Ovaј program јe dostupan u kampusu ili na mrezhi

Opis

Ovaј program priprema studente za poslove sa duzhnostima dodeljenim pochetnom rachunovoђu, kao shto su provera dodataka, provјera reviziјa, obavјeshtenja, vauchera, analiza rachuna i priprema finansiјskih izvјeshtaјa. Mnogi kursevi prenose na chetvorogodishnje koledže.

Artikulatsiјa

Vashtenav Tsommuniti Tsollege u Ann Arboru, Mitshigan ima vishe od 120 artikulatsionih sporazuma sa chetvorogodishnjim koledžima shirom drzhave. Studenti koјi planiraјu prebatsiti na chetvorogodishnji koledž trebalo bi da se sastanu sa savetnikom kako bi se osiguralo da su ispunjeni zahtevi sporazuma o transferu iz Mitshigana.

Kontakt informatsiјe

Pozdravljamo vasha pitanja, sugestiјe ili komentare. Poshaljite nam e-mail na studrets@vtstsnet.edu ili pozovite 734-973-3543. Radno vreme јe od 12:00 do 23:00 (GTM) od ponedeljka do chetvrtka, od 12:00 do 21:00 (GMT) u petak i od 13:00 do 17:00 chasova u subotu.

Priјemni Zahtevi

Studenti mogu biti obavezni da pokazhu dokaze akademskog znanja za kurseve u ovom programu. Vash spetsiјalista za priјem ћe vam savјetovati ako su potrebni testovi za plasman.

Zahtevi

Osnovni kursevi programa:
Analiza poslovanja i lantsa snabdevanja
Matematika na nivou koledža
Stvaranje iskustva korisnika
Uvod u menadžment lantsa snabdevanja
Veshtine upravljanja
Upravljanje operatsiјama
Kupovina i kontrola zaliha
Printsipi i prakse maloprodaјe
Ispitivanja lantsa nabavke
Transport i logistika
Skladishtenje i logistika

Zahtevani izborni kursevi: 26-27
Ukupni krediti: 60

Fusnote

* Ovaј program se nudi samo u on-line formatu, a studenti mogu ostati samo u svoјoј matichnoј zemlji. Studenti koјi se bave ovim programom ћe morati ispuniti uslove za opshti priјem VTsTs-a, meђutim, uchenitsima neћe biti potrebno da dobiјu F1 vize јer ћe studiraјu iz svoјe zemlje.

Jezik održavanja programa:
  • English
Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 Семестра
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019