Pročitajte zvanični opis

Савршен спој технологије, података о науци и пословних предмета и увида, овај програм се истиче као један од најбољих на свету.

Врхунци курса

Стажирање у реалном времену

Стажирање вам омогућава да примените знање у учионицама у стварним животним ситуацијама. Помажемо вам да пронађете одговарајуће могућности за радно искуство у организацијама укљученим у Биг Дата Аналитицс.

Подршка за пласман

Наш Одељење за пласман помаже нашим студентима да упознају компаније које вежбају Биг Дата Аналитицс. Наш Одсек за пласман поставио је студенте у неке од водећих компанија као што су Сиеменс, Америцан Мегатрендс, Делл и ХЦЛ.

Методологија обуке

Овај курс обухвата неколико сати живог факултетског сесија и снимљеног живог сесија. Такође има више гостујућих предавања сваког месеца. Поред разреда уживо, курс има индустријске катализере, анкете јавног мњења, посматраче и само-процене.

Цапстоне пројекти

У току курса, студенти наставе аутономно истраживање питања или проблема по свом избору, укључују академско учење у сродним дисциплинама и - уз надзор факултета и ментора за индустрију - производе значајан рад.

Индустрија Цоннецт

Повезујемо вас са индустријским лидерима који играју главну улогу у домену података и аналитике. Повезивање са тим људима може вам помоћи у лову на посао, у каријери и професионалном напретку.

Сазнајте кроз студије случаја

Студије случајева помажу вам да нагласите детаљно контекстуално испитивање ограниченог броја догађаја или околности и њихових односа. Помаже у добијању детаљних информација о појединцу, групи или догађају.

Кључне карактеристике програма

Ефективно

Нудимо јединствену комбинацију истраживачке футуристичке педагогије и глобалног бенцхмаркинг садржаја. Нашим модулима подржавају се обимна истраживања која су учинила наш образовни систем адекватан и узбудљив за наше ученике.

Високо искусан факултет за велике податке

На 361 ДМ имамо групу високо квалификованих факултета из ИИТ Канпур и ИИТ Кхарагпур. Наши факултети су сарађивали са ПвЦ и ИБМ-ом и имају дугогодишње искуство у пионирском пројекту Биг Дата анд Аналитицс на глобалном нивоу.

Сертификација од Пракис Бусинесс Сцхоол

Пракис Бусинесс Сцхоол, Колката, је премијер Б-школа чији су курсеви оцијењени међу водећим Индијима у домену Биг Дата анд Аналитицс. То је једна од најпоузданијих и утицајних управљачких образовних институција у Индији.

Образовни зајам

Добро образовање обезбеђује добру будућност. Ми обезбеђујемо да се ваше финансијске потребе брину о томе како наставите да се школујете како бисте направили одличну каријеру. Увек можете поднети захтев за образовни кредит за придруживање изабраним курсевима.

Стручна пракса

Стажирање вам омогућава да примените знање у учионицама у стварним животним ситуацијама. Помажемо вам у проналажењу одговарајућих могућности за радно искуство у компанијама које траже стручњаке квалификоване у Биг Дата Аналитицс.

Подршка за пласман

Наш Ентитет за подршку смештају помаже нашим студентима да упознају компаније које раде са Биг Дата анд Аналитицс. Наши ученици су били смештени у неке од водећих компанија попут Сиеменса, Америчког Мегатренда, Делла и ХЦЛ-а да би пружили значајну подршку за пласман.

Нев Аге Леарнинг Платформ

И-мета платформа од 361 ДМ, која је омогућена са јединственим разредима и предавањима у виртуелној реалности, омогућавају мобилно учење тј. Можете научити било када и било гдје. Такође можете научити тако што ћете преузети апликацију 361DM у свој паметни телефон. Наша платформа олакшава групне дискусије, ресурсе за учење, записе о учинку, процјене након класе, е-библиотеку и анкете јавног мњења током часова.

Посвећени тим за подршку

Имамо наменски тим који ће вам пружити подршку током читавог курса - од апликације до цертификације! Можете нас контактирати кад год је потребно помоћ, само притиском на дугме.

Модули

  • Визуелизација података са Табела
  • Визуелизација података са Д3

Исход Програма

Напредна пословна аналитика је један од кључних реквизита у било којој великој организацији. Време је у најбољем случају да неко заузме каријеру у овом домену. Огромне могућности и екстремна неприлагођеност у добијању кандидата приморавају велике организације да иду у поткровље. Нужно је да тражиоци каријере узму ову прилику.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 15 programa koje nudi 361 Degree Minds »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
Jul 2019
Duration
12 Недеља
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
29,900 INR
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jul 2019
Krajnji rok za prijavu

Jul 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date