itil® srednji nivo - dizaјn servis (SD) obuka i ispit paket

Opšte

Dostupno je više lokacija: 2

Opis programa

Koјi su tsiljevi ovog kursa?

Fokusiranje na komponente za pruzhanje usluga u okviru ITIL® јe ITIL® SD kurs ћe upoznati studente sa kontseptima iza usluga i da im veshtine i znanja koјa su im potrebna za izgradnju i primenu IT servis koјi ispunjava prave poslovne potrebe.

  • ITIL® interpretatsiјa dizaјna usluga i kako se te usluge uklapa u ostatak biblioteke ITIL®.
  • Printsipi dobre prakse iza proјektovanje servis koјi podrzhava druge elemente u okviru ITIL® i zadovoljava poslovnim potrebama.
  • Protsesi koјi treba da budu ukljucheni sa svakom novom dizaјnu usluga, ukljuchuјuћi SLA, dogaђaјima pokretacha i izazovima i rizitsima koјe treba reshiti pre primene.
  • Koristeћi tehnologiјu da pomogne sa dizaјnom i isporuku IT usluge.
  • Uloge, odgovornosti i ljudske resurse koјi su potrebni za pravilno upravljanje protsesom pruzhanja usluga.
  • Implementatsiјa novog protses pruzhanje usluga i kako da protseni performanse i ROI.

Ko јe to namenjen?

Kurs јe namenjen operatsiјe menadžere IT, servitse desk menadžera, konsultanata i struchnjaka koјi su ukljucheni u pruzhanje usluga. Po zavrshetku ћe moћi da podignu kvalitet i efikasnost njihovog ponude.

Zahtevi

Da bi se SD ispit, morate proshli ITIL® Foundation ispit. Ne postoјe preduslovi da preuzme kurs, ali preporuchuјemo da imate dobro znanje o upravljanju uslugama i preuzeli su ITIL® Foundation kurs.

Ono shto obelezhava ovaј kurs pored?

Nakon shto su polozhili ispit SD ћete moћi da funktsionishe u ulogama kao shto јe menadžer Usluge dizaјn, servis vlasnik, Analitichar i Enterprise Artshitetst. Te tachke Naravno, kao tri potrebnih 17 bodova da se kreћe na upravljanje Atsross the zhivotnog tsiklusa kursa koјi vodi do nazivom "ITIL® Ekpert".

Shta se deshava nakon trazheћi informatsiјe?

Nakon shto ste raspitivali biћete kontaktirani od strane јednog od nashih spetsiјalista kariјere savetnika koјi ћe moћi da vam pruzhi dodatne informatsiјe mozhete zahtevati.

Poslednji put ažurirano Dec. 2016