90 Online Sertifikat Programi u Studije Tehnologije 2024

Online Sertifikat Programi u Studije Tehnologije 2024Filter
    • USA Online, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    9 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Ovaj program pruža znanja i veštine potrebne za iskorištavanje ovog sledećeg velikog pomaka u tehnologijama i povezanog rasta potražnje za poslom. Program istražuje specijalizovane alate, okvire, tehnologije, platforme i metode koje se koriste za stvaranje uzbudljivih novih ugrađenih AI uređaja. Studija TiniML - oblast primene ML tehnologija za ugradnju AI u uređaje ograničene resursima.

    • Fairfax, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Изградите стратешке способности потребне у различитим улогама података путем потребних вештина података. Области нагласка: основе програмирања, препирање података, модели машинског учења.

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 semestra

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Користите стандардни софтвер за дизајн, рендеровање и излагање вашег ентеријера, архитектуре или дизајна производа. Направићете пројекте спремне за портфолио укључујући тлоцрте, 3Д приказе и распореде.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    3 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Овај свеобухватни курс покрива основе СЦАДА и ПЛЦ система који се често користе у уској вези једни са другима. Избор студија случаја користи се за илустрацију кључних концепата са примерима СЦАДА и ПЛЦ система у стварном свету у водоводној, електричној и прерађивачкој индустрији.

    • Online United Kingdom

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Овај курс развија ваше вештине и разумевање рачунарства и инжењеринга. Ово су две области које подупиру већину аспеката начина на који живимо. Стекните темеље у основним принципима технологија заснованих на хардверу, софтверу или системима. Рачунарске вештине са основним знањем о инжењерству могу довести до низа могућности за каријеру. Примените своје знање и вештине у широком спектру индустрија и организација. Такође укључује преносиве вештине применљиве на професионални развој у овој области.

    • Geneva, Швајцарска
    • Online

    Redovne studije

    4 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    У овом програму сертификата научићете о општем оквиру за управљање ризиком од безбедности информација и његовим праксама и како да идентификујете и моделирате ризике од безбедности информација и примените методе квалитативне и квантитативне процене ризика.

    • Holborn, Уједињено Краљевство

    Fleksibilno vreme

    8 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Надоградите своје вештине података и развијте техничко разумевање пословних примена машинског учења.

    • Salzburg, Аустрија

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski, Nemački, Španski

    УНИГИС Салзбург је део Одсека за геоинформатику Париског универзитета Лодрон у Салцбургу. Тамо је УНИГИС одговоран за програме студија на даљину УНИГИС МСц (ЦЕ) (2-годишњи програм) и УНИГИС профессионал (1-годишњи програм). Као један од оснивача УНИГИС међународног удружења, УНИГИС Салзбург има 30 година искуства у учењу/наставу на даљину и броји преко 3000 бивших студената.

    • Winona, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлајн сертификат о подучавању, обуци и вођењу са технологијом Универзитета Саинт Мари на Миннесоти припремиће вас за интеграцију динамичких, заједничких технолошких алата у процес учења. Из практичних вежби учења у потпуно мрежној учионици моћи ћете да усвојите најефикасније начине за стварање и примену технолошки побољшане наставе која промовише учење ученика.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Софтвер који покрећемо на нашим рачунарима ће постати све сложенији, што само чини још важнијим темељно тестирање новог софтвера за било какве проблеме или грешке. Ако већ имате ИТ диплому или диплому, или радите на терену, овај сертификат може побољшати ваше разумевање и вештине у обезбеђивању квалитета.

    • Vienna, Аустрија

    Fleksibilno vreme

    3 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Управљање подацима односи се на конвергенцију квалитета података, управљање подацима, политикама података, управљањем пословним процесима и управљањем ризиком око руковања подацима у некој организацији.

    • Online Lebanon

    6 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    АИ технологија брзо напредује, чинећи је кључним делом скоро сваке индустрије. Додајте основе вештачке интелигенције свом професионалном комплету алата са 100% онлајн сертификатом о основама примењене вештачке интелигенције Либано-америчког универзитета. Овај сертификат је импресиван акредитив за вашу каријеру, било да радите у послу, е-трговини, здравству, маркетингу или медијима.

    • Madison, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Студенти Нортх Флорида Цоммунити Цоллеге је Нетворк Сецурити програма добити напредне разумевање рачунарских мрежа и информационе безбедности питањима са којима се суочавају бизниса и индустрије широм света. Ученицима да развију вештине неопходне за заштиту интелектуалне својине од крађе и уништења, као и како да се инфилтрирају рачунарске мреже у циљу заштите од мрежних слабости.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе
    • Al Jazirah Al Hamra, Уједињени Арапски Емирати
    • + 1 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Сертификат програми су веома важни у индустрији, јер они показују да сте примили високо специјализовану обуку у умрежавању и Линук администрацију. Ово је програм сертификације да обезбеди једну референцу

    • Online

    Fleksibilno vreme

    2 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Svaka organizacija, bez obzira na industriju i da li prodaje robu ili pruža usluge, sada je informativna kompanija. Od odnosa sa spoljnim partnerima i kupcima do internih operacija, digitalne tehnologije su promenile način na koji se informacije prenose i obrađuju. Shodno tome, svaka radna funkcija u svakoj firmi i industriji ranjiva je na neki način digitalnog poremećaja. Pomoću ovog programa kompanije UC Berkelei identifikujte i radite sa tri ključne komponente digitalne transformacije za vašu organizaciju, naime - podacima, tehnologijom i ljudima - kako biste napravili skok ka tome da ostanete relevantni u digitalno centričnom svetu.