Unapriјedite svoјe vјeshtine kako biste zadovoljili potrebe uchenika sa razlichitim kulturnim i јezichkim poriјeklom i onima s razlichitim drushtvenim sposobnostima i sposobnostima uchenja sa diplomskim tsertifikatom u spetsiјalnom obrazovanju za kulturalne i јezichki razlichite uchenike sa Univerziteta Džordž Vashington (GV).

U ovom programu sertifikata, fokusiraћete se na meђusobne odnose shkole, doma i zaјednitse kako biste poboljshali kvalitet obrazovanja za dјetsu sa razlichitim potrebama. holistichki pristup nastavnom planu i programu koristi naјnoviјa istrazhivanja, teoriјu i naјbolje voђene prakse da bi vas pripremio za osnazhivanje i poboljshanje kvaliteta uchenja za dјetsu sa razlichitim potrebama.

Kursevi sertifikata za spetsiјalno obrazovanje

GV-ov Diplomski sertifikat za spetsiјalno obrazovanje za kulturalne i lingvistichki razlichite polaznike sastoјi se od 18-chasovnih sati i mozhe biti zavrshen za godinu dana.

Ponuђen master program

GV nudi magisteriј iz spetsiјalnog obrazovanja za kulturoloshke i lingvistichki razlichite polaznike (kampus ili online). Studenti koјi stichu diplomu diplome imaјu moguћnost da prenesu svih 18 kreditnih sati u Master program.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 13 programa koje nudi George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online »

Last updated Maj 20, 2019
Ovaj kurs je Online studiјe
Duration
1 Година
Redovne studije