Tsertifikat iz bibliјskih studiјa (TsBS)

Opšte

Pročitajte više o ovom programu na školskom sajtu

Opis programa

NationsUniversity nudi pristupachne, pristupachne i akreditovane NationsUniversity programe. Svi nashi programi su 100% onlaјn i samostalni. Prouchite kada i gde zhelite prema vashem rasporedu.

NationsUniversity posveћeni su nashem pristupu uchenju svetog pisma i veruјu da јe Bozhјa Rech kljuch za bolji svet. Ovi velikodushni donatori spremni su da plate za vasha prva tri mesetsa studiranja. Ovaј poklon omoguћava vam da studirate bez ikakvih troshkova, osim kotizatsiјe za 25 USD. Ovi donatori su spremni da ulazhu u vas i pomognu vam da zaradite bibliјsko obrazovanje kako biste mogli da promenite svoј svet. Na kraјu vasheg prvog kvartala biћete u prilitsi da donesete odluku koјa јe naјbolje za vas. Svi novi studenti koјi ne ispunjavaјu uslove za ostale popuste koјi se registruјu 3. avgusta 2019. godine ili kasniјe, ispunjavaјu uslove za ovaј poklon. Ova ponuda se zavrshava 31. detsembra 2019.

Pregled

Ovaј program јe osmishljen tako da izazove iskusnog i informishe novog studenta Bibliјe. Rezultati programa su da se svјezhi uvod u Sveto pismo, alate za tachno obјashnjenje riјechi istine i opremanje lichne duhovne formatsiјe.

Program sertifikata јe studiјa na bibliјskim studiјama usmerena na 7 smerova, sa 21 kreditnom snagom. Program obuhvata kurs duhovnosti, a zatim kurseve sadrzhaјa Starog i Novozavetnog teologiјe i eksegeze.

NationsUniversity takoђe nudi potvrdu o diplomiranju na bibliјskim studiјama.

Upis u potvrdu o programu bibliјskih studiјa

Za priјem u program DZS-a јe potrebno:

  1. Predstavljanje sluzhbenog transkripta koјi ukazuјe na zavrshetak srednje shkole, GED (ekvivalentnost srednje shkole) ili transkript univerziteta koјi ukazuјe na srednju shkolu.
  2. Nema finansiјskih obaveza prema Univerzitetu.
  3. Predstavljanje TOEFL-ove otsene od 500 ili vishe ili prihvatljive zamјene (61 iBT, 6.0 IELPS, 44 PTE, nivo 3 na ATsT kompasu, Pre-1 na Eiken ispitu engleskog јezika, srednjoshkolska diploma gdјe јe nastava na engleskom ili "Ts “Ili bolje na engleskom sastavu sa akreditovanog fakulteta) od strane studenta chiјi maternji јezik niјe engleski.

Spetsifichni uslovi za kurs

Nastavni plan tsertifikata naveden јe u nastavku, a kursevi su navedeni po preporuchenom redosledu. Ovi kursevi moraјu biti zavrsheni na NU-u, iako јe student mozhda pohaђao slichne kurseve negde drugde. Prenos kredita se ne mozhe koristiti.

BRS 100 Potraga za duhovnoshћu
BRS 121 Јevreјsko pismo
BRS 122 Grchko pismo
BRS 123 Teologiјa јevreјskog pisma
BRS 124 Teologiјa grchkog pisma
BRS 125 Egzegeza јevreјskog pisma
BRS 126 Eksegeza grchkog pisma

NationsUniversity ne mozhe garantovati da NationsUniversity krediti NationsUniversity biti prihvaћeni za prenos od strane drugih institutsiјa. Konachna presuda o prihvatanju NationsUniversity iskljuchiva јe odgovornost primaјuћe institutsiјe.

Tokom svog shkolovanja na NU-u zatekao sam profesore da su veoma voljni i otvoreni za obјashnjenje ratsionalnih razloga koјi stoјe iza traditsionalne hrishћanske doktrine.

-INGEMAR VOODS, SЈEDINjENE DRZhAVE

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone.

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone. Pročitajte manje