6 Online Fleksibilno vreme Sertifikat Programi u Studije dizajna u Уједињено Краљевство for 2024

Online Fleksibilno vreme Sertifikat Programi u Studije dizajna u Уједињено Краљевство for 2024Filter
    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Ovaj 12-mesečni program će vas naučiti suštini brendiranja i dizajna identiteta. Prvo ćete naučiti osnove grafičkog dizajna, teorije boja, tipografije, kompozicije, dizajna izgleda i učestvovati u studijskim časovima. Nakon toga ćete preći na napredne kurseve od ukupno 25, uključujući: Brendiranje, pripovedanje, pisanje tekstova, oglašavanje, dizajn postera, marketing i još mnogo toga. Po završetku ćete steći jake sposobnosti dizajna identiteta i brendiranja, moći ćete da kreirate logotipe, banere i postere. Dizajnirajte marketinške materijale i još mnogo toga.

    • Online United Kingdom

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Поделићете своје време подједнако између два предмета. Бићете упознати са процесима дизајна и иновација, са посебним освртом на дигиталну технологију. Такође ћете проучавати дубоке технолошке, економске, политичке и етичке промене које покрећу те дигиталне технологије. По завршетку овог сертификата, имаћете основу за даље учење како бисте развили вештине које ће допринети дизајну дигиталних електронских уређаја будућности.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    9 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Наш увод у курс графичког дизајна намењен је људима који желе да кроз уводни програм закораче у свет графичког дизајна. Студенти се упознају са кључним концептима графичког дизајна, а истовремено уживају у два дубинска курса о развоју графичког дизајна и фасцинантној теми теорије боја. Овај програм укључује двонедељне сесије уживо, практичне пројекте са професионалним, личним повратним информацијама, менторством и подршком заједнице.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Ово је програм од једанаест курсева који приказује најосновније вештине потребне модерним дизајнерима. Овај програм је добар за свакога ко жели да почне да се бави графичким дизајном или жели да стекне нове вештине. Програм Графички дизајн подучава основне концепте графичког дизајна као што су теорија боја, типографија и композиција, као и рад са релевантним софтвером.

    • Online United Kingdom

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Овај општи сертификат о дизајну фокусира се на развој креативног дизајна за решавање проблема у сваком аспекту живота. Модул дизајна садржи онлајн дизајнерски студио, друштвене мреже и инспиративне материјале за учење уз практичну компоненту. Поред дизајна, бираћете комплементарни предмет да бисте стекли вештине и знање у области која одговара вашим потребама и интересовањима.

    • Richmond, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    8 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Дизајнерске завесе и мекани намештај важан су елемент било којег дизајнерског дизајна. Добар дизајнер ентеријера дизајнират ће завјесе, тако да координирају и допуњују стил дизајна интеријера на начин који је јединствен и индивидуалан. Али не ради се само о томе како изгледају.