Read the Official Description

Користите Воуцхер Цоде нгту295 да плати само £ 295 за било курса снопа на СуперСкилз каси!

Мицрософт Оффице Специалист је глобално призната квалификација. Имати Мицрософт Оффице Специалист сертификат на својој биографији показује да сте стекли неопходну експертизу да компетентно користи Мицрософт апликације, дајући вам конкурентну предност у лову посао као и на радном месту. То значајно ће повећати ваше самопоуздање, вештине и запошљавања. То ће послужити за објективно потврди своје ИТ вештине и помогне у вашем напредовању у каријери коју сте одабрали. Сваки сертификат је квалификација само по себи - тако да можете узети само једну, или колико желите. На пример, можете изабрати да постане Мицрософт Оффице Специалист Ворд или Екцел или ПоверПоинт ... или све њих, ако се одлучите.

Мицрософт односи на њега као "само свеобухватне, засноване на учинку програма сертификације одобреном од стране Мицрософт би важио десктоп компјутерске вештине"

Шта је у пакету?

Овај пакет садржи 8 одвојене курсеве сертификације.

  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-418: Реч 2013
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-422: ПоверПоинт 2013
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-423: Оутлоок 2013
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-424 Приступ 2013
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-419: СхареПоинт 2013
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-420: Екцел 2013
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-427 Екцел 2013 'стручњак' Први део
  • Мицрософт Оффице Специалист (МОС) 77-428 Екцел 2013 'стручњак' Парт Тво

Како се сваки курс учи?

Сви курсеви су на мрежи и само-темпом, што значи да то уради у својој кући, у своје време, својим темпом. Свака лекција је претходно снимљене који вам омогућава да направите паузу, брзо напред, скип секције, или вратити на другу лекцију ако треба да. Лекције су мулти-медија заснован, што значи видео и аудио се користи за уче лекције. Већина лекције су такође интерактивни, што је навело ученика да учествују. То би могло да подразумева одговарајући на питања на екрану, учествује у задацима, а користећи симулатора као да сте користили прави програм.

Колико дуго ће успети да заврши сваки курс?

Као што је поменуто, наши курсеви су само-темпом. Неки људи заврше курс брже од других. Ако се одлучите да само уради једну од курсева сертификације из овог свежња, онда ће вам требати мање времена него ако то урадите две или три или све од њих. Без обзира на све ипак, увек ћете имати 12 месеци да заврши свој курс.

Шта ми је потребно?

Све што је потребно је интернет конекција и ПЦ. Док већина лекција раде на Центрима, препоручујемо вам да користите рачунар за најбољу представу. Поједини делови курса не може правилно приказан на старијим Центрима. Када сте пријављени на курс, можда ће се тражити да извесни бесплатних додатака као што су Јава. Само пратите упутства на екрану.

Program taught in:
енглески језик

See 7 more programs offered by SuperSkilz »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
avg. 2019
Duration
1 Година
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
990 GBP