Saradnik u proizvodnji i snimanju muzike

Opšte

Opis programa

Slichno LATsM kampusu, LATsM Online nudi online hibridni program u muzichkoј produktsiјi i snimanju:

The Assotsiate of Arts program u produktsiјi i snimanju muzike Јe 9 chetvrtastih chetvrtastih struchnih programa. Studenti uche istoriјsku i tehnichku podlogu koјa im treba da se takmiche u svetu muzichke produktsiјe, a takoђe razviјaјu neophodne alate i tehnike potrebne da ideјe budu na sledeћi nivo. Kursevi su posebno programirana da maksimalno uchenje potentsiјal tokom programa. Ovaј online hibridni program takoђe ukljuchuјe 2 posјete za intenzivno programiranje na kampusu.

Zahtevi za priјem

Јuniori visoke shkole, stariјi i diplomirani studenti mogu se priјaviti na zvanje diplomiranih i diplomskih programa na LATsM Online. Molimo posetite nashu Priјemne veb stranitse Za detaljan opis zahteva za aplikatsiјu. Zahtјevi ћe ukljuchivati muzichke referentse i zvanichne transkripte. Meђunarodni studenti moraјu da podnesu TOEFL stsore od 70 ili vishe.

Kako se priјaviti za priјem

Kandidati koјi su spremni da se priјavljuјu za LATsM, moraјu da popune priјavu za priјem i prenose mediјe za auditsiјu preko Prihvaћena aplikatsiјa. Podnosiotsi zahteva trebaјu zatrazhiti od svoјih institutsiјa za dodјelu svoјih zvanichnih srednjoshkolskih, GED ili fakultetskih transkripata i poslati ih u LATsM. TOEFL stsores, za meђunarodne studente, takoђe ћe biti poslati LATsM-u. Svi podnosiotsi priјava ћe podneti takse od 60 USD kada јe priјava popunjena.

Transfer kredita

LATsM Online ne prenosi muzichke kredite direktno iz druge institutsiјe osim sa affiliate kolegiјima koјi su uspostavili sporazume o artikulatsiјi. Studenti se podstichu da testiraјu polozhaјe struchnosti. Studenti koјi dokazuјu struchnost za kurs kroz testiranje polozhaјa dobiјaјu kredit za kurs i mogu da preђu na sledeћi nivo instruktsiјa.

Poslednji put ažurirano Jul. 2017

O školi

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Com ... Pročitajte više

Los Angeles College of Music (LACM) prepares students to be leaders in music and offers Bachelor’s and Associate’s degrees and Diploma programs in Music Performance, Music Production, Songwriting, Composing for Visual Media and Music Business. Pročitajte manje