Read the Official Description

постдипломац

El Степен у животну средину архитектуру и урбанизам Состениблетиене мултидисциплинарни карактер. Њен циљ је да обучи стручњаке у развоју и имплементацији стратешких критеријума одрживости у циљу побољшања на интервенција у простору и у архитектонском и урбанистичком дизајну. Проблем и поштовање за животну средину је увек присутан. Поред тога, недавни технолошки напредак укључени у зградама, неопходно за разумевање енергетских карактеристика зграда тренутно потребни алати, као и рационална употреба материјала и ресурса на располагању су важни аспекти треба узети у обзир у дизајни нових објеката и урбаног планирања.

Што се тиче Мастерс у одрживе архитектуре и енергетској ефикасности се појављује као 4. најбоље у Шпанији у развоју сустаинибле индустрије и управљања заштитом животне средине према ЕДУНИВЕРСАЛ Ранкинг.

Шта припремити?

Ово Дипломирани је идеално за размишљање и расправу о тренутним критеријумима одрживости да обавља професионалну рециклажу великог значаја против нашег ангажовања у могућим урбаним, архитектонским и заштите животне средине дизајн оквира деловања.

Да кога занима?

  • техничке и виши архитекте и грађевински инжењери
  • Професионалци са искуством у електричној и климатизације, између осталог, који желе да тренирају у архитектури животне средине и одрживог урбанизма.
  • Професионалци који желе да буду у стању да интегрише енергетски ефикасних система у било ком простору или згради.

Излаз Профил:

  • Професионалци у стању да обавља радње соларних термичких и фотонапонских пројеката и ефикасни системи за климатизацију.
  • Професионалци способни вршења ревизије енергије и сертификате на основу наручених обавезних стандарда као нови ЦТЕ. Ово омогућава приступ степена постдипломске мастер у одрживе архитектуре и енергетске ефикасности (МАСЕЕ).
Program taught in:
шпански

See 5 more programs offered by laSalle Barcelona Postgraduate »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019