Pročitajte zvanični opis

Онлине квалификације дизајниране са вама на уму

Универзитет Ла Тробе и Дидаско су партнери који вам доносе онлине квалификације које су високо вредноване од стране послодаваца и међународно признате. Ла Тробе је један од најцењенијих универзитета у Аустралији са више од 36.000 студената и историјом из 1967. године. Дидаско је партнер са Ла Тробе-ом да би пружио онлине квалификације са неким од најзанимљивијих материјала за учење. Дидаско су стручњаци у онлине образовању и специјализирају се за оне који желе да промијене или побољшају своје каријере.

Помозите када вам највише треба

Разумемо да онлине студија може бити мало застрашујућа, нарочито ако је прошло неко вријеме од прошле године у формалном образовању. На Дидаску смо учествовали академски и тимови подршке и који желе да реше било какву студенску истрагу. Наш циљ је да одговоримо на сва испитивања студената у року од 10 минута (током нормалног радног времена) и решимо у року од 24 сата.

Радни сати

  • Понедељак - четвртак 07:30 - 22:00 АЕСТ
  • Петак 7:30 - 18:00 АЕСТ

Предности студирања код нас

  • 100% онлине курсеви који се студирају у вашем дому или канцеларији
  • Плати по поласку. Предмет по субјекту.
  • Квалификације са једног од најцењенијих универзитета у Аустралији
  • Нема чекања - уписати се данас са месечним датумима почетка
  • Флексибилне студијске опције са пуним радним временом и пуним радним временом
  • Уштедите преко $ 40,000 АУС годишње тако што ћете учити онлине у својој земљи. (Нема трошкова за књигу. Нема путних трошкова. Нема трошкова за становање.
Нови начин за учење
Иако можда нисте чули за Дидаско, већ смо скоро 20 година били на челу образовања у једном или другом облику! Данас хиљаде студената на глобалном нивоу користе наше онлине ресурсе да би се боље побољшали. Развили смо неке од најзанимљивијих мултимедијалних садржаја за учење које стварно учите забавно!

Каква је разлика Дидаско?

Ми смо страствени у стварању разлике у вашем животу. На сваком кораку вашег путовања, Дидаско ће радити са вама како бисте постигли своје циљеве у каријери.
Наш фокус је на мењању каријере и онима који желе да унапреде своју каријеру у вашем тренутном пољу. Да бисмо вам помогли, пројектовали смо студијски програм око ваших јединствених околности. Наше 100% онлине решење вам омогућава да наставите да зарађујете док планирате следеће кораке у својој каријери.

Пуна или ванредна студијска опција

Можете студирати пуно или скраћено радно вријеме без присуства кампуса. Студирање на редовном распореду (око 30 сати недељно) завршаваће сваку годину ваше квалификације у конвенционалном годишњем временском року (три године за диплому). За неке, ово је мало превише са пуним радним временом. То може довести до тога да њихове студије трпе.
Имамо ванредну опцију која вам омогућава да преполовите недељну ангажираност студије. Да, ваш курс ће трајати дуже, али ваша воља и жеља да заврше курс увек гледају послодавци, без обзира коју опцију изаберете. Можете променити начин студирања ако се ваше обавезе измене током вашег курса.

Изаберите када проучавате

Радићемо с вама да сваке недеље завршавате студијске часове с властитим личним планом студија. Помоћи ћемо вам да поштујете свој план и погодите своје циљеве студирања. Опет, ако се ваше околности мијењају, можете ли и ваш студијски план!

Три квалификације у једном степену

Универзитет Ла Тробе на универзитету који се примењује на интернету пружа вам јединствену прилику да постигнете највише три квалификације током трајања студија. У зависности од задовољавајућег испуњавања сваког дела вашег курса, добићете примењену диплому (завршну годину 1), примијењену диплому (завршну годину 2) и примијењену диплому кад завршите све три године. Ваш потенцијални заражени капацитет се повећава док напредујете кроз ваш курс.
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diplomirani

La Trobe –Didasko

Универзитет Ла Тробе универзитета Бацхелор оф Апплиед Бусинесс ће вам пружити широку основу за вештине потребне за низ улога у пословном свету. ... [+]

Опис курса

Универзитет Ла Тробе универзитета Бацхелор оф Апплиед Бусинесс ће вам пружити широку основу за вештине потребне за низ улога у пословном свету.

