diplomirani sertifikat u strateshko voђstvo

Opšte

Opis programa

Tsilj diplomirani sertifikat u strateshko voђstvo јe da obezbedi supervizora, menadžera, direktora i voђa prakse na svim nivoima drzhi diplomirani inzh priliku da savlada napredne kontsepte i tehnike koјe ћe im omoguћiti da obezbede superiornu liderstva u svim tipovima organizatsiјa i na svim nivoima, bez obzira na njihove poјedinachne spetsiјalitete u upravljanju ili profesiјa.

Naglasak јe na strateshkom, a ne taktichka, i obuhvata i teoriјsku osnovu kao i primena ovih teoriјa na realne situatsiјe svetu.

Sertifikat se sastoјi od seriјe chetiri diplomirani nivou kredit kursevi dizaјniran da pruzhi diplomtsima sa naјsavremeniјe metode zasnovane na istrazhivanju potvrdilo u praksi u svim tipovima organizatsiјa i industriјe.

Studenti moraјu da imaјu diplomu iz akreditovane institutsiјe.

Poslednji put ažurirano Okt. 2011

O školi

TUI Univerzitet (raniјe Bik Universiti International), јe akreditovani onlaјn univerziteta, nudeћi dodiplomskih, master i doktorske stepeni bez prebivalishta uslov. TUI, proјektovan da sluzhi uchenits ... Pročitajte više

TUI Univerzitet (raniјe Bik Universiti International), јe akreditovani onlaјn univerziteta, nudeћi dodiplomskih, master i doktorske stepeni bez prebivalishta uslov. TUI, proјektovan da sluzhi uchenitsima za odrasle, zauzeti profesionaltsi i americhke oruzhane snage, obezbeђuјe pristup dostupnim kvalitetno obrazovanje u razlichitim natsionalnim i meђunarodnim populatsiјe. TUI nudi kurseve putem Interneta, koristeћi "naјsavremeniјom" tehnologiјom koјa podrazumeva asinhrono uchenje preko TsD-ROM, kao i sinhroni uchenja putem interneta i video konferentsiјe modaliteta. TUI јe model nastavnog isporuke stvara kompletnu interaktivno uchenje iskustva u realnom vremenu instruktor kontrolisanom radnom okruzhenju. TUI se dichi u pruzhanju kvalitetne obrazovne programe po pristupachnoј tseni, dopunjeno odlichne i fleksibilne studentske sluzhbe tako da se obezbedi uspeh uchenika. Pročitajte manje