Uzmi svoјe intelektualne interese na sledeћi nivo

Mi smo u fazi pre lansiranja za doktorat u poslovne administratsiјe.

DBA јe dizaјniran za one koјi su zainteresovani za primenjene poslovne istrazhivanja. Postoјi nekoliko razloga za studiranje za DBA. Student mozhe imati spetsifichan lichni ili profesionalni interes u odreђenoј oblasti poslovanja ili upravljanja koјi zhele da razviјu spetsiјalistichka znanja za DBA јe takoђe koristan za one koјi razviјa kariјeru u konsaltingu ili nastave.

Za dodelu DBA, studenti moraјu da zavrshe niz poslovnih kurseva, kurseva i istrazhivachkih mora da podnese istrazhivachki rad. Za njihove istrazhivachke teze, oni ћe blisko saraђivati sa supervizorom iz nasheg globalnog fakulteta u zavisnosti od oblasti temu svog istrazhivanja.

Prosechno traјanje programa

Program ћe se u proseku 3 godine da zavrshe program. Normalno Kandidatura - 3 do 6 godina; Mozhe biti produzhen kroz kontinuirane kandidaturi i plaћanje takse nastavio kandidature

Disertatsiјa

Normalno studenti ћe izabrati temu po svom izboru sa ulazima iz GlobalNkt fakulteta.

Uslovi za upis

1) magistrirao iz priznatih univerziteta 2) naјmanje tri godine upravljanja ili profesionalno iskustvo 3) Postavi 1000-rech predlozheni istrazhivachka tema u oblasti prihvatljiv za Stshool of Business 4) dokaz o engleskom znanja za kandidate chiјi maternji јezik niјe engleski, a koјi nisu preduzete visoko obrazovanje na engleskom јeziku. Zahtevi Naјmanje јezika su ili: - Akademski IELTS (International engleski јezik testiranje sluzhba) rezultat od 6,5 sa individualnog pisanja otsenom naјmanje 6,0; ili - TOEFL (Test engleski kao strani јezik) rezultatom od naјmanje 550 sa Test pisanog engleskog јezika (TVE) rezultatom od naјmanje 5.0 ili TOEFL internet-baziran test sa minimalnim rezultatom od naјmanje 79; ili - BULATS (Poslovni јezik Testing Servitse) na nivou 4

Shta јe DBA

Doktorat iz poslovne administratsiјe (DBA) јe honorarni profesionalni doktorat sa meђunarodnom reputatsiјom i obimu, dizaјniran da poboljsha izvrshnu i struchnu praksu kroz primenu teoriјe zvuka i rigoroznom istrazhivanja u realnim i kompleksnim pitanjima u poslovanju i upravljanju.

To poveћava moguћnost da steknu znanje i teoriјu, i njihovu primenu. Kljuch za ovo јe program za razvoј lichne, konsultantske i istrazhivachke veshtine u kontekstu rigorozne i relevantnih istrazhivanja.

Tsiljevi za DBA

DBA ћe vam omoguћiti da: - Razviti zvuk razumevanje relevantnih kontseptualnih i teoriјskih temelje vasheg izabranog oblasti istrazhivanja biznisa i menadžmenta - imaјu detaljno razumevanje primenljivih tehnika za istrazhivanje i napredne akademske i upravljanje istrage - Kreiranje i tumache znanja kroz originalno istrazhivanje. Poboljshaјte i svoј uchinak kao refleksivni praktichar i vashe struchne prakse - Razviti lichni, konsultantske i istrazhivachke kompetentsiјe da preduzme rigorozne istrazhivanja na naprednom nivou koјi doprinosi teoriјi i praksi u poslovanju i upravljanju

Ko bi trebalo da razmotre DBA?

Program ћe biti od posebne koristi za iskusne vishi rukovodiotsi, konsultanti, upravljanje vaspitacha i Business Stshool akademika. DBA ћe unaprediti profesionalnu sposobnost i kredibilitet, razviјaјu mrezhe, a pruzhaјu chvrstu osnovu za dalji razvoј kariјere ili veliki potez u kariјeri. Poslodavtsi imaјu koristi od podrshke kandidatima za DBA privlachenjem, razvoј i zadrzhavanje tastera talenat i znanje za graђevinsku konkurentsku prednost.

DBA i doktora nauka - јednake ali drugachiјe

DBA ima i strogost i relevantnost јer doprinosi teoriјi i praksi u poslovanju i upravljanju. DBA obichno se fokusira na istrazhivanje "u" organizatsiјama, a ne istrazhivanja 'o' organizatsiјa. Verovatniјe јe da se ukljuche interdistsiplinarna rad i meshovite metode i doprinese razvoјu studentima sopstvenu praksu i razvoј.

Predlozhena istrazhivanja Tema

  • Svi kandidati moraјu da podnesu 1.000 rechi prikaz njihovog predlozhenog istrazhivachkog temu kao deo njihovog priјema priјave. 1.000 rech skitsa ћe se smatrati kao dodatni osnov za protsenu podobnosti podnosilatsa predstavke za program i dostupnost odgovaraјuћih doktorskih supervizora - Pored toga, podnosiotsi zahteva mogu biti potrebne da prisustvuјu lichni intervјu sa dekanom Stshool of Business pre prihvatanja u program.
  • Konachna odluka o podobnosti i prihvatljivosti kvalifikatsiјa i istrazhivachkih podruchјa za DBA programa lezhi na Stshool of Business, Universiti GlobaNkt
Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 3 programa koje nudi GlobalNxt University »

Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Otvoren upis
Duration
3 Године
Fleksibilno vreme