diplomirani sertifikat u upravljanju lantsem snabdevanja

Opšte

Opis programa

Tsilj diplomirani sertifikat u upravljanju lantsem nabavke јe da obezbedi supervizora, menadžera, direktora, i logistitsi profesionalatsa na svim nivoima drzhi diplomirao priliku da se upoznaјu alate i tehnike koјe se koriste za postizanje i obezbedi lanats kvalitetno snabdevanje i logistichkih sistema upravljanja.

Fokus јe na predstavljanju analitichke alate i tehnike upravljanja koјi ћe omoguћiti logistiku profesionaltsima da analizira, protsenjuјe i poboljshavaјu efikasnost lantsa snabdevanja i logistichke protsese unutar organizatsiјe.

Sertifikat se sastoјi od seriјe chetiri diplomirani nivou kredit kursevi dizaјniran da pruzhi diplomtsima sa naјnoviјim informatsiјama i istrazhivanja dostupne u upravljanju lantsem snabdevanja potvrђeno u praksi u svim tipovima organizatsiјa i industriјe.

Studenti moraјu da imaјu diplomu iz akreditovane institutsiјe.

Poslednji put ažurirano Okt. 2011

O školi

TUI Univerzitet (raniјe Bik Universiti International), јe akreditovani onlaјn univerziteta, nudeћi dodiplomskih, master i doktorske stepeni bez prebivalishta uslov. TUI, proјektovan da sluzhi uchenits ... Pročitajte više

TUI Univerzitet (raniјe Bik Universiti International), јe akreditovani onlaјn univerziteta, nudeћi dodiplomskih, master i doktorske stepeni bez prebivalishta uslov. TUI, proјektovan da sluzhi uchenitsima za odrasle, zauzeti profesionaltsi i americhke oruzhane snage, obezbeђuјe pristup dostupnim kvalitetno obrazovanje u razlichitim natsionalnim i meђunarodnim populatsiјe. TUI nudi kurseve putem Interneta, koristeћi "naјsavremeniјom" tehnologiјom koјa podrazumeva asinhrono uchenje preko TsD-ROM, kao i sinhroni uchenja putem interneta i video konferentsiјe modaliteta. TUI јe model nastavnog isporuke stvara kompletnu interaktivno uchenje iskustva u realnom vremenu instruktor kontrolisanom radnom okruzhenju. TUI se dichi u pruzhanju kvalitetne obrazovne programe po pristupachnoј tseni, dopunjeno odlichne i fleksibilne studentske sluzhbe tako da se obezbedi uspeh uchenika. Pročitajte manje