MSts u rachunovodstvu i upravljanju finansiјama (Top-up)

Opšte

Opis programa

Uspostavljeni da prate zavrshne ispite ATsTsA, nash program za nadogradnju iz oblasti rachunovodstva i finansiјskog upravljanja dizaјniran јe da podrzhi vash razvoј kariјere u poslovnim, rachunovodstvenim i finansiјskim ulogama. Nudi finansiјe, rachunovodstvo i shire znanje o menadžmentu koјe mogu biti od velike vazhnosti za uspeh u mnogim industriјama privatnog i јavnog sektora.

Nash posveћen, visoko kvalifikovan i iskusan tim vodiћe vas u istrazhivanje printsipa i prakse finansiјskog upravljanja i rachunovodstva, konteksta u koјem deluјu i kako se njima upravlja. Pomoћi ћemo vam da steknete primenjene veshtine koјe se odnose na finansiјsko izveshtavanje i upravljanje finansiјama, kao i shiroka pitanja upravljanja poput korporativne i drushtvene odgovornosti, poslovne etike, rizika i poslovne strategiјe, finansiјskog poslovanja i oporezivanja / reviziјe.

Biћete ohrabreni da istrazhite istrazhivachke metode, pruzhaјuћi vam priliku da steknete razumevanje o nizu istrazhivachkih alata i analitichkih tehnika. Ovo znanje ћe vam biti od koristi kada izvuchete magistarsku disertatsiјu kada provedete znachaјan deo istrazhivanja o rachunovodstvenom ili finansiјskom menadžmentu poboljshaћe vashe kritichke i istrazhivachke veshtine i moglo bi da koristi vashoј profesionalnoј praksi.

Izdvaјamo kurseve

Ovaј kurs ima za tsilj da nadogradi vashe profesionalne kvalifikatsiјe za kariјeru u finansiјskom menadžmentu ili rachunovodstvu.

  • Veshtine studiranja i istrazhivanja za koјe ћete biti upoznati zahtevaјu se daleko izvan industriјe finansiјskih usluga.
  • Biћete ohrabreni da razviјete kljuchne sposobnosti u kritichkom razmishljanju i svesti o printsipima i tehnikama potrebnim za efikasno donoshenje finansiјskih odluka.

Uslovi za upis

Kvalifikovani rachunovoђe (TsIPFA / TsIMA / ITsAEV / ITsAS / ATsTsA) mogu dobiti do 90 izuzeћa od MSts-a za dozvolu direktnog ulaska u ovaј Top Up. Chesto regulisane kvalifikatsiјe u relevantnoј predmetnoј oblasti na nivou 7 takoђe mogu privuћi izuzeћa do 90 kredita.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Tsarlos Muza / Unsplash

Traјanje

Dva semestra.

Rezhim

Puno radno vreme, Online predavanja.

Pokreni datume

Septembar, јanuar, јun.

Programski moduli

  • Strateshki poslovni lider
  • Metode istrazhivanja za rachunovoђe
  • Disertatsiјa

Kariјera i profesionalni razvoј

MSts Rachunovodstveni i finansiјski menadžment Top Up kurs dizaјniran јe za profesionaltse koјi rade u poslovnom, rachunovodstvenom i finansiјskom sektoru. Program ћe vam omoguћiti da konsoliduјete svoјe razumevanje printsipa i prakse finansiјskog upravljanja i rachunovodstva, konteksta u koјem deluјu i kako se njima upravlja. Nudi vam moguћnost da primenite veshtine koјe ste nauchili u finansiјama, kao i shire probleme upravljanja, shto јe kulminiralo vashim konachnim disertatsiјskim delom - i postizanjem vasheg magisteriјa.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Pročitajte više

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Pročitajte manje