Read the Official Description

Курс аудио порука

Аудиовизуелних медијских генерисати пуно садржаја, и слику и звук потребно обрадити од стране квалификованих техничара. Ако је ваш циљ је каријера на рад у студију раде све уређивање, мешање и аудио порука, потребно је да имате обуку у аудио поруку.

ЦПА онлине У овом курсу ћемо обезбедити звук, са којима ћете научити да развије све аудио пост процес, знајући неопходне изворе иницијалног заузимања и стварање звука. Научићете да пренесе поруку аудиовизуелне продукције, комбинујући слике и звука, а ја ћу се руковати Цубасе АИ6 апликацију.

То је обука на тржишту рада реалност оријентисана. Сазнајте на амбијенталну музику за ТВ рекламе, музичке спотове, радио спотова, аудио продукције, кратке филмове ... Ако је ово посао који желите да имате у ЦПА Онлине ће вам обезбедити са курса аудио поруку, обуку и алате за Капирам. Сазнајте одмах!

Материјал укључује: Курс обухвата аудио-пошта интерфејс Иамаха и Цубасе АИ6 лиценцу.

ДНЕВНИ РЕД

  1. Дефиниција и аудио постпродукција
  2. Дигитални аудио. Концепти
  3. Прикупљање и пренос аудио-визуелног материјала
  4. Аудио запис за постпродукцију
  5. Мешање системи
  6. Технике постпродукција

ПРАКТИЧНА САДРЖАЈ

Добровољни сесије пракса ће бити спроведена у аудиовизуелним објектима Салдуие ЗКП (Сарагоса) Фондације, чији је циљ експеримента са аудиовизуелном опремом за допуне програмске садржаје.

See 30 more programs offered by CPA Online »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
300 Време
Fleksibilno vreme
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date