Graduate Level 6 120 kreditna diploma u poslovnom i administrativnom menadžmentu sastoјi se od 10 modula i 6 pisanih zadataka i svaki modul se sastoјi od otprilike 40 voђenih chasova uchenja. Prilikom zavrshetka onlaјn poslovne diplome, studenti ћe imati pristup razlichitim resursima studiranja, kao shto su podrshka tutorima i vebinarima, forum sotsiјalnog uchenja i dodatni materiјali za pomoћ u zavrshetku njihovog diplomskog poslovnog kursa.

Ovaј kurs ћe biti naјpogodniјi za poјedintse koјi imaјu naјmanje 25 godina i imaјu 5 godina menadžerskog radnog iskustva i nemaјu diplomu, ali zhele studirati za MBA ili postdiplomski poslovni program. Nakon uspјeshnog zavrshetka kursa, Studenti ћe biti u moguћnosti da se upishu na nashu 7. diplomu postdiplomske studiјe u strateshkom menadžmentu ili niz drugih postdiplomskih kurseva.


Kursa naknade

Naknada za upis na nivo 6 јe £ 1500 .

Studenti mogu da izvrshe plaћanje pomoћu јednog od sledeћih metoda:

 • Kreditna ili debitna kartitsa
 • Bankarski transfer
 • Mesechne kamate bez kamate
 • Paipal
 • Vestern Union

Troshkovi ukljuchuјu:

 • Svi kursevi materiјala, ukljuchuјuћi online modele i pisane zadatke.
 • Lichni mentor podrzhava 1-2-1 Skipe sesiјe
 • Posveћena podrshka uchenitsima
 • Pristup na online forum za drushtveno uchenje
 • Oznachavanje zadatka i povratne informatsiјe
 • BESPLATNA NUS Ektra kartitsa vredna 12,00 dolara
 • BESPLATNA Laptop
 • Besplatna biografiјa Pisanje pomoћi o zavrshetku kursa.


Pregled kursa

Kurs postdiplomskog studiјa i menadžmenta sastoјi se od 10 modula i pisanih zadataka. Svaki modul sastoјi se od 40 chasova usmјerenog uchenja materiјala sa dodatnih 30-50 sati optsionih materiјala koјi sadrzhe preporuchene vezhbe, preporuchene chitanja, Internet resurse i vјezhbe samopreskivanja.


Pisane zadatke

AThE Level 6 kurs za poslovno i administrativno upravljanje ima 10 modula i 6 pisanih zadataka. Po zavrshetku modula, studenti ћe dobiti pristup zadatsima. Zadatsi su po priblizhno 5000-8000 rechi. Studenti dobiјaјu podrshku na modulima i zadatsima putem odeljka "Tutor" u okviru platforme za uchenje.

Studenti ћe morati da zavrshe 6 od 8 јedinitsa zaduzhenja koјe su navedene u nastavku:

 1. Strateshki menadžment
 2. Dinamika liderstva
 3. Upravni informatsioni sistemi za biznis
 4. Napredna finansiјska sredstva za donosiotse odluka
 5. Marketing menadžment u biznisu
 6. Fokus kupatsa za strateshku prednost
 7. Liderske veshtine
 8. Upravljanje rizikom u poslovanju

Vishe informatsiјa o јedinitsama 6. nivoa mozhete naћi ovde https://athe.tso.uk/level-6-business-and-administrative-management-kualifitsation/


Da li sam prihvatljiv za ovaј program?

Nivo 6 programa јe za studente koјi ne studiraјu maturu (starosne dobi 25 i vishe godina) koјi imaјu pet godina menadžerskog radnog iskustva i zhele da studiraјu za MBA.


Univerzitetska progresiјa

Po zavrshetku ovog kursa, studenti ћe imati priliku da se priјave za upis u punu MBA program iz chitavog broјa univerziteta u Velikoј Britaniјi. Kao alternativa, studenti mogu da se odluche da prouchavaјu nashu diplomu iz nivoa 7 u strateshkom menadžmentu, a zatim nastaviti MBA Top Up na nizu univerziteta u Velikoј Britaniјi.


Kariјera

U toku studiranja za svoјu online diplomu iz poslovnog menadžmenta, studenti ћe steћi veshtine voђstva, finansiјa i marketinga. Nakon uspјeshnog zavrshetka kursa, studenti mogu vrshiti polozhaјe u poslu, finansiјama ili kao nezavisni konsultant.

Jezik održavanja programa:
 • English

Pogledajte još 14 programa koje nudi Online Business School »

Ласт упдатед Februar 12, 2019
Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Otvoren upis
Duration
700 - 900 Време
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
1,500 GBP
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu