation

Ми смо независна непрофитна иницијатива са циљем који звучи као парадокс - подизање нивоа глобалног образовања дизајна на стандард Иви Леагуе, а истовремено смањујући трошкове до једнаког нивоа колико можемо да их узмемо. Дакле, демократизујемо учење пружањем врхунских наставних материјала, а циљ нам је да створимо савршену равнотежу између академске ригорозности и практичног значаја.

Основан 2002. године у Данској, инспирисан је скандинавским образовним системом како би се створило јефтино и високо квалитетно образовање како би се променило начин на који људи науче науку, умјетност и сложеност дизајна. Од 2002. године изградили смо одрживу платформу за сарадњу и едукацију и повећали смо нашу глобалну заједницу да стигнемо до 454 локалне групе у 90 земаља.

Настављамо сарађивати са врхунским универзитетима и компанијама, попут Станфорда, Цамбридгеа и САП Лабс-а, као и са таквим истакнутим ауторима као Цлаитон Цхристенсен и Дон Норман, да сваког месеца дијелимо наше знање са више од милион дизајнера.

КАКО МИ СМО ПРОЈЕКТ ОБРАЗОВАЊА

Образовање и професионални развој

Нудимо јединствену и богату библиотеку уџбеника везаних за дизајн и свеобухватних курсева под водством инструктора. Чланови такође стекну практично искуство кроз учешће у реалним пројектима и дизајнерским активностима. Без обзира на то, образовни процес се одвија и изван курсева: чланови уче један од другог кроз професионалне дискусионе форуме, преко локалних састанака и учествујући у ИДФ глобалним догађајима дизајна.

Развој лидерских вештина

Чланови ИДФ-а имају могућности да се обучавају у различитим улогама вођства. У зависности од њихових предности и способности, они могу водити млађег дизајнера, управљати пројектима, добровољно водити локалну заједницу или играти глобалну улогу у ИДФ-у. За оне који требају детаљне вештине тренирања у свом раду, пружамо свеобухватан тренинг курса о тренирању у дизајнерској професији, као и могућност да тренирате чланове ИДФ Десигн лиге.

Процес ИДФ-а подразумева пажљиво уравнотежену мешавину субјективних и објективних фактора процене. Завршно признавање нивоа стручности у УКС-у се додјељује након детаљне процјене његових компетенција од стране инструктора курса, личног тренера и одбора ИДФ-а.

Допринос професији

Доказани стручњаци у области УКС-а могу допринијети квалитету образовања и професионалних услуга развијањем материјала за обуку и уџбеника или служењем у одбору ИДФ-а. Такође нудимо изванредне могућности објављивања са непосредним достигнућем циљној публици од милион стотина.

Запошљавање и развој особља

Помажемо предузећима, од најмањих до највећих, као што су САП и Аццентуре, да на најбољи начин развијају велика искуства купаца. Чланство компаније ИДФ омогућава менаџерима предузећа да:

  • Приступите највећој светској заједници дизајнера УКС-а
  • Изградите УКС дизајн и истраживачку експертизу у својим компанијама тако што ћете узети инструкторе предвођене курсевима код куће или на послу - то су потпуно самоокидане како би се прилагодили заузетим распоредима
  • Решите стварне пословне проблеме помоћу помоћи ИДФ-ове свјетске мреже професионалних дизајнера и тренера
  • Администрирајте појединачна чланства и корпоративне рачуне без икаквих проблема или непредвиђених трошкова
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Interaction Design Foundation

Ако желите да се придружите једном од најбрже растућих области у дизајну, онда не тражите даље - ово је курс за вас. Кроз покривање улаза и излаза улоге, а бацајући врата ... [+]

КАКО ЈЕ ОВОГ КУРСА ПОМОЋИ ВАШУ КАРИЈЕРУШта ћете научитиУвод у главне области корисничког искуства и зашто је важноРазличите улоге УКС у организацијиКако креирати УКС испоручиве производе - са подесивим предложакима приликом креирања особа, мапе за куповину купаца, прототипа и још много тогаКако проћи кроз пет фаза процеса размишљања о дизајну: емпатизирати, дефинисати, идеје, прототип и тестиратиКако изградити УКС портфељ, као и себи себи улогу УКСУверење да ће радити са клијентима као консултантом УКС-а... [-]
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Learn UX Design From Top Academics and Industry Leaders