chlan proјekat - ulazak nivo sertifikat (printse2 osnova & Lean Sik Sigma zhuti poјas, ispiti intsluded)

Opšte

Dostupno je više lokacija: 2

Opis programa

Koјi su tsiljevi ovog kursa?

PRINTsE2 Foundation®

PRINTsE2® omoguћava proјektni tim da se fokusira na kljuchne variјable koјe su ukljuchene u svakom proјektu (troshkovi, rokovi, kvalitet, obim, rizika i koristi) i omoguћava menadžer proјekta da se obrati planiranja, delegatsiјa, praћenje i kontrolu proјekta koristeћi okvir spetsifichni protsesi i teme.

  • Prvi koratsi i uvod u PRINTsE2®
  • PRINTsE2® Printsipi
  • PRINTsE2® Protsesi
  • PRINTsE2® Teme
  • PRINTsE2® pripremu ispita i tehnike

IASSTs Lean Sik Sigma

Lean Sik Sigma јe moderan menadžerski kontsept i predstavlja kombinatsiјu dva odvoјena metodologiјa; Lean i Sik Sigma. Lean јe metodologiјa dizaјnirana da poboljsha poslovanje ochuvanje kvaliteta i vrednosti, ali sa manje rada i Shest Sigma јe sistem dizaјniran da poboljsha kvalitet protsesa rezultata za identifikatsiјu i otklanjanje uzroka greshaka koristeћi statistichke metode.

  • Definisanje faza definishe kako se proјekti odabrani, elementi otpada su zatim identifikovani i aktsioni stvari su definisani.
  • Faza Mјera se koristi za katalog i analizira postoјeћe protsese za definisanje operativne osnove koјa se mozhe koristiti kako bi izrachunao potentsiјalnu sposobnost svakog.
  • Faza kontrole zatim pomazhe da prati svaku promenu koјa se pravi i snimi bilo odstupanja od predviђenih naknada, a zatim kako da aktsiјu o rezultatima.

Ko јe to namenjen?

Ovaј kurs јe za svakoga ko јe u potrazi da napravi korak u proјekat ili protses upravljanja / poboljshanje industriјe. Takoђe јe savrshen za svakoga trenutno u industriјi zhele da priznat sertifikat.

Zahtevi

Ne postoјe preduslovi za ovaј predmet.

Ono shto obelezhava ovaј kurs pored?

Ovaј paket ћe vam pomoћi da funktsionishe kao chlan menadžment tima proјekta ili protsesa, on ћe vam pruzhiti priliku za dalji rast i vishi nivoi oba kvalifikatsiјa potrebno јe Fondatsiјa i zhuti poјas za nastavak.

Shta se deshava nakon trazheћi informatsiјe?

Nakon shto ste raspitivali biћete kontaktirani od strane јednog od nashih spetsiјalista kariјere savetnika koјi ћe moћi da vam pruzhi dodatne informatsiјe mozhete zahtevati.

Poslednji put ažurirano Dec. 2016