Read the Official Description

постдипломац

Стална друштвена потреба у потрази за добробит људи, расте и потребно брига за повећање потрошње енергије и припадајућу загађења, као и жеља људи и влада за коришћење такозване зелене енергије огледа се у новом правном оквиру као што је то технички зграда код, чине овај специјалитет професија је потребно, садашњости и будућности.

El Степен у Енергетска енергетска ефикасност ефикасност је у зграде повезане са својом имовином повећала система потрошње и обезбеђује средства за побољшање не само ефикасност, већ и да оствари већи допринос обновљивих извора енергије.

у погледу Мастер одрживе архитектуре и енергетску ефикасност Изгледа као 4тх Бест Мастерс у Шпанији у развоју сустаинибле индустрији и управљања заштитом животне средине према ЕДУНИВЕРСАЛ Ранкинг.

Шта припремити?

Професионалци који обављају овај Факултет ће бити у стању да изврши радње из термалних и фотонапонских соларних пројеката енергетски ефикасних КГХ система, и бити у стању да спроведе сертификацију и енергетске ревизије, све под важећом законском регулативом.

Да кога занима?

Инжењера и архитеката, техничке и виши, индустријске, информационе технологије, телекомуникације и цивилно и професионалци са искуством у електричним инсталацијама, Хоме Аутоматион, аутоматизацију зграде и климу, између осталог, који желе да се специјализују у коришћењу енергетски ефикасних система за било коју врсту просторије или зграде .

Поред тога, они желе да буду у стању да обављају енергетске прегледе и сертификате.

Ово омогућава приступ степена постдипломске мастер у одрживе архитектуре и енергетске ефикасности (МАСЕЕ).

Program taught in:
шпански

See 5 more programs offered by laSalle Barcelona Postgraduate »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019