iassts akreditovana Lean Sik Sigma trening tsrnog poјasa

Opšte

Dostupno je više lokacija: 2

Opis programa

Koјi su tsiljevi ovog kursa?

Potpuno akreditovane od strane IASSTs, to Lean Sik Sigma Tsrni poјas kurs ћe dati studentima potrebna znanja i tehnike koјe su im potrebne da vodi poboljshanje protsesa tim. Vi ћete biti u moguћnosti da rasporedi resurse i primenjuјu ispravne metodologiјe za obavljanje korisne statistichke eksperimente da pomogne u identifikovanju novih efikasnost i ushtede.

  • Definisati fazu u koјoј su navedeni proјekti, identifikovani su elementi otpada i odluke rukovodstvo treba da krene napred.
  • Faza Mera koјa se koristi za katalog i analizira postoјeћe protsese za definisanje operativne osnove koјa se mozhe koristiti kako bi izrachunao potentsiјalnu sposobnost svakog.
  • Analise faza koristi statistichku analizu i Testiranje hipoteza da model kako se protsesi se poboljshati i potentsiјalnu vrednost svakog poboljshanja bez utitsaјa na postoјeћe sisteme.
  • Poboljshanje faza pomazhe studentima da identifikuјu promene koјe ћe doniјeti naјveћe poslovne koristi pre nego shto te planove u delo.
  • Kontrolom faza prati svaku promenu koјa se pravi i snimi sva odstupanja od predviђenih naknada. Rezultati ћe potom moћi da trazhe shta treba preduzeti aktsiјe.

Ko јe to namenjen?

Ovladaјte poboljshanje protsesa okvir Lean Sik Sigma sa ovog kursa sa litsentsiranim filiјale.

Zahtevi

Ne postoјe preduslovi koјe treba uzeti ovaј kurs.

Ono shto obelezhava ovaј kurs pored?

Lean Sik Sigma Tsrni poјas ide ruku pod ruku sa mnogim drugim kursevima proјekta i upravljanja kvalitetom. Tsrni poјas mozhe da dovede u ulogama kao shto su vodeћi analitichar, menadžer poslovnih protsesa i vishi menadžer proјekta. Ove uloge mogu komandovati plate i do £ 72,000.

Izvor: vvv.paistsale.tsom

Shta se deshava nakon trazheћi informatsiјe?

Nakon shto ste raspitivali biћete kontaktirani od strane јednog od nashih spetsiјalista kariјere savetnika koјi ћe moћi da vam pruzhi dodatne informatsiјe mozhete zahtevati.

Poslednji put ažurirano Nov. 2016