Pročitajte zvanični opis

Соутхерн Цросс Университи је жива, савремена аустралијски универзитет са предивним кампуса на Голд Цоаст, Лисморе и Цоффс Харбоур, и подручних кампуса у Сиднеју и Мелбурну.

Универзитет такође управља Хотел Сцхоол Сиднеи и хотел школа Мелбоурне у партнерству са Мулпха Аустралији.

Поздрављамо ученике из више од 60 земаља широм света и понуда основних и постдипломских курсева у инспиративан и подстицајном окружењу за учење. Универзитет има јаку студентску фокус и поноси у квалитету својих предавача, од којих многи су препознате као лидери у својим областима.

Наши степени се нуде у широком спектру дисциплина, а дизајнирани су у сарадњи са индустријом. Многи укључују рад пласмане и стажирање и друге облике руке-на учење да се произведе рад-спремна дипломаца. Истраживање се спроводи у областима које су релевантне регионално и глобално значајан, у дисциплинама као што различитим Геосциенце, биљне генетике, китов истраживање, здравље и благостање и туризма.

Владавина

Универзитет управља Савет за које њен извршни директор, проректор, извештаје. Савет је одговоран за управљање пословима Универзитета. Главни академски орган пружање савјета Савету о академским питањима је академик одбор.

Савет је председавао канцелара. Савет има 17 чланова, укључујући и проректор, председник Академског одбора, шест чланова које именује министар, четири члана именује савет, три изабране чланове особља и један изабрани члан ученика.

СЦУ Историја

Наша прича

1994 - 2014 је узбудљиво време за Соутхерн Цросс Университи што је еволуирао од онога што је Учитељски факултет у 1970-их, у пуноправног Универзитета са сопственим идентитетом у 1994.

Као део наших 20 година прославе, развили смо низ прича, историјских информација и личних сећања. Ово укључује сажети кратку историју СЦУ од Учитељском факултету у Универзитета. Такође смо укључени неке проширене описе различитих петогодиштима описују историју на Универзитету је више од две деценије: 1994 - 1998, 1999 - 2003, 2004 - 2008 и 2009 - 2013.

Ми смо потиче из приче дипломаца, особља и локалних организација, а постоји списак Цханцеллорс и потпредседника Цханцеллорс који су служили Универзитет и били инструмент у обликовању смер Универзитета. Такође је укључен историја истраживања на СЦУ и историја међународних студената на СЦУ.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Southern Cross University (Online)

Са Соутхерн Цросс Университи Онлине МБА, ви ћете развити како пословног знања и практичних вештина за напредовање у каријери или изградите сопствени бизнис. ... [+]

Постаните лидер у бизнису

Са Соутхерн Цросс Университи Онлине МБАЋете развијати како пословног знања и практичних вештина за напредовање у каријери или изградите сопствени бизнис. Ти ћеш испитати савременог менаџмента и развијају решења комплексних пословних ситуација - све кроз призму брзе, увек еволуира глобалној дигиталној економији. Наш МБА је рангирана 4 звезда би Удружење Аустралије Дипломирани менаџмент. Ми ажурирати план и програм стално да вас опреми са најновијим концептима, и да обезбеди све се односи назад у развојним трендовима. Истовремено, ово је практични курс - можете бирати између седам специјализација да додатно брусити своје вештине индустрије. Ако је твоје око је на тржишту рада, истраживања 2014 предузећа Послодавци утврдио да 83% анкетираних организација у азијско-пацифичком планирају да запосле МБА ове године - број који је у сталном порасту од 2009. године.... [-]

Аустралија Australia Online
Otvoren upis
Fleksibilno vreme
14 месеци
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Studying Online with SCU

Why SCU's Online MBA?

Southern Cross University (Online)
Address
5-7 Young Street NSW 2000
Sydney, New South Wales, Аустралија
Vebsajt
Telefon
+61 1300 589 882