Они који желе да промене каријеру, прешу у нову улогу или започну сопствено предузеће наћи ће садржај овог курса непроцењивим. Студирање примењене пословне квалификације упознаће вас са радом организација и њиховом структуром, повећати своју комерцијалну свест и омогућити вам да изградите практична знања која ће бити од суштинске важности за будуће циљеве у каријери.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
La Trobe –Didasko

Универзитет Ла Тробе Бацхелор оф Апплиед Бусинесс (Маркетинг Мајор) обезбедиће вам основу пословних и кључних маркетиншких вештина. Вештине и знања која су доступна у ово ... [+]

Опис курса

Универзитет Ла Тробе Бацхелор оф Апплиед Бусинесс (Маркетинг Мајор) обезбедиће вам основу пословних и кључних маркетиншких вештина. Вештине и знања која су доступна у овој квалификацији су веома пожељна у широком спектру улога у пословном свету.

Они који желе да промене каријеру, прешу у нову улогу везану за маркетинг / продају или започну сопствено предузеће, проналазе садржај овог курса непроцењивим. Маркетинг мајор је дизајниран за улоге које захтевају добро радно знање о истраживачким вјештинама, тржишној и потрошачкој анализи, медијском планирању и маркетиншким стратегијама. Ово је такође непроцењиво када радите са спољним медијима и агенцијама везаним за маркетинг.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
La Trobe –Didasko

Универзитет Ла Тробе Бацхелор оф Апплиед Бусинесс (менаџмент мајор) ће вам пружити широку основу пословних вештина потребних за низ менаџерских улога у индустрији. ... [+]

Опис курса

Универзитет Ла Тробе Бацхелор оф Апплиед Бусинесс (менаџмент мајор) ће вам пружити широку основу пословних вештина потребних за низ менаџерских улога у индустрији.

Они који желе да промене каријеру, прешу у нову управљачку улогу или започну сопствено предузеће, проналазе садржај овог курса непроцењивим. Главни менаџер се фокусира на стварање тима високих перформанси у било којој организацији. Разумевање организационих иновација и развоја, као и успјешно управљање међуљудским изазовима, само су неке од вештина које менаџери морају знати.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
La Trobe –Didasko

Универзитет Ла Тробе универзитета Бацхелор оф Апплиед Информатион Тецхнологи пружа одлично, генералистично образовање у информационој технологији (ИТ) и могућност истражи ... [+]

Опис курса

Универзитет Ла Тробе универзитета Бацхелор оф Апплиед Информатион Тецхнологи пружа одлично, генералистично образовање у информационој технологији (ИТ) и могућност истраживања фокусних подручја у информационим системима, развоју софтвера, рачунарским мрежама и развоју веба.

Структура учења вам омогућава да завршите свој курс као студент са пуним радним временом, или комбинујете онлине скраћене студије са радним обавезама.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
La Trobe –Didasko

Универзитет Ла Тробе, првоступник примењене технологије облака, направљен је наменски за сектор рачунарства у облаку у јединственој сарадњи са глобалним гигантом Амазоном ... [+]

Опис курса

Бацхелор Апплиед Цлоуд Тецхнологи Тецхнологи Ла Тробе Универзитета је намењен сектору цлоуд цомпутинг, који тренутно ужива у брзом расту и укључује 6 високо признатих сертификата за индустрију (од којих су 4 специфични за Амазон Веб Сервицес) у оквиру квалификације за квалификације.

Курс садржи знања и вештине у информационим системима, развоју веб и софтвера, машинском учењу, базама података и великим подацима, миграцијама у облаку предузећа, развоју цлоуд апликација и рачунарским мрежама. Курс се примјењује у свом фокусу и припрема студенте за сертификате кључних добављача који су релевантни за запошљавање у ИТ индустрији.... [-]

Аустралија Melbourne
January 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan