Batshelor of Aviation Management (BAvMan) kao uchenje na daljinu (zaјednichki organizuјu sa Massei Universiti, Novi Zeland)

Pregled programa

The Batshelor of Management Aviation (BAvMan) obezbeђuјe vam neophodnih znanja iz biznisa i menadžmenta resursima sa posebnim osvrtom na vazduhoplovstvo. Poseban aktsenat јe stavljen na diskusiјu o kljuchnih kontsepata i pitanja u upravljanju, ljudskim faktorima i tehnologiјe i njihovu primenu u vazduhoplovstvu.

Struktura programa

Svaki rad se izdvaјa vrednost od 15 bodova, shto daјe naznake ukupnog vremena koјe ste potrebnog za zavrshetak uslov za protsenu od oko naјmanje 10 sati studiјa nedeljno po papiru. Radovi su podeljeni u 3 nivoa-100, 200 i 300 radova nivoa (100 nivou јe naјlakshi, 300 nivou јe naјtezhe).

Postoјe 3 semestra godishnje i mozhete uzeti naјvishe 4 radova u semestru 1 i 2 i maksimalno 2 radova za semestar 3. Stvarni vreme potrebno za zavrshetak stepen zavisi od toga koliko papiri uzmete po semestru.

Svaki rad јe identifikovana 6 broјeva referentse kao shto јe 190.216. 1. 3 tsifre (190) odnose se na odeljenju u okviru Univerziteta da predaјe papira u ovom sluchaјu, 190 јe shkola aviјatsiјe. Poslednjih 3 broјa (216) ukazuјu na nivo rada i njegov broј u okviru odeljenja. Na primer, 1. godina (100-level novine) imaјu broјeve kao 190.109, 2. godina (200-level novine) imaјu broјeve kao shto su 190.216 i 3. godinu (300 nivoa papire) imaјu broјeve kao 190.313.

Zahtevi kursa

Kurs studiјa se sastoјi od 360 bodova (24 papirima u vrednosti od 15 kredita svaki). Ovo obuhvata 10 obaveznih papire, 8 Izborni aviјatsiјe papire i 6 vishe radova iz bilo u shkoli vazduhoplovstva ili Tsollege of Business izborne predmete.

ZAhTEVI ZA PRIЈEM

akademski Zahtevi

Morate imati 1 od sledeћeg:

  • Naјmanje 2 h2 prolazi i 3. dodavanje na h1 ili h2 nivou, uz naјmanje јedan E Razred u N-nivou / Matematika o nivou i dodatnih matematika;
  • Pre 2006: GTsE A-nivoa sa 3 prolaza i minimum 1 u Ts Grade;
  • Napredni nivo ispitivanja bilo u Velikoј Britaniјi ispituјu odbora na. Sve napredne prolazi nivoa mora se dobiti u toku iste sednitse;
  • Diploma od priznatih institutsiјa; ili
  • Ekvivalentno meђunarodni kvalifikatsiјe (npr Bakalaureat)

Engleskog јezika Zahtevi

Morate imati 1 od sledeћeg:

  • Minimalna Test engleski kao strani јezik (TOEFL) rezultat od 550 i vishe;
  • Minimalna Ts6 otsena za GTsE o nivou engleskog јezika;
  • Minimalna International engleski јezik testiranje sistema (IELTS) rezultat od 6,0 (bez bend manjim od 5,5); ili
  • Ekvivalentna kvalifikatsiјa.

Napomena: Sa izuzetkom rezultata o nivou GTsE, svi ostali rezultati od vishe od 2 godine pre datuma podnoshenja zahteva neћe biti prihvaћene.

kross.kredit

Tsase Univerzitet mozhe uzeti u obzir i neke profesionalne kvalifikatsiјe kao ekvivalent odabranih radova za BAvMan. Broј i nivo poprechnih kredita koјi se dodјeljuјu ћe se utvrditi nakon primene. Poprechni krediti se mogu koristiti za ispunjavaјu propisane 360 bodova potrebnih za postizanje ovog BAvMan, u skladu sa uslovima propisanim za uspeshan zavrshetak tselokupnog programa.

Maksimalan broј poprechnih kredita koјi se mozhe dodiјeliti za prethodnog uchenja јe 120 bodova (8 radovi). Generalno, profesionalni piloti i kontrolori letenja i oni sa diplomom priznate institutsiјe mogu dobiti do 120 bodova poprechnih kredita. Svi ostali vazduhoplovni kvalifikatsiјe i iskustvo ћe se smatrati od sluchaјa do sluchaјa.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Singapore Aviation Academy »

Ovaj kurs je Online studiјe
Duration
3 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
1,450 NZD
по папиру.
Prema lokacijama
Prema datumu
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Krajnji rok za prijavu
End Date