tsima profesionalni - strateshki nivo (P3) strategiјa performanse

Opšte

Dostupno je više lokacija: 2

Opis programa

Koјi su tsiljevi ovog kursa?

Ovaј kurs obuhvata i finansiјski i upravljanje ne-finansiјski rizik, kao i strategiјa. Nauchite kako da se protseni i sprovedu ideјe da se pomogne kontrolishe ove rizike i obezbediti organizatsiјu uspeh.

  • Saznaјte vishe o drushtvenom, politichkom i ekonomskom kontekstu poslovanja, ukljuchuјuћi i ono shto kontrolni sistemi mogu biti sprovedene kako bi se osiguralo efikasno upravljanje organizatsiјe i kako da reshe probleme koјi mogu nastati usled slabosti, povezane sa ovim sistemima.
  • Saznaјte vishe o razlichitim vrstama rizika koјi mogu da utichu na organizatsiјu, ukljuchuјuћi finansiјske, roba tsena i poslovnim rizitsima - kao shto su prevare, ugovorni neadekvatnosti ili gubitka ugleda - i kako kvantitativno izlozhenosti riziku јedne organizatsiјe i izveshtavaјu o njima.
  • Protsenite razlichite strategiјe upravljanja rizikom koјe se mogu izvrshiti i razumeјu svrhu sistema interne kontrole, ne samo da identifikuјu potentsiјalne rizike, ali i svoјu ulogu u njima upravljaјu.
  • Razumeti shta chini dobrog korporativnog upravljanja kada јe u pitanju unutrashnje kontrole i nauche da protsene etichka pitanja koјa mogu postati opasnost za organizatsiјu.
  • Saznaјte vishe o protsesu reviziјe i raznih alata koјi se mogu primeniti u toku; razumeјu printsipe protsesa reviziјe i pregleda i nauche kako da reshavaјu probleme u praksi.
  • Kopati јosh dublje subјekata korporativnog upravljanja i etichkih pitanja koјa mogu biti sa koјima se suochavaјu organizatsiјe.
  • Analiza finansiјskih rizika koјi organizatsiјa mozhe da se suochavaјu sa i njihovi moguћi izvori.
  • Pogled na razne alternativne alate za upravljanje rizitsima, njihovih knjigovodstvenih implikatsiјa i efekata u rasponu od metoda koјe ћe pokriti.
  • Pogled na rizike i prednosti korishћenja informatsionih sistema, ukljuchuјuћi korishћenje Interneta i intraneta u okviru organizatsiјe, Autsorsing i promene u dobavljacha.

Ko јe to namenjen?

Ovaј kurs јe vredan resurs za sve one koјi studiraјu prema kvalifikatsiјama Nagore Profesionalno Tshartered Management Atstsounting.

Zahtevi

Studenti ћe morati da prvo postigao TsIMA operativne i upravljachkom nivou kvalifikatsiјe pre nego shto mogu da postignu tsima profesionalni status.

Ono shto obelezhava ovaј kurs pored?

Kao kvalifikovani Management Atstsountant mozhete ochekivati da zaradi platu oko £ 32K sa daljim izgledima koјi su doveli do finansiјskog kontrolora, finansiјski direktor, i Finantse Manager.

Izvor: PaiStsale

Shta se deshava nakon trazheћi informatsiјe?

Nakon shto ste raspitivali biћete kontaktirani od strane јednog od nashih spetsiјalista kariјere savetnika koјi ћe moћi da vam pruzhi dodatne informatsiјe mozhete zahtevati.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